Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θα φανω μαντης!!!!: Τα χριστουγεννα θα γίνει η πρωτη πωληση των 7, τον Μαρτιο SP1, το Μαϊ SP2 και το καλοκαιρι οποιος εχει τα 7 και δεν ειναι ευχαριστημενος θα μπορει να εχει τα xp τσαμπα!!!! Δυστυχως η ιστορία επαναλαμβανετε...

Αν δεν υπαρξη σοβαρος ανταγωνισμος απο Linux, Mac και Google(θα βγαλει και αυτη λειτουργικο, ετσι δεν ειναι???) Θα πληρωνουμε πανακριβα, αθλια λειτουργικα πατριωτες και μη.!!!

ανταγωνισμος απο Linux δεν υφισταται γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος του.

Απο MAC υφισταται αλλα δεν ξερω αν τη συμφερει να μπει ποτε τοσο δυναμικα ωστε να φτασει να μοιραστει το κομματι της πιτας γιατι τοτε πολυ απλα θα παψει να ειναι MAC και θα αρχισει να εχει τα ασχημα των windows (για οποια ασχημα παραπονιουνται οι χρηστες δλδ).

Επισης αυτο με την ειρωνια για τα SP εχει παραγινει μιας και updates υπαρχουν για ολα τα λειτουργικα

Εχουμε καταληξει ολος ο κοσμος να αποθεωνει τα XP απο εκει που τα εβριζε με την πρωτη ευκαιρια, χωρις καν να εχει χρησιμοποιησει vista. Απωλεια μνημης και υποκρισια να το πω? Ή εχουμε καταληξει στο συμπερασμα πως μετα απο 6 χρονια φτιαχτηκαν επιτελους μηχανηματα ωστε να παιζουν καλα τα XP??? :X:p

Παντως θα συμφωνησω μαζι σου, πως ολοι θελουμε καλυτερα λειτουργικα και ο ανταγωνισμος ειναι ο καλυτερος τροπος να γινει αυτο

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ανταγωνισμος απο Linux δεν υφισταται γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος του.

Επισης αυτο με την ειρωνια για τα SP εχει παραγινει μιας και updates υπαρχουν για ολα τα λειτουργικα

Εχουμε καταληξει ολος ο κοσμος να αποθεωνει τα XP απο εκει που τα εβριζε με την πρωτη ευκαιρια, χωρις καν να εχει χρησιμοποιησει vista. Απωλεια μνημης και υποκρισια να το πω? Ή εχουμε καταληξει στο συμπερασμα πως μετα απο 6 χρονια φτιαχτηκαν επιτελους μηχανηματα ωστε να παιζουν καλα τα XP??? :X:p

Παντως θα συμφωνησω μαζι σου, πως ολοι θελουμε καλυτερα λειτουργικα και ο ανταγωνισμος ειναι ο καλυτερος τροπος να γινει αυτο

Φιλε disqualified χωρις να θελω να προσβαλω καθολου την γνωμη σου, πες μου οτι χρηστες ή οι προγραμματηστες linux δεν θελουν να ανεβασουν τις εγαταστασεις σε περισσοτερα pcακια, laptops... πιστευω τα εχεις ζησει, χωρις να κατηγορω τα παλικαρια που προανεφερα... Μπορεις να πεις οτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε οικονομικο επιπεδο, αλλα οχι και σε αριθμους χρηστων. Ωστοσο ελπιζω και εγω στα linux μπας και ταρακουνηθει η M$....!!!!

Οσο για τα sp, οκ, ολα τα λειτουργικα εχουν προβληματα και θελουν updates... Αλλα ρε γαμωτο το πληρωνεις που το πληρωνεις το λειτουργικο, να ειναι και τρυπιο απο το δικτυο????

Τελος τα xp δεν με ενθουσιαζουν... γιατι και αυτα χρειαστηκαν 3 sp, για να στρωσουν... Πια εχω ubuntu & vista. Aπλα η κατασκευαστρια εταιρεια τους, τα κανει και τα λεει αυτα... αγοραζεις τα 7 και δεν σου κανουν? μπορεις να εχεις και τα xp!!! Αν ενας κολοσος οπως η M$ βγιαζετε τοσο πολυ να βγαλει ενα προιον για να αντικαταστηση το προηγουμενο που πατωσε σε επιδωσεις και πωλησης φοβαμαι πως παλι πατατα θα κανει...!!!

Απλα τα πραγματα ειναι πολυ κομικοτραγικα, και μην νομιζεις οτι μπηκα με σκοπο να κραξω... πιο πολυ για να γελασω με τα χαλια μας εγραψα, ειμαι σιγουρος πως και εσυ το ιδιο...:P

Δημοσ.

τα 7 ειναι καλα,μην κραζετε πριν δοκιμασετε

εχω τα 7 32bit ultimate rc 7100 εδω και περιπου 2 εβδομαδες ως κυριο λειτουργικο

σοβαρο προβλημα δεν εχω εντοπισει και απο αποκριση και ταχυτητα λιγο καλυτερα απο XP με ενα καρο νεες τεχνολογιες και καλουδια κατω απο το καπο

ωστοσο +πολλα για Linuxaκι

Δημοσ.

Μα τι λες; Τα Vista σκίζουν :) Πάντα άφηνα τα windows να "ωριμάσουν" πριν τα βάλω, για Vista δεν το συζητώ.Θέμα συνήθεια αλλ ως κύριο λειτουργικό έχω το ubuntu με Mac4Lin. Πλέον όταν μπαίνω σε win μου φαίνονται ξένα.

Δημοσ.

Μπράβο!Αυτά ειναι νέα!Ζήτω η Microsoft!Με χαρά να αγοράσουμε το καινούριο λειτουργικό που σίγουρα θα ειναι ότι καλύτερο μετά τις πατάτες των Vista και Millenium παλαιότερα.Ακόμα και η RC ειναι γρήγορη σταθερή και...Θα περιμένουμε.Βεβαια θα χτυπήσουμε κι ενα MAC με leopard snow...ετσι για να τα έχουμε όλα...

Δημοσ.

Αν κρίνω απο αυτά που εχω δει μεχρι τώρα τα 7 είναι vista με servce pack τα οποια εχουν ακομα μεγαλυτερες απαιτησεις σε υπολογιστική ισχυ. Καποτε εχει νοημα το να πας απο τα 3.11 στα 95 μετα στα 98 κ μετα στα 2000-xp.

ΤΩΡΑ γιατι να πας σε ενα λειτουργικό το οποιο ειναι πολλαπλασιες φορες πιο βαρύ χωρις να σου προσφερει τιποτα παραπανω. Με τα χιλιαδες προγραμματα addon που υπαρχουν για τα xp ακόμα και στο θέμα των εφε βαζουν κατω και τα vista και τα 7.

Αλλα τις εταιριες τι τις νοιαζει ?? Πραγματικα αν ξερει καποιος τι μοναδικο προσφερουν περα απο τις διαφημιστικες μουφες της microsoft ασ μου πει

Δημοσ.

Περα απο ολα αυτα ακομα δεν εχουμε ενοποιημενες εκδοσεις αλλα και δεν γνωριζουμε τιποτα απο τιμες και την πολιτικη που θα ακολουθηθει...

Δημοσ.
Αν κρίνω απο αυτά που εχω δει μεχρι τώρα τα 7 είναι vista με servce pack τα οποια εχουν ακομα μεγαλυτερες απαιτησεις σε υπολογιστική ισχυ. Καποτε εχει νοημα το να πας απο τα 3.11 στα 95 μετα στα 98 κ μετα στα 2000-xp.

ΤΩΡΑ γιατι να πας σε ενα λειτουργικό το οποιο ειναι πολλαπλασιες φορες πιο βαρύ χωρις να σου προσφερει τιποτα παραπανω. Με τα χιλιαδες προγραμματα addon που υπαρχουν για τα xp ακόμα και στο θέμα των εφε βαζουν κατω και τα vista και τα 7.

Αλλα τις εταιριες τι τις νοιαζει ?? Πραγματικα αν ξερει καποιος τι μοναδικο προσφερουν περα απο τις διαφημιστικες μουφες της microsoft ασ μου πει

Επειδη βλεπω καθε post σου παιρνει και επικες διαστασεις θα σου απαντησω με ενα post που ειχα κανει παλαιοτερα

ΟΚ.Πιστευεις οτι αυτες

οι αλλαγες + η προσθεση user mode scheduler+παραλληλο ανοιγμα των συσκευων στο boot +Πληρες accelerated gui και buffering στην μνημη της καρτας γραφικων+ενα σωρο αλλαγες "κατω απτο καπο"

,μπορουν να ερθουν με την μορφη service pack?

Επειδη εχουν και τα δυο λειτουργικα το aero σαν user interface δεν σημαινει οτι ειναι ιδια.Επισης το aero θα αποτελει τα standard gui και στα επομενα windows απλα θα βελτιωνεται συνεχως...(σαν το aqua του osx.)

Eπισης αποκλειεται να εχεις δοκιμασει τα 7 και να σου ειναι βαρυτερα απτα vista.Απλα δεν ισχυει.Τρεχω τα 7 σαν main λειτουργικο στον pentium 4 στα 3.6,3 gb ddr2 ram και nvidia 9600 gt και τρεχουν πιο γρηγορα απτα xp στο μηχανημα μου.Τα vista το εψηναν.

Δημοσ.

Τι κάθεσαι και του εξηγείς τώρα tritona; Περιμένεις να καταλάβεις ο άνθρωπος από kernels memory managers και schedulers; Εδώ προφανώς χωρίς να έχει δει ποτέ τα Windows 7 κάθεται και τα κρίνει μιλώντας για "διαφημιστικά κόλπα" της Microsoft λες και η Microsoft έχει ακόμα διαφημίσει αυτά που του εξηγείς εσύ.

Άσε με το καλό να κυκλοφορήσουν τα 7 και τότε να δεις κάτι τέτοιους αρνητές που θα μαζεύονται στα trackers και στα warez sites παρακαλώντας για κανένα wga fix με τα σάλια τους να τρέχουν. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το σκηνικό. :lol:

Δημοσ.

Σωστος ο Τριτωνας...;).Εκτος απ'αυτο βεβαια παιζει ρολο αν σου αρεσει το aero των 7 ή η taskbar.Εγω π.χ ο μονος λογος που τα εκανα clean install ηταν αυτος.Τωρα αν δεν αρεσει στους αλλους δεν τους αναγκαζει κανεις να τα βαλει...

Δημοσ.

Πριν μια βδομαδα τα εβαλα σε VirtualBOX. Ειχα δοκιμασει και παλιοτερα μια εκδοση σε κανονικο install, και μιας και δεν ειναι το κυριο λειτουργικο μου, απλα το εχω για διαφορα τεστ και πειραματισμους, χωρις να με νοιαζει η ταχυτητα και τα φρου-φρου.

Αμα βρω τροπο να τα περασω σαν update πανω απο τα XP χωρις να χαλασω το Grub (βαριεμαι να κανω backup - και να ξαναστηνω το linux), θα τα περασω.

Δημοσ.
Πριν μια βδομαδα τα εβαλα σε VirtualBOX. Ειχα δοκιμασει και παλιοτερα μια εκδοση σε κανονικο install, και μιας και δεν ειναι το κυριο λειτουργικο μου, απλα το εχω για διαφορα τεστ και πειραματισμους, χωρις να με νοιαζει η ταχυτητα και τα φρου-φρου.

Αμα βρω τροπο να τα περασω σαν update πανω απο τα XP χωρις να χαλασω το Grub (βαριεμαι να κανω backup - και να ξαναστηνω το linux), θα τα περασω.

λιγο δυσκολο αυτο γιατι τα 7 εχουν δικο τους boot manager.Θα πρεπει να ξαναπερασεις τον grub.

Δημοσ.

Στο δικο μου laptop (Vaio VGN-FW21Z) τα windows 7 rc ειναι τουλαχιστον 10 φορες πιο γρηγορα απο τα windows vista!

Δηλαδη αν κατι το κανουν τα vista σε 10 δευτερολεπτα εδω γινεται σε 1.

Μιλαμε για χαωδη διαφορα δηλαδη.

• Super Moderators
Δημοσ.

cough cough bullshit...

Επειδη βλεπω καθε post σου παιρνει και επικες διαστασεις θα σου απαντησω με ενα post που ειχα κανει παλαιοτερα

tritona μην κουράζεσαι όλα τα posts του τύπου είναι τίγκα στην παραπληροφόρηση και στην ημιμάθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...