zesoares Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 για σας παιδια,θα μπορουσατε να μου δωσετε το τηλ σε καποιο τεχνηκου οποιος θα μπορει να μου βαλει τα winodws vista και mac os leopard και να κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις ? (αμα ξερετε στειλτε το μου σε μηνυμα ) PLS HELP GUYS!!!
ghostgr_a_n Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Γιατι δεν το κανεις μονος σου? Αν διαβασεις τους οδηγους θα τα καταφερεις. Τελος παντον και τεχνικο να βρεις δυσκολα θα σου παρασει mac os x ξερεις για πιο λογο.......
zesoares Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 απο που είσαι? ειμαι απο την αθηνα .....μονος μου δεν θελω γιατι δεν ξερω πως να κανω καποιος ρυθμισεις
snik Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Τα vista ενταξει θα βρεις καποιον να στα περασει αλλα το leopard δυσκολο. Δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει κατι τετοιο και μονο αν εχει ψαχτει για το δικο του pc θα το ξερει.
zesoares Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Τα vista ενταξει θα βρεις καποιον να στα περασει αλλα το leopard δυσκολο. Δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει κατι τετοιο και μονο αν εχει ψαχτει για το δικο του pc θα το ξερει. εναταξει και να μην ειναι ειδικος τεχνηκος,αλλα καποιος που θα ξερει να κανει την δουλει ?δεν ξερετε κανεναν ?
snik Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 καλυτερα περνα απο εδω και ρωτα... εκει θα το δουν αυτοι που το εχουν δοκιμασει.
ghostgr_a_n Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 μονος μου δεν θελω γιατι δεν ξερω πως να κανω καποιος ρυθμισεις Δεν ειναι κατι δυσκολο. Το μονο προβλημα ειναι αν το hardware του υπολογιστη σου δεν ειναι συμβατο με το mac os.Αν υπαρχει αυτο το προβλημα θα ειναι δυσκολο(εως και ακατορθοτο) να εγκατασταθει το os x. Δεν εχεις τιποτα να χασεις αν προσπαθησεις μονος σου.
zesoares Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 θελω να εχω βιστα και λεοπαρδ μαζι ......δεν θελω να κανω καμια μαλακια γιατι θελω να τα χρησιομοποιο διοτι δεν ειναι θεμα μονο να αρχισει το μακ και σε 1-2 μερες να χαλασει ..γιατι αυτο θελω καποιον επαγγελματια η καποιος που να ξερει απο αυτα
ghostgr_a_n Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Και ποιος σου ειπε οτι θα χαλασει σε 1-2 μερες? Σιγα τι λαθος μπορει να γινει.Το χειροτερο που μπορεις να παθεις ειναι να χαλασει το MBR των windows που διορθονετε κανοντας boot απο το cd εγκαταστασης και πατοντας 2 εντολες.
cosmos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 11880 11850 11800 .............................................................................. Ρε μεγάλε μας δουλεύεις τώρα? Απ το σπίτι σου δεν βγαίνεις καθόλου? Ρώτα κανά μαγαζί εκεί στην γειτονιά σου πρώτα...όλο και κάποιος θα ξέρει... Αλλιώς πάρε τα τηλέφωνα που σου έδωσα πιό πάνω............. ......Σε λίγο θα δούμε και παραγγελίες απο super market..................................................................................
zesoares Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 :-D:-D:-D:-D σιγα ρε που θες να ξερω καποιον που να τα βαλει και τα δυο ???αυτο δεν μπορει να το κανει οποιοσδηποτε ;) σκεψου λιγο(για βιαστα ευκολο να βρεις και για τα 2 αρκετα δυσκολο)
ghostgr_a_n Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δυσκολα ο τεχνηκος θα κανει κατι που ειναι παρανομο γιατι και να το αγωρασεις(λεμε τωρα) το osx παλι θα πρεπει να χρησημοποιησει καποια πηραγμενη εκδοση που θα βρει απο το internet(γιατι με το αυθεντικο dvd δεν γινεται) οποτε παλι θα ειναι παρανομο. Για αυτο η μονη λυση ειναι να το κανεις μονος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.