vocals_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ναι οκ πρωτον τα λαπτοπ δεν παιζει να μην τα κλεψουνε γιατι σκεφτειτε ενα 14χρονο στο δρομο με ενα λαπτοπ στην τσαντα ε τι στο δι@ολο δεν θα του το παρουνε??? Παντως φανταστειτε μεσα στην ταξη το 14χρονο με το λαπτοπ να παιζει crysis Καθηγητρια : Κωστακη ασε το παιχνιδι κανουμε μαθημα εδω Κωστακης : Κυρια ναι ναι μισο λεπτο δεν εχω κανει saveee.Να να περιμενετεε να περααασωω το leveel :p:p:p
Hells Bells Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ναι οκ πρωτον τα λαπτοπ δεν παιζει να μην τα κλεψουνε γιατι σκεφτειτε ενα 14χρονο στο δρομο με ενα λαπτοπ στην τσαντα ε τι στο δι@ολο δεν θα του το παρουνε??? Παντως φανταστειτε μεσα στην ταξη το 14χρονο με το λαπτοπ να παιζει crysis Καθηγητρια : Κωστακη ασε το παιχνιδι κανουμε μαθημα εδω Κωστακης : Κυρια ναι ναι μισο λεπτο δεν εχω κανει saveee.Να να περιμενετεε να περααασωω το leveel :p:p:p Μήτσος: Γιώργο, να δεις τι βρήκα στο Redtube Γιώργος: Τι λες ρε? Στείλε Στείλε! Καθηγήτρια: Μήτσο πάλι τσόντες στην ώρα του μαθήματος! Και τις στέλνεις στους συμμαθήτες σου! :-P Στο γραφείο τώρα για αποβολή Μήτσος: Μα κυρία και αυτό μάθημα είναι. LOL Και μόνο που σκέφτομαι κάτι τέτοια ξερένομαι στα γέλια χαχαχαχα!
vocals_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μήτσος: Γιώργο, να δεις τι βρήκα στο Redtube Γιώργος: Τι λες ρε? Στείλε Στείλε! Καθηγήτρια: Μήτσο πάλι τσόντες στην ώρα του μαθήματος! Και τις στέλνεις στους συμμαθήτες σου! :-P Στο γραφείο τώρα για αποβολή Μήτσος: Μα κυρία και αυτό μάθημα είναι. LOL Και μόνο που σκέφτομαι κάτι τέτοια ξερένομαι στα γέλια χαχαχαχα! Ετσιι πεσταα πεσταα:lol::lol: χαχαχαχαχαχααχ Ειδικα το -Μήτσο πάλι τσόντες στην ώρα του μαθήματος!?? χαχαχααχ Ελιωσαα φιλεε
ghostgr_a_n Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Παντως φανταστειτε μεσα στην ταξη το 14χρονο με το λαπτοπ να παιζει crysis Περιμενεις με laptop 500€ να παιξεις crysis? Μήτσο πάλι τσόντες στην ώρα του μαθήματος! Εμενα μου αρεσε το "παλι"
vocals_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Περιμενεις με laptop 500€ να παιξεις crysis? Ε οκ αντε κανα προ..
dim's Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μήτσος: Γιώργο, να δεις τι βρήκα στο Redtube Γιώργος: Τι λες ρε? Στείλε Στείλε! Καθηγήτρια: Μήτσο πάλι τσόντες στην ώρα του μαθήματος! Και τις στέλνεις στους συμμαθήτες σου! :-P Στο γραφείο τώρα για αποβολή Μήτσος: Μα κυρία και αυτό μάθημα είναι. LOL Και μόνο που σκέφτομαι κάτι τέτοια ξερένομαι στα γέλια χαχαχαχα! Προφανώς δεν γνωρίζεις τί είναι σκολίωση, λόρδωση, κύφωση. Όχι ότι φταίς απαραίτητα εσύ που δεν ξέρεις, ειδικά, τί είναι σκολίωση, αλλά και όσοι δεν σου τα δίδαξαν. Εγώ έχω πολλά χρόνια που διαμαρτύρομαι καταγγέλνοντας τις σχολικές τσάντες παιδιών μάζας πολλών χιλιογράμμων και διδάσκοντας πώς θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Ίσως η επικείμενη (;!) επιχορήγηση αγοράς λαπτοπιού (για να χρησιμοποιήσω την έκφραση ενός προλαλήσαντος) να μην είναι και τόσο πρόσφορη, ωστόσο κατά την ταπεινή μου άποψη η διανομή ενός e-book ή ενός OLPC είναι επιβεβλημένη! @michael92, NAI, εγώ ΘΕΛΩ να γίνω τριτοκοσμικός, φαντάσου να επικοινωνείς μαζί μου στην τάξη μας μέσω Η/Υ...
vocals_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Προφανώς δεν γνωρίζεις τί είναι σκολίωση, λόρδωση, κύφωση. Όχι ότι φταίς απαραίτητα εσύ που δεν ξέρεις, ειδικά, τί είναι σκολίωση, αλλά και όσοι δεν σου τα δίδαξαν. Εγώ έχω πολλά χρόνια που διαμαρτύρομαι καταγγέλνοντας τις σχολικές τσάντες παιδιών μάζας πολλών χιλιογράμμων και διδάσκοντας πώς θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Ίσως η επικείμενη (;!) επιχορήγηση αγοράς λαπτοπιού (για να χρησιμοποιήσω την έκφραση ενός προλαλήσαντος) να μην είναι και τόσο πρόσφορη, ωστόσο κατά την ταπεινή μου άποψη η διανομή ενός e-book ή ενός OLPC είναι επιβεβλημένη! @michael92, NAI, εγώ ΘΕΛΩ να γίνω τριτοκοσμικός, φαντάσου να επικοινωνείς μαζί μου στην τάξη μας μέσω Η/Υ... Συμφνωνω απολυτα μαζι σου φιλε dim αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει αυτο που λες με αυτο που λεει ο Hells Bells..Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν ξερει τι ειναι η σκολιωση κλπ?
nik1992 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 αντί να δώσουν κουπονάκια μήπως θα ήταν καλύτερο να τα δώσουν για να ξαναγραφτούν ΟΛΑ τα βιβλία που τα έχουν κάνει ας μην πω πως.... Μετά, ας δώσουν και λάπτοπ και ότι άλλο θέλουν. Και κάτι άλλο, θα έχουν και οι καθηγητές λάπτοπ?? Αν ναι, ποιος θα τους μάθει να τα χρησιμοποιούν ?? Οι περισσότεροι ( γιατί υπάρχουν πολλοί που ξέρουν αρκετά καλά ) δεν ξέρουν ούτε να τα ανοίγουν... Τέλος, τα λεφτά τα δίνει η Ε.Ε. ?? Αλλιώς που τα βρήκαν? ( Μπορεί να λέω και μ@λ... εδώ απλά δεν μου έρχετε στο μυαλό κάτι... )
SeCra Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Είναι καλά όλα αυτά; Δηλαδή κάποια παιδιά δε θα έρθουν ποτέ σε επαφή με το πραγματικό βιβλίο;
pournaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ναι οκ πρωτον τα λαπτοπ δεν παιζει να μην τα κλεψουνε γιατι σκεφτειτε ενα 14χρονο στο δρομο με ενα λαπτοπ στην τσαντα ε τι στο δι@ολο δεν θα του το παρουνε??? Παντως φανταστειτε μεσα στην ταξη το 14χρονο με το λαπτοπ να παιζει crysis Καθηγητρια : Κωστακη ασε το παιχνιδι κανουμε μαθημα εδω Κωστακης : Κυρια ναι ναι μισο λεπτο δεν εχω κανει saveee.Να να περιμενετεε να περααασωω το leveel :p:p:p Το οτι θα ειναι λαπτοπ, δεν σημαινει οτι θα γινει μεταφορικο καθε μερα απο το σπιτι στο σχολειο και τουμπαλιν, μην ξεχνατε οτι μονο ενα μικρο μερος των βιβλιων θα ειναι σε ηλεκτρονικη μορφη, ολα τα αλλα θα συνεχισουν. Σκεφτειτε ενα πιτσιρικο να κουβαλαει ολα αυτα + το laptop. Για αυτο και καπου στην ειδηση που περασε στο ντουκου, γραφει και για την αποκστηση usb stick, για τη μεταφορα των "βιβλιων-εργασιων". Προφανως στο σχολειο θα υπαρχουν καποια pc ετοιμα ωστε να γινει το μαθημα.
makisathanos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Εν μέσω κρίσης ή "κρίσης" το να μοιράζεις λαπτόπια μάλλον για τόνωση της αγοράς πάει και για προεκλογικό πυροτέχνημα. Φαντάζομαι οι μαθητές δεν θα τα κουβαλάνε στα σχολεία γιατί θα πρέπει να τους συνοδεύουν τα ΜΑΤ για το φόβο των τσαντάκηδων που φαίνεται να αναβαθμίζονται σε κλέφτες φορητών.
nickarmy Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Είναι καλά όλα αυτά;Δηλαδή κάποια παιδιά δε θα έρθουν ποτέ σε επαφή με το πραγματικό βιβλίο; στο πρώτο ερώτημα πιστεύω πως ναι το παιδι εξικιωνεται απο μικρο στους υπολογιστές γλίτωνουμε πολύ χαρτι έτσι κανουμε πολύ καλό στο περιβάλλον αλλα προσωπικα δεν μπορώ να διαβάζω 15 σελιδες ιστορια απο οθόνη υπολογιστή.... 2) στο πολύ μακρινο μέλλον ναι για τα επομενα 100 χρονια πιστευω οτι ακομα χαρτι θα έχουμε
vocals_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Το οτι θα ειναι λαπτοπ, δεν σημαινει οτι θα γινει μεταφορικο καθε μερα απο το σπιτι στο σχολειο και τουμπαλιν, μην ξεχνατε οτι μονο ενα μικρο μερος των βιβλιων θα ειναι σε ηλεκτρονικη μορφη, ολα τα αλλα θα συνεχισουν. Σκεφτειτε ενα πιτσιρικο να κουβαλαει ολα αυτα + το laptop.Για αυτο και καπου στην ειδηση που περασε στο ντουκου, γραφει και για την αποκστηση usb stick, για τη μεταφορα των "βιβλιων-εργασιων". Προφανως στο σχολειο θα υπαρχουν καποια pc ετοιμα ωστε να γινει το μαθημα. Ισως να εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα η ειδηση μιλαει για 1.200 βιβλια(!)οχι για ενα μικρο μερος οπως εγραψες...
Jason 93 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Παντος το διαβασμα σε οθονη Η/Υ ειναι αρκετα κουραστικο για τα ματια και αν γινεται για πολλη ωρα μπορει να προκαλεσει και πονοκεφαλους!
maxcomgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Το OLPC είναι ιδεώδες για τα σχολεία διότι έχει λογισμικό ειδικά για την εκπαίδευση, φορτίζει χειροκίνητα αντέχει στις κακουχίες και βασικά έχει φτιαχτεί με γνώμονα τις ανάγκες του μαθητή. Ένα e-book reader όπως το kidle της amazon που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό μελάνι είναι καλή λύση και αυτό και πιστεύω ότι είναι πιο χρήσιμο από ότι ένα laptop (για χρήση στο σχολείο). (Φανταστείτε πόσα δενδράκια και νερό θα γλυτώσουμε, τα βιβλία θα είναι διαθέσιμα σε λιγότερο χρόνο και θα έχουν λιγότερο κόστος.) Το θέμα είναι ποιος θα τα εκτιμίσει όμως; Αν θυμάστε τα βιβλία τι τα κάναμε (μουτζούρωμα, κάψιμο, σχίσιμο κλπ). Είναι καλό να πηγαίνουμε μπροστά αλλά μέχρι ένα όριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα