Paytor Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Καλησπερα! Χρησμοποιώ το πρόγραμμα Able2Extract για να μετατρέψω ένα αρχείο pdf σε word! Tο πρόβλημα είναι οτι πόλλά γράμμaτα βγαίνουν σαν ιερογλυφικά! Τι μπορώ να κάνω για να βγούν κανονικά στο word? Μήπως ξέρετε κανα αλλο καλύτερο πρόγραμμα? Παράδειγμα απο κείμενο μετά απο μετατροπή:"ΤΕǿ ΘΕΣΣΑȁΟȃǿȀǾΣ ΣΧΟȁǾ ΤΕΧȃΟȁΟΓǿȀΩȃ ΕΦΑΡȂΟΓΩȃ" Ευχαριστώ!
Praetorianos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Το Abby FineReader με το ελληνικό πακέτο πιστεύω θα σε καλύψει. Πολύ καλό OCR πρόγραμμα.
Paytor Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ θα το ψάξω! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:36 ---------- Πολυ καλό προγραμμα. Διορθώνει τις ελληνικές λέξεις αλλα καποιες αγγλικές που έχω τις αλλάζει. Καμία συμβουλή τι να κάνω? Ευχαριστώ!
Praetorianos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Διορθώνει τις ελληνικές λέξεις αλλα καποιες αγγλικές που έχω τις αλλάζει. Καμία συμβουλή τι να κάνω? Τι εννοείς τις αλλάζει, τις βγάζει παραμορφωμένες? Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό δεν μου έτυχε ποτέ.
sculper Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 κάποιο άλλο πρόγραμμα δεν υπάρχει που να υποστηρίζει Ελληνικά??? να είναι ελαφρύ και μικρό.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.