Προς το περιεχόμενο

How-To : Resize a partition

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δυο partitions ( το κυριο με τα Vista και εναν δευτερο με τα 7 ) αλλα θελω να μεγαλωσω/επεκτεινω το δευτερο partition γιατι το ειχα κανει μικρο.Μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες πως να το κανω ή μεσα απο το diskpart ή απο το disk management?Συρυκνωσα το κυριο partition οσο ηθελα αλλα δεν μου βγαζει επιλογη για επεκταση μονο στο κυριο μου βγαζει στο δευτερο οχι και τωρα μου βγαζει ενα μερος που γραφει: Unallocated...

Σημειωση: Θελω να του προσθεσω 50GB

Δημοσ.

Μεσα στο disk managment κανε δεξι κλικ στο partition που θες να επεκτηνεις και πατα επεκταση τομου.Αν δεν κανει χρησημοποιησε καποιο προγραμα οπος το acronis για να κανεις επεκταση.

Δημοσ.
Μεσα στο disk managment κανε δεξι κλικ στο partition που θες να επεκτηνεις και πατα επεκταση τομου.Αν δεν κανει χρησημοποιησε καποιο προγραμα οπος το acronis για να κανεις επεκταση.

Το προβλημα ειναι οτι δεν μου το εμφανιζει στο παρτιτιον που θελω. Με το acronis εχω προηγουμενα δεν προκειται να το χρησιμοποιησω ποτε ξανα....:-(

Δημοσ.
Αυτο δεν ειναι μονο στο Linux ή κανω λαθος?

Κάνεις λάθος - είναι σε LiveCD και για όλα !!

Δημοσ.
Κατι ποιο ευκολο δεν υπαρχει που να μπορω να το χρησιμοποιησω στα Windows?
Καθώς το παλιό πιστό Partition Magic δεν δουλεύει σε Vista, το αντικαταστήσαμε στη δουλειά με το Paragon Partition Manager.

Προσωπική άποψη: Δεν υπάρχει τίποτε πιό εύκολο και πιό αξιόπιστο από το Live-CD του GParted. YMMV

Δημοσ.

Τελικα θα χρησιμοποιησω το Gparted με πεισατε. :-D .Μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες πως να επεκτεινω το παριτιτιον που θελω? Αν ειναι ευκολο ΟΚ αλλα αν ειναι δυσκολο βοηθηστε λιγο γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα το χρησιμοποιησω... :o

Δημοσ.

OK.Απλως τελικα σκεφτηκα να το τρεξω μεσα απο το Live CD του Ubuntu που μου ειναι πιο γνωστο... Το ιδιο πραγμα δεν ειναι?

Δημοσ.

κάνε ένα LiveCD GParted καθαρόαιμο!!! ;) Θα είναι πιο μικρό και θα φορτώνει γρήγορα!

Είναι το ίδιο πράγμα, αλλά στο Download GParted βρίσκεις πιο φρέσκια έκδοσή του !

Δημοσ.

Το εκανα ετσι οπως μου ειπες με Live Cd.Πολυ ευχρηστο το Gparted ,τα εκανα ολα μια χαρα και οχι και πολυ γρηγορα αλλα μου προκαλεσε προβληματα.Μολις παταγα απο τον bootloader να μπω στα 7 μου εβγαζε winload.exe is missing και κατι τετοια.Τεσπα,εβαλα το DVD των 7 και το εφτιαξα, αλλα σαν να μην εφτανε αφτο επρεπε να μου ελεγξει και τα δυο παρτιτιον που εχω για bad sectors και κατι τετοια και εκανε αρκετη ωρα.Αρα τζαμπα κοπος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...