Προς το περιεχόμενο

γνωμες για alienware

Delpiero10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο οσο ξερω οχι.μιλαμε για πολυ καλα λαπτοπ με μια κατευθυνση προς το gaming laptop αλλα αρκετα εως πολυ ακριβα

επισης ειναι αρκετα κακογουσα σε σχεδιασμο κατα τη γνωμη μου

καποιο παιδι στο φορουμ ειχε θυμαμαι,αλλα δεν θυμαμαι να το χε παρει απο ελλδα..

Δημοσ.

παραγγελνεις απο Uk με ασφαλεια κλοπης. http://www.alienware.co.uk/

κ παλι καλα που εχει πεσει το συναλαγμα...

ε δεν νομιζω να χρειαζονται γνωμες για τα top laptop.στην ουσια ειναι οverclocked laptop σε ολα με εγγυηση κ αξιοπιστια!

λεφτα να χεις να βαζεις οτι θες..

Δημοσ.

για την τιμη μετα που το ποσταρα την ειδα

Απλως ειναι πολυ εξυπνοι ειδα ενα λαπτοπ μιλαμε για τοπ στην τιμη τον 1400€, ελα μου ομως που δν ειδα οτι λεει from 1400 βαζοντας ολα τα εξαρτηματα που λεγανε μου βγηκε γυρω στα 3500€ λολ δν θα παρω

Δημοσ.

Οι ανθρωποι ειναι κλεφτες μην το σκεφτεσαι καν, ειναι για κατι τυπακια που δεν εχουν τι να κανουν τα φραγκα και θελουν να πληρωνουν για ξεχωριστο design, που θα συμφωνησω με τον φιλο απο πανω οτι ειναι απιστευτα κακογουστα

Δημοσ.
Οι ανθρωποι ειναι κλεφτες μην το σκεφτεσαι καν, ειναι για κατι τυπακια που δεν εχουν τι να κανουν τα φραγκα και θελουν να πληρωνουν για ξεχωριστο design.

Έτσι ακριβώς!

Δημοσ.

Το θέμα του design είναι υποκειμενικό και για αυτό το αφήνω (εμένα μου αρέσει, σε κάνουν να ξεχωρίζεις).

Από εκεί και πέρα τα alienware έχουν κάποια χαρακτηριστικά που δεν τα συναντάς εύκολα αλλού όπως ότι το m15x μπορεί να πάρει δεύτερη μπαταρία στη θέση του δεύτερου σκληρού δίσκου και αυτό σε 15.4 μέγεθος που του δίνει τεράστια αυτονομία.

Επίσης το γεγονός ότι ουσιαστικά μπορείς να του φορέσεις ότι γουστάρεις είναι τεράστιο πλεονέκτημα.

Ναι, είναι πανάκριβα.

Ναι, δεν είναι για όλους.

Και για service θα πρέπει να το στείλεις Αγγλία.

Ωστόσο αν δεν σε νοιάζουν τα φράγκα είναι το απόλυτο notebook κατά τη γνώμη μου.

Το m15x είναι το μηχάνημα των ονείρων μου, έφτασα μια ανάσα από το να το αγοράσω, αλλά τελικά πήρα στη θέση του 2 μηχανήματα ένα 18.4 και ένα 14.1 και πίστεψέ με το έχω μετανιώσει.

Δημοσ.
Οι ανθρωποι ειναι κλεφτες μην το σκεφτεσαι καν, ειναι για κατι τυπακια που δεν εχουν τι να κανουν τα φραγκα και θελουν να πληρωνουν για ξεχωριστο design, που θα συμφωνησω με τον φιλο απο πανω οτι ειναι απιστευτα κακογουστα

Να είμαστε όλοι το ίδιο δηλαδή ? λαικούρα, δεν είναι τυπάκια επειδή αγοράζουν κάτι

ξεχωριστό αλλά εσύ είσαι ο βλάκας που μασας ακόμα την καραμέλα "Multirama".

Με HD3870, T8300, 4GB RAM, Επιπλέον μπαταρίες και Adaptor βγαίνει MAX 1600 ευρώ

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σου έβγαλε την τιμή 3500...

Χαρακτηρίζεις την Alienware ακριβή επειδή δεν τα χεις συγκρίνει ακομα με τα ελληνικά

προιόντα. Ένα Laptop με τα παραπάνω χαρακτηριστικά στο Multirama το υπολογίζω

γύρω στα 1800 ευρώ ασε που το Case θα είναι GTP και το Cooling ίσα που θα το σώνει

απο υπερθέρμανση.

Κοίτα, αν θές Laptop με Quadro FX, Core 2 Duo Extreme και 16GB RAM αντε γειά!

σε τέτοια περίπτωση πέρνουμε σταθερό. Οπου και να πας ακριβό θα είναι.

Μου θημίζεις τον τυπάκο στην διαφήμιση που είχε να διαλέξει αναμεσα σε ενα

Mazda RX8 και ένα σαράβαλο και το σκεφτόταν.

Δημοσ.

Δεν έχω άμεση εμπειρία, αλλά επειδή ψάχνω εδώ και κάτι μέρες για laptop, διάβασα αρκετά παράπονα για θερμοκρασίες των Alien, προβλήματα blue screens και χάλια after sales support.

Googl-ιασε Alienware,problems και θα βρεις πολύ υλικό.

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για laptop από εξωτερικό, βρήκα σε Γερμανία κατασκευαστές που χρησιμοποιούν Clevo (που απ'ότι είδα είναι από τις καλύτερες στο είδος)

Δες το Clevo-guide που έχει και το Πλαίσιο :

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=91510#greece

Κάποιοι που μίλησα μαζί τους και στέλνουν σε Ελλάδα είναι οι

http://www.mysn.de/

http://www.mycizmo.com/

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν τα βλέπεις από κοντά να τα "ζυγίσεις" και οι εγγυήσεις προβλέπουν αποστολή στη Γερμανία για έλεγχο....

Δημοσ.
Δεν έχω άμεση εμπειρία, αλλά επειδή ψάχνω εδώ και κάτι μέρες για laptop, διάβασα αρκετά παράπονα για θερμοκρασίες των Alien, προβλήματα blue screens και χάλια after sales support.

Googl-ιασε Alienware,problems και θα βρεις πολύ υλικό.

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για laptop από εξωτερικό, βρήκα σε Γερμανία κατασκευαστές που χρησιμοποιούν Clevo (που απ'ότι είδα είναι από τις καλύτερες στο είδος)

Δες το Clevo-guide που έχει και το Πλαίσιο :

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=91510#greece

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων οι μητρικές των Αlienware δεν είναι ίδιες με των notebook Clevo.

Δεν ξέρω αν τις φτιάχνει η Alienware ή τις έχει δώσει εργολαβία αλλού αλλά πουθενά δεν έχω συναντήσει μητρικές για notebook με τέτοιες δυνατότητες παραμετροποίησης και καμία σχέση με τα notebook του Πλαισίου.

Το πρόβλημα με την υπερθέρμανση που λες υπήρχε στα αρχικά m15x αλλά διορθώθηκε.

Δες εδώ http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4328

Δημοσ.

Πάντως είναι σίγουρα πολύ μουράτα....:-)

και αν λάβεις υπόψη τι κάρτες γραφικών φοράνε, δεν είναι περίεργο να ανεβάζουν θερμοκρασίες...

Για Turbo-x τί γνώμη έχεις ?? Έχεις καμιά εμπειρία ? :rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.
Πάντως είναι σίγουρα πολύ μουράτα....:-)

και αν λάβεις υπόψη τι κάρτες γραφικών φοράνε, δεν είναι περίεργο να ανεβάζουν θερμοκρασίες...

Για Turbo-x τί γνώμη έχεις ?? Έχεις καμιά εμπειρία ? :rolleyes::rolleyes:

Όχι δεν έχω και για αυτό δεν πρόκειται να εκφέρω άποψη για την ποιότητά τους.

Από ότι έχω δει πάντως μερικά μοντέλα έχουν πολύ καλό εξοπλισμό.

Το μόνο που με χαλάει στα Turbo-X είναι ότι τα 17άρια μοντέλα έχουν μόνο ένα σκληρό δίσκο κάτι που για μένα είναι απαράδεκτο. Θεωρώ ότι οποιοδήποτε μοντέλο πάνω από 15.4 πρέπει να έχει οπωσδήποτε δύο σκληρούς δίσκους.

Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει αυτό και ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις Τurbo-X θα σου πρότεινα να τσεκάρεις με αυτοψία την οθόνη του μοντέλου που θες.

Γενικά στα μη επώνυμα notebook πρέπει να προσέχεις την οθόνη καθώς πολλές φορές διαφέρουν ανάλογα με την παρτίδα.

Από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι διαθέτουν πολύ καλό service ενώ όσες φορές τα έχω δει στο Πλαίσιο δείχνουν μια χαρά και από πλευράς Design .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...