Προς το περιεχόμενο

Ποιό τροφοδοτικό(ATI 3850 AGP)

marioboni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δηλαδή κοιτάω το DC Output +12V1 ?

γιατί στα άλλα χαρακτηριστικά είναι πάνω

δεν ειναι επανω στην ποιοτητα ρε μαν...αμα θες να παρει καμια μητρικη μαζι του νπ...

το τροφοδοτικο ειναι πολυ σημαντικο και για την σταθεροτητα του υπολογιστη...

εχω καψει καρτες και καρτες με no name...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:14 ----------

επισης την 3850 την εχεις ή σκεφτεσαι να την παρεις;....

αν δεν ην εχεις πας στην 4670....

Δημοσ.

λοιπόν επειδή το κούρασα το θέμα επειδή δεν το κατέχω στα 40 ευράκια περίπου τι να πάρω τελικά?

να το θέσω κι αλλιώς...με βάση το σύστημα μου και τις απαιτήσεις με ποιο είμαι οκ χωρίς να χρειάζομαι κάτι παραπάνω?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:15 ----------

λοιπόν επειδή το κούρασα το θέμα επειδή δεν το κατέχω στα 40 ευράκια περίπου τι να πάρω τελικά?

να το θέσω κι αλλιώς...με βάση το σύστημα μου και τις απαιτήσεις με ποιο είμαι οκ χωρίς να χρειάζομαι κάτι παραπάνω?

3850 AGP είναι και όχι Pci

Δημοσ.

γραψε λαθος δεν ειδα το agp....

με 40ε ειπαμε...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1115693&page=2&category=69977705&catalog=20

με 5 χρονια εγγυηση...

Δημοσ.

αναμένεται σύντομα γράφει.μάλλον θα το παραγείλω και όποτε έρθει

η κάρτα θα μου σταλεί αύριο.Μεταχειρώ και αγορασμένη 10/2008

Δημοσ.

Σόρρυ, αλλά με τί κριτήρια σου πρότεινε (όποιος το έκανε) το συγκεκριμένο?

Μείνε μακριά από noname low budget λύσεις.

Δημοσ.

Μια συμβουλή! Έχω και γω ένα παλιό συστηματάκι και του έβαλα ένα τροφοδοτικό premier και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!Ούτε τρελό θόρυβο κάνει, ούτε έχω αστάθεια στο σύστημα!Με 25Ευρώ καθάρισες!

Δημοσ.
Μια συμβουλή! Έχω και γω ένα παλιό συστηματάκι και του έβαλα ένα τροφοδοτικό premier και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!Ούτε τρελό θόρυβο κάνει, ούτε έχω αστάθεια στο σύστημα!Με 25Ευρώ καθάρισες!

πανω που τον πεισαμε...pff

Δημοσ.

στο σάιτ της γράφει:

450Watt or greater power supply with 30Amps on 12 volt with 2x4 power connector recommanded.

έχει τέτοια σύνδεση το τροφοδοτικό?γιατί τώρα είχα πάρει ανταπτοράκι για να το κάνω και κατήργησα το ένα dvd για να πάρω το ρεύμα του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...