Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat

LiNa P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, του ειπα για το MK του mame και δεν θελει αυτο λέει...μου ελεγε κάτι για τριλογίες και τέτοια...δεν υπάρχει σε cd ή dvd όπως ολα τα παιχνίδια????please help!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το MK Trilogy θελει?

Αν ναι δεν νομιζω να το βρεις σε μαμε αλλα σε κανα emulator όπως psx ;)

Καλημέρα!!!Μου λέει πως είναι 4 συνολικά (έγω δεν εχω πραγματικά ιδέα...) αλλά αν βρισκαμε το trilogy μου είπε θα ξετρελενόταν!

{τι είναι το emulator psx???:whistle:}

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:42 ----------

Έχει βγει κανονικά στο PC το Trilogy. Κάνε μια έρευνα στο torrentάδικο της "γειτονιάς" σου

Καλημέρα!!!

Τι είναι το torrentάδικο???

Δημοσ.

Για ΜΚ μιλαμε .....οχι για μπαχατελες ..... μιλαμε για το παιχνιδι που οταν βγηκε το ΜΚ 1 το USER εκραζεγια το παιχνιδι στο ουφαδικο της γειτονιας μας που πεταει τον αντιπαλο σε σαπισμενα κεφαλια πανω απο μια γεφυρα και ελεγε 1002 .... για το παιχνιδι που οταν βγηκε το ΜΚ2 κοντεψα να μεινω απο απουσιες στην 3η γυμνασιου που πηγαινα . Για το παιχνιδι που οταν βγηκε το ΜΚ3 μας ξενερωσε αλλα πηγαινα στα λεωφορεια με την φυσαρμονικα τα μπλε του ΟΑΣΘ που πισω ενας Θεος ξερει απο που ειχαν εα σημα που ελεγε ΜΚ3 και τα ξηλωνα γιατι ελεγαν απλα ΜΚ .....για το παιχνιδι που οταν βγηκετο ΜΚ Ultimate με εψαχνε η μανα μου και νομιζαν οτι με απηγαγαν λογω κανα 18 ωρου εκτος σπιτιου χωρις σημεια ζωης . Για το παιχνιδι που με 2 λεξεις μονο εφτιαξε μια ξεχωριστη κατηγορια games στον κοσμο . Για το παιχνιδι το οποιο επαιξα πραγματικο ξυλο στο παρκακι της γειτονιας μου γιατι μου ελεγαν οτι το Street Fighter 2 ηταν καλυτερο . Για το παιχνιδι που το σημα του με τον δρακο την επομενη του γαμου μου ( 23 Μαϊου ) θα παω να το κανω τατουαζ....

Για ολα αυτα που η σημερινες γενιες δεν θα ζησουνε ποτε . Για ολα αυτα που ειμαστε περιφανοι που γεννηθηκαμε 10 χρονια πριν απο τους σημερινους 20 ριδες . Γιατι εγω ειδα στο ουφαδικο της γειτονιας μου Fatality απο τον Sub Zero και επαθα πλακα και σημερα θα δουνε fatality απο τον SpiderMan ( !!!!!!!!!!!!!!! ) και τον SuperMan ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )

Καποτε το ΜΚ ηταν ΠΑΙΧΝΙΔΙ . Τωρα ειναι τσιρκο . Ηρωες με κοκκινα βρακια .....Στο επομενο βαλτε και τον Μπαρμπαστρουμφ !

Ουφ τα ειπα και ξελαφρωσα ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !

:lol: υπέροχο ποστ

Δημοσ.

get over heeeeeeere τι να λεμε τωρα..... θυμαμαι πριν πολλα χρονια το ειχα βρει το trilogy για pc original αλλα που money τοτε ..... :(

Δημοσ.

Mame + Kaillera + MK = Online mayhem. Έχω καιρό να παίξω αλλά είχα ελάχιστο lag και υπήρχαν αρκετά παλικάρια από τα οποία έμαθα νέα κολπάκια για χαρακτήρες που θεωρούσα εντελώς άχρηστους :P

Δημοσ.
Mame + Kaillera + MK = Online mayhem. Έχω καιρό να παίξω αλλά είχα ελάχιστο lag και υπήρχαν αρκετά παλικάρια από τα οποία έμαθα νέα κολπάκια για χαρακτήρες που θεωρούσα εντελώς άχρηστους :P

DS local wi-fi battles εδω εγω :lol:

Πολυ διαγωνισμος μεταξυ μας λεμε.

Δημοσ.
get over heeeeeeere τι να λεμε τωρα..... θυμαμαι πριν πολλα χρονια το ειχα βρει το trilogy για pc original αλλα που money τοτε ..... :(

Δηλαδή δεν παιζει να το βρω εκτος του mame?????????:cry:

Δημοσ.

Νομίζω ότι πλέον τα Mortal Kombat θεωρούνται abandonware. Συνεπώς είναι αρκετά εύκολο να τα βρεις.

Ενδεικτικά : ΜΚ1, ΜΚ2

Αν το post είναι ενάντια στους κανόνες ζητάω συγνώμη. Απλά ως abandoware νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Και να το βρεις δεν θα παίζει σε windows 2000/XP/Vista. Εγώ το έχω original αλλά δυστυχώς από τότε που είχα win2000 δεν έχω βρει τρόπο.

Μήπως ξέρει κανείς μπας και ρίξω λίγο ξύλο πάλι με Noob Saibot? :P

Δημοσ.
Και να το βρεις δεν θα παίζει σε windows 2000/XP/Vista. Εγώ το έχω original αλλά δυστυχώς από τότε που είχα win2000 δεν έχω βρει τρόπο.

Μήπως ξέρει κανείς μπας και ρίξω λίγο ξύλο πάλι με Noob Saibot? :P

Με VirtualPC δοκίμασες? Αυτό έχω κάνει για να παίζω μερικά παλιά adventures.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...