Προς το περιεχόμενο

Monitor LG W2361V-PF

Livas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα την οθονη : LG W2361V-PF μεχρι στιγμης η οθονη ειναι αριστη...... ωραιος σχεδιασμος , ωραια χαρακτηριστικα.....ολα ωραια...!!

Τωρα τελευταια εχω ενα προβληματακι....: την οθονη την εχω λιγοτερο απο μηνα....

εδω και κανα 2μερες εκει που την εχω αναμενη..(και π.χ σερφαρω στον ιντερνετ..) ξαφνικα η οθονη σβηνει για μερικα δευτερολεπτα και ξανα αναβει...λειτουργει κανωνικα , απλα το κουμπι για να την απενεργοποιησης δεν δουλευει καθολου,δλδ οταν κλεινεις το Η/Υ απλα μπαινει σε αναμονη και οταν τον ξανα ανοιγεις ανοιγει και ολα οκ....

επισης δεν δουλευουν και τα πληκτρα : μενου και τα σχετικα που εχει πανω...

και οταν πατας το μενου , απλα σβηνει και ξανα αναβει η οθονη....

Καμια φορα το κανει οταν κλεινω το PC , μετα κλεινω και την οθονη απο το κουμπι...μετα απο 2δευτερ. ανοιγει μονη της και μπαινει σε αναμονη....(και δεν λειτουργει μετα κανενα πληκτρο...)

και ολα αυτα διορθωνοντε αν βγαλω την οθονη απο την μπριζα και την ξανα βαλω...

Κοιταω στην επισημη ιστιοσελιδα της LG για τιποτα drivers , αλλα ουτε καν την εχει την οθονη......

Με ειχαν βγαλει τα Windows Update (Vista 64bit), για αναβαθμιση drivers της οθονης...ε και το εκανα....(μηπως οφειλετε απο αυτο? αν και δεν νομιζω γιατι αποτι θυμαμαι το ειχα κανει και στα vista32bit, και ολα ηταν Οκ..)!!!!

Επισης κατι τελευταιο...εχει και ενα προγραματακι μεσα στο cd το ForteManager...για καποιες εξτρα ρυθμισεις....

αυτο το ειχα κανει εγκατασταση πρωτη φορα...που ειχα παρει την οθονη , δουλευε κανωνικα...και μετα νομιζω αφοτου ειχα κανει το update(των Windows) drivers απο κει και μετα σταματησε να δουλευει το προγραμματακι.... και ουτε τωρα δουλευει...!!

Κοιταξα μεσα στην LG μπας και βρω καμια πιο new εκδοση , αλλα εχει την πιο παλια απο αυτη που εχει το CD.....!!

Τιποτα ιδεες?

Υπαρχει τροπος να σβησω αυτα τα updates Που ειχα βαλει....και να βαλω τους οδηγους του CD?????

Αυτα με τα προβληματα......

=========================

Κατι αλλο τωρα....

1)Πιο καλα ειναι να την συνδεσω με HDMI ή DVI(οπως και το εχω τωρα)?

2)λεει πως εχει Δυναμικη αντιθεση 50.000:1 αυτο υπαρχει καμια ρυθμισει που να τα "Ενεργοποιουμε" εμεις, η αν βαλουμε ταινια HD τοτε τα "πιανει" ???

3)για να δουμε ταινια σε ποιοτητα FULL HD (αφοτου ειναι η ταινια σε τετοια φαση) ,πρεπει να ειναι συνδεμενο μονο με HDMI??

*υποστηριζει και η καρτα γραφικων FULL HD .. .. !!

** την εχει κανεις αλλος την συγκεκριμενη οθονη...για να μου πει εντυπωσεις του...!!??

Δημοσ.

καλημερα...δεν καταλαβα ακριβώς,μεσα από ολα αυτά που περιγραφεις ποια είναι η αριστη απόδοση της?...αλήθεια όμως...

Αρχικα, το ότι σου σβήνει ξαφνικα και αναβει μόνη της θα μπορουσε να οφείλεται στο βίσμα, απλά να μην κάνει καλή επαφή (δηλαδή πρόβλημα συνδεσης).

Σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται κανένας driver για το ότι δεν λειτουργούν τα πλήκτρα της οθόνης. ΔΕΝ δικαιολογείται να μην λειτουργεί το power και τα πληκτρα του μενού. Σε συνδιασμό ότι όταν την κλεινεις με κλειστο το pc ξαναναβει και μπαινει σε αναμονή, ειμαι σχεδόν σιγουρη πως πρόκειται για κάποιο βραχυκύκλωμα. και δεν διορθώνεται κάτι, όπως λες, όταν την βγάλεις από την παροχή και την ξαναβγάλεις, σβήνει "φυσιολογικά" μόνο και μόνο επειδή την αποκόπτεις από το ρευμα.

με τα updates πιστέυω πως απλά αρκει να να σετάρεις τους drivers από το cd και στο μηνυμα που θα σου βγάλει ότι τα ήδη εγκατεστημένα είναι νεότερης έκδοσης και αν συμφωνεις να συνεχίσει να πατάσεις ok.

Αλλά σε παρακαλώ, βγάλε μου μια απορία. Την έχεις λιγότερο από έναν μήνα και ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και είναι σχεδόν σιγουρο ότι είναι ελλατωματική, γιατί ακόμη δεν την έχεις πάρει με την εγγυησή της στο κατάστημα που την πήρες να στην αντικαταστήσουν???????

Δημοσ.

Ok,Επρεπε να γραψω αριστη αποδοση μεχρι τωρα.......:-D:-D

Αυτο με το βισμα το σκεφτηκα και εγω.... αλλα δεν νομιζω απο ενα βισμα να κανει ολα τα αυτα που αναφερα....!! :P

και για βραχυκυκλωμα.....γιατι το παρουσιασε αυτο μετα απο καμια 20αρια μερες....και οχι απο την αρχη....??

και για εγγυηση που λες...ειναι Onsite απο την LG ....πρεπει να περνω τηλεφωνα στην LG και να μπλεκω με αυτους........

την οθονη την εχω αγορασμενη απο το πλαισιο....!!!

*αν προχωρησει και αλλο το προβλημα...η αρχιζει και βγαζει τιποτα αλλα στην πορεια...! ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως ναι θα μπλεξω με LG για να μου την αλλαξουν.......:-D

Δημοσ.

Sorry για την καθυστερηση...

Θέλω να σου πω πως όπως και να εχει οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι ελλατωματική, οποτε οσο και να το καθηστερησεις πιστεύω πως με την LG θα καταληξεις.

Δημοσ.

Την πηγα τελικα προχθες (παρασκευη)...στο Service τις LG στην θεσσαλονικη.....

μου ειπαν οτι εχει προβλημα το κουμπι on/off δεν κανει καλη γειωση και κατι τετοια....

θα μου την αλλαζανε την οθονη..αλλα τους ειχαν τελειωσει ολα τα αποθεματα...!!!

μου την φτιαξαν διθεν....αλλα παλι απο σημερα αρχισε τα κουλα της....!!!

θα παρω αυριο να δω αν εχουν οθονες....και να παω για αλλαγη..!!!

γιατι δεν παει αλλο...!!!!!

Υπαρχει μηπως περιπτωση να την παω στην LG για αλλαγη...και να μου την αλλαξουν με πιο καινουργιο μοντελο και να πληρωσω την διαφορα...??? (σε περιπτωση που δεν εχει το συγκεκριμενο μοντελο...)!???

Δημοσ.
Την πηγα τελικα προχθες (παρασκευη)...στο Service τις LG στην θεσσαλονικη.....

μου ειπαν οτι εχει προβλημα το κουμπι on/off δεν κανει καλη γειωση και κατι τετοια....

θα μου την αλλαζανε την οθονη..αλλα τους ειχαν τελειωσει ολα τα αποθεματα...!!!

μου την φτιαξαν διθεν....αλλα παλι απο σημερα αρχισε τα κουλα της....!!!

θα παρω αυριο να δω αν εχουν οθονες....και να παω για αλλαγη..!!!

γιατι δεν παει αλλο...!!!!!

Υπαρχει μηπως περιπτωση να την παω στην LG για αλλαγη...και να μου την αλλαξουν με πιο καινουργιο μοντελο και να πληρωσω την διαφορα...??? (σε περιπτωση που δεν εχει το συγκεκριμενο μοντελο...)!???

Με πιο καινουργια δεν νομιζω, μιας και το συγκεκριμενο μοντελο ειναι ηδη απο τα

τελευταια που βγηκαν στην αγορα... Οπως και να εχει, να απαιτησεις να στην αλλαξουν

αμεσως μολις θα εχουν στοκ. Ειτε ειναι τωρα ειτε αργοτερα, δεν υπαρχει λογος να

περιμενεις μεχρι να χειροτερεψει, ηδη αργησες πολυ.

Btw, σκευτομαι να την παρω κι εγω τη συγκεκριμενη οθονη. Δεν εχω διαβασει αλλου

για τετοιου ειδους προβλημα. Σιγουρα το ποστ σου δεν θα μου αλλαξει γνωμη. Αλλωστε

και αριθμητικα να το παρεις μονο, στις τοσες θα ειναι θεου εργο να μη βγει καποια με

προβλημα. Αυτο που ηθελα να σε ρωτησω ειναι αν ειδες μεγαλη διαφορα στην εικονα

σα FullHD που ειναι, αν ειδες ghosting σε γρηγορες σκηνες (ταινιες/games), τα χρωματα

πως σου φαινοντε, και γενικα μια overall αποψη λιγο πιο αναλυτικη απο αυτη που

εδωσες αν δεν σου ειναι κοπος.

Σε ευχαριστω εκ των προτερων. :-)

Δημοσ.

την ξανα πηγα σημερα την οθονη παλι ,,,,,

την αφησα εκει να την κοιταξουν ,για να δουν τι πιθανον προβληματα βγαζει...!!!

*Μου ειπαν πως εχουν παρει ειδοποιηση απο την LG για το προβλημα που κανει η οθονη(και πιστεψτε με,το συγκεκριμενο προβλημα το εχω δει σε παραπανω απο 10 οθονες,οταν πηγα εκει..) ,οτι ειναι το καλωδιο του On/off και δεν κανει καλη μονωση....!!

Μου το ειχαν φτιαξει λενε αυτο...αλλα οπως ειπα αρχισε παλι τα ιδια...

τους το ειπα αυτο....και λενε θα την κοιταξουμε και τετοια...!!

Μιλησα και με τον υπευθινο του τμηματος...και του ζητησα για αντικατασταση οθονης (εννοειτε του ιδιου μοντελου,απλα με καινουργια)....και μου ειπε οτι δεν εχουμε αυτην την δυνατοτητα επειδη το μοντελο ειναι πολυ καινουργιο....και ισως να υπαρχει τροπος επισκευης.....ειπε επισης πως αν δεν φτιαχνετε....θα παρει ο ιδιος τηλ. στα κεντρικα για να ζητηση αντικατασταση της οθονης για βλαβη που δεν γινετε...κατι τετοια μου ειπε..!!!

Απο την Στιγμη που δεν εχει κλεισει η οθονη καλα-καλα μηνα...ειναι δυνατον να μην με κανουν αντικατασταση οθονης και να με λενε τετοιες μπουρδες..?? Δηλαδη τι? αν ειχε καει η οθονη τι θα μου λεγανε..? θα αλλαξουμε τα καμμενα εξαρτηματα...??? :rolleyes::fear::fear:

Τωρα για το Review δεν εχω και πολλα να πω..!!!

Δεν ειμαι και ο καταληλος, γιατι απο CRT που ειχα πηγα σε αυτην...!!

Αλλα σε συγκριση που εχω δει με την τηλεοραση (Philips 32" HD Ready) που εχω διπλα στην οθονη σχεδον.....

μπορω να πω οτι η οθονη εχει πιο ζωντανα/ζεστα χρωματα....ειναι πιο φωτεινη....

Εχει αρκετη φωτεινοτητα...(σε αλλους αρεσει αυτο , σε αλλους οχι)

*για αυτο την εχω κανει και πιο σκοτεινα να δειχνει η οθονη ,γιατι με κουραζε πολυ π.χ οταν σερφαρα στο ιντερνετ και διαβαζα καποιο αρθρο..!!!

στις ρυθμισεις που εχω κανει εγω...(μπορει να φταιει αυτο,μπορει και οχι..) στις ταινιες οταν εχει ενα σκοτεινω σημειο....το δειχνει σχεδον τελειως μαυρο....(σε σχεση παντα με την τηλεοραση....)!! δεν το εχω ψαξει και πολυ..!!

Εχει το TN Panel...Οποτε δεν εχει και πολλα να κανεις..!!

Και ακομα δεν το εχω δει με BlueRay ταινια...για να δω Διαφορες...!!

Παντως σε γενικες γραμμες, πιο πολυ ευχαριστιεμε τις ταινιες στην οθονη πλεον,παρα στην τηλεοραση..!!!! :-D:-)

Αυτα...πιστευω..τωρα κατα ποσο σε βοηθησα δεν ξερω..!!! :-D

Αν τιποτα αλλο θελεις να ρωτησεις συγκεκριμενα,πες μου...και αν μπορω να βοηθησω καλως..!!! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...