Προς το περιεχόμενο

The Bruno Movie

coreygaylas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην κρινεις απο τον μπορατ και γενικως απο τις 2 ταινιες που εβγαλε. Για μενα ηταν ψιλοαπατη και δεν εφτανε στο επιπεδο της σειρας και των διαφορων συνεντευξεον. Προσπαθησε να βρει ενα θεμα (πχ το κυνηγι της παμελας) για να βγει σαν ταινια και απετυχε, εχασε απο το ιντερακτιον και την εκπληξη με τα θυματα

Αν ξερεις καλα αγγλικα και καταλαβενεις και σλαγκ αξιζει να κατεβασεις μερικα επεισοδεια της σειρας και να δεις τις συνεντευξεις με διαφορους πολιτικους, αστυνομικους, αριστοκρατες....κτλπ. Τοτε ηταν και σχετικα αγνωστος και τα θυματα του ψαρωνανε απο τις καμερες και τα αγγλικα καναλια και νομιζαν οτι κανουν κανονικη συνεντευξη. Το τι τους βαζει να παραδεχονται και τι υπονοουμενα τους πεταει ειναι απιστευτο και ιδιοφυες. Αποψη μου ειναι οτι οι πραγματικα καλοι κωμικοι ειναι πανεξυπνοι και καλιεργημενοι ανθρωποι και το ιδιο πιστευο για τον σασα, οσο καφροι και να ειναι οι χαρακτηρες του, απο πισω υπαρχει ενα φοβερο μυαλο.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ηθελε να κανει ισχυρο comeback για να ξαναμπει στα πραγματα με το καινουριο του cd

Και φυσικα με κατι τετοιο τον συζητησανε ολοι

Το ιδιο ηθελε και ο "Borat" για την καινουρια του ταινια

Εγω βεβαια το βρηκα τραγικο το ολο σκηνικο και μου αρεσε που ο Εφρον μετα απο αυτο ανεβηκε για το βραβειο του και αναφωνησε

"That was weird!"

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάνω διπλό post για να επαναφέρω το topic μια και σε λίγες μέρες βγαίνει και επίσημα η ταινία. Σύμφωνα με το site της Village η πρεμιέρα είναι αυτή τη Πέμπτη, 9 Ιουλίου.

Δε ξέρω πότε θα βγει σε άλλες αίθουσες, για το Bruno όμως αξίζει μια θυσία στα καταραμένα multiplex.

Δημοσ.
Ακούς εκεί...οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να διαλέξουν με ποιόν άντρα θα κάνουν σεξ. :shock:

παλι μπανιο ρε?

εχμμμμ σου εχω νεα,τα πραγματα εκτος Matrix ειναι λιιιιιγο διαφορετικα:P

Δημοσ.

Είχα δει πριν κάτι χρόνια το Ali g show και είχα ρίξει πολύ γέλιο. Ο χαρακτήρας του Bruno δε με ενθουσίασε όπως των άλλων 2. Αν πηγαίνει σε τίποτα ομοφοβικούς rednecks κάτι μπορεί να γίνει ;)

Δημοσ.
da ali g show.

+1, οντως θα ειναι καλυτερο απο το Borat :)

Ali G in Da House λεγόταν!

Στημένα ξεστημένα μιλάμε για πολύ γέλιο...:lol::lol:

Αρκεί να βάλεις λίγο στην άκρη τον "ποιοτικό" σου εαυτό και να απολαύσεις λίγο καλό καφρίλα χιούμορ που αν κάποιος δεν είναι προκατήλημένος να το βγάλει σκάρτο δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεθάνει στο γέλιο.Τώρα άμα κάποιος είναι τόσο κουλτούρα και γελάει μόνο με monty python,Inspector Clouseau και Λαζόπουλο...νταξ ας μην την δεί.

Θα προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του και τους υπόλοιπους μετά ότι δεν είχε γέλιο.

Μιλάμε για την απόλυτη καφρίλα..Τπτ περισσότερο.:lol::lol::lol:

Δημοσ.

εντάξει ο άνθρωπος δεν υπάρχει!

τρελό γέλιο σε ακραίες καταστάσεις! απίστευτος!

και τρομερό "αυτό" που έγινε στο τέλος τέλος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ που δεν έχω δει τίποτα, από πού να ξεκινήσω; Γιατί οι σειρές είναι πολλές τελικά και μπερδεύτηκα.

Δημοσ.

αν δεις τις 2 σεζόν (από όσο ξέρω) με τίτλο

"Da Ali-G show" είσαι κομπλέ.

καμία ταινία του δεν τις φτάνει ως τώρα κατ εμέ.

τις ταινίες τις βλέπεις αν θες μετά για συμπλήρωμα (για μένα μην δεις την 1η ταινία που έκανε τον Ali-G ήταν μεγάλη βλακεία, σε αντίθεση με Μποράτ και Μπρούνο)

• Moderators
Δημοσ.
αν δεις τις 2 σεζόν (από όσο ξέρω) με τίτλο

"Da Ali-G show" είσαι κομπλέ.

καμία ταινία του δεν τις φτάνει ως τώρα κατ εμέ.

τις ταινίες τις βλέπεις αν θες μετά για συμπλήρωμα (για μένα μην δεις την 1η ταινία που έκανε τον Ali-G ήταν μεγάλη βλακεία, σε αντίθεση με Μποράτ και Μπρούνο)

Θα συμφωνησω. Ειχα πορωθει μια περιοδο με τον τυπο, ειδα ολη την σειρα (και ακομα βλεπω καποια επεισοδια στο ξεκαρφωτο για να γελασω), και οταν ειδα την πρωτη του ταινια απλα ξενερωσα. Μεγαλη βλακεια σε σχεση με αυτο που θα μπορουσε να ηταν, αν και φανταζομαι πως κινηθηκε ετσι για να κερδισει περισσοτερο κοινο. Γιατι για να λεμε την Aliθεια το χιουμορ του ειναι τοσο ιδιαιτερο που δεν ειναι για ολους. Η ταινια του Μπορατ βεβαια ηταν πολυ καλη (αν και θα μπορουσε να ηταν και καλυτερη αν κρινω απο το σοου) και τωρα απλα ανυπομονω για τον Μπρουνο!!

Δημοσ.

Το "Da Ali G Show" είχε 2 "εκδόσεις", την αρχική αγγλική με μία season και την αμερικάνικη μετέπειτα που είχε 2 seasons. Μάλλον για την αμερικάνικη εκδοχή λέτε, αυτήν έχω δει κι εγώ. Την αγγλική δε μπορώ να τη βρω πουθενά. Η σειρά λέει όντως.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ το "Ali G Indahouse", την έχω δει άπειρες φορές και ακόμα γελάω. Ίσως επειδή πρώτα είδα αυτή τη ταινία και μετά τη σειρά, δε ξέρω. Όπως και να χει ήταν διαφορετική απ' τα "Borat" και "Bruno", δύσκολα τις συγκρίνεις.

• Moderators
Δημοσ.
Το "Da Ali G Show" είχε 2 "εκδόσεις", την αρχική αγγλική με μία season και την αμερικάνικη μετέπειτα που είχε 2 seasons. Μάλλον για την αμερικάνικη εκδοχή λέτε, αυτήν έχω δει κι εγώ. Την αγγλική δε μπορώ να τη βρω πουθενά. Η σειρά λέει όντως.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ το "Ali G Indahouse", την έχω δει άπειρες φορές και ακόμα γελάω. Ίσως επειδή πρώτα είδα αυτή τη ταινία και μετά τη σειρά, δε ξέρω. Όπως και να χει ήταν διαφορετική απ' τα "Borat" και "Bruno", δύσκολα τις συγκρίνεις.

Υπαρχει σιγουρα η αγγλικη, θα προσπαθησω να θυμηθω που ακριβως την ειχα βρει και θα σου πω. Ειμαι επισης σιγουρος πως υπαρχει στο τιουμπ. Πριν απο κανα δυο χρονια παντως σιγουρα υπηρχε. Οντως δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα στις ταινιες.

Δημοσ.

Στο Ali g show τι γέλιο είχε με τις συνεντεύξεις που έπαιρνε σε σοβαρούς ανθρώπους! Όποιος δεν έχει δει τίποτα ας ξεκινήσει από τη σειρά. Προυπόθεση να το κατέχετε λίγο τα αγγλικά γιατί μιλάει πολύ slangish ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...