Προς το περιεχόμενο

Hellas On Line kai Fast Download


infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και 1 μήνα περίπου είμαι συνδρομητής της Hellas Online. Ενώ στην αρχή το fast download λειτουργούσε μια χαρά, τώρα τελευταία είτε δεν "πιάνει" τα links που του δίνω είτε μου λέει οτι βρήκε το αρχείο και θα με ειδοποιήσει, πράγμα που δεν γίνεται. Να σημειώσω οτι τα links που του δίνω τα βλεπει ο explorer και οι download managers. Οτι link και να δώσω για download στην επιλογή "σε εξέλιξη" μου γράφει πάντα "pending. Την Παρασκευή το απόγευμα μου έστειλαν e-mail λέγοντας μου οτι υπήρχε πρόβλημα το οποίο αποκαταστάθηκε. Ειναι Κυριακή και ακόμα τα ίδια. Θα παρακαλούσα αν είναι κάποιος από εδώ συνδρομητής της Hellas On Line να μου πει αν έχει αντιστοιχη εμπειρία Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα ναι και σε μένα ακριβός το ίδιο. Του έχω 1-2 link εδώ και καιρό και ακόμα pending μου το είχε. Και σαν να μην έφτανε αυτό δυστυχός έχω και πρόβλημα στις συνδέσεις μου, δηλαδή έχω ISDN γραμμή και κατεβάζω χειρότερα και από dialup. Κρίμα γιατί όταν προτογράφτηκα στην HOL ήταν ο καλύτερος provider στην Σάμο, τώρα έχει τις χειρότερες ταχύτητες. Εμ δεν το ήξερα αυτό αλλιώς δεν θα ξαναφραφόμουνα στον ίδιο provider.

 

Για να δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει.

 

Α και κάτι ακόμη, θα συμφωνήσω ότι το fastdownload φυσικά και δεν έχει καμιά σχέση με εμάς γιατί είναι λειτουργία μέσα στον ίδιο το κόμβο, οπότε ότι πρόβλημα υπάρχει είναι από εκεί μέσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...