Προς το περιεχόμενο

Φθηνες 24". LG W2452V-PF vs Samsung T240

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ανέβασα μερικές φωτογραφίες αλλά δεν ανταποκρίνονται 100% σε αυτό που δείχνει η οθόνη.

enjoy :-D:-D

Warning 41 photos...

img1265.jpg

img1264.jpg

img1263.jpg

img1262u.jpg

img1248.jpg

img1259.jpg

img1258.jpg

img1257.jpg

img1256.jpg

img1255.jpg

img1254.jpg

img1253.jpg

img1250a.jpg

img1244.jpg

img1243.jpg

img1241.jpg

img1238.jpg

img1235.jpg

img1234p.jpg

img1233.jpg

img1232.jpg

dsc00078s.jpg

dsc00077j.jpg

dsc00072v.jpg

img1267.jpg

img1239.jpg

img1240.jpg

img1242.jpg

img1260.jpg

img1261.jpg

img1266.jpg

dsc00055s.jpg

γωνία θέασης από κάτω

img1270custom.jpg

img1269custom.jpg

img1276custom.jpg

img1275custom.jpg

img1274custom.jpg

img1273custom.jpg

img1272custom.jpg

img1271custom.jpg

img1268custom.jpg

το video ανεβαίνει:-D

Toσες φωτο ουτε για τον σακιιιιιι δεν θα εβγαζε κάποιος :P

Ωραιο πράγμα ομως αυτη η hp παντα βγάζει καποια προϊόντα που κανουν μεγάλο μπαμ και εμφανισιακά και ποιοτικά.:-)

btw μετα απο τοσες μερες ενα βιντεακι δεν μας ανέβασες.

• Moderators
Δημοσ.

Street, εχει ανεβασει βιντεο...

Μαλλον θα περιμενω, αναγκαστικα εγω :-(

Δημοσ.

έχει

αλλά πρέπει να ανεβάσω και ένα καινούργιο (χωρίς το παράθυρο αυτήν την φορά :P)

georgeman περίμενε αν μπορείς

ρώτησες σε όλα τα site αμα έχουν καμία διαθέσιμη;;;;

Δημοσ.

έχω παραγγείλει την w2558hc και την περιμένω αύριο μεθαύριο.

η glossy επιφάνεια με προβληματίζει βέβαια, έχω στο λαπτοπ glossy, και είμαι σκεπτικός

αν και προορίζεται για το χωριό όπου θα εκτελεί χρέη και τηλεόρασης μέσω υπολογιστή-δορυφορικής κάρτας θα τη δοκιμάσω σε περιβάλλον δωματίου να δω τι καθρεφτίζεται και πόσο.

το λέω αυτό γιατί παρήγγειλα με τη σιγουριά οτι θα μου κάνει αφού η χρήση για την οποία προορίζεται έχει χαμηλές απαιτήσεις. αν όμως την ήθελα για καθημερινή θα το σκεφτόμουν διπλά

1.λόγω glossy

2.τα πολλά watt

η 2693hm που επίσης μου αρέσει είναι και αυτή με μεγάλη κατανάλωση και η τιμή της στα ~355 εδώ και πολύ καιρό(πρέπει να πέσει ΙΜΗΟ)

• Moderators
Δημοσ.

Αν δε θες καταναλωση παρε μια 19" να καιει 30W :-D :P

Εγω δεν εχω προβλημα με το Glossy, εκει που θα μπει.

Για πιο "ευρεια" θεαση, οπως π.χ. αν χρησιμοποιηθει ως τηλεοραση, θα ειχε προβλημα.

Απο που την παραγγειλεs φιλε, και πότε?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:48 ----------

ρώτησες σε όλα τα site αμα έχουν καμία διαθέσιμη;;;;

Ρωτησα στο foxxmarket.

Σε ολα τα αλλα χρεωνουν μεταφορικα με κουριερ... (=15€, επειδη ειναι βαρυ και ογκωδες κομματι). Ασε που και στα αλλα λενε "μη διαθεσιμη" ή "αναμενεται". :mad::mad:

Δημοσ.

Σημερα που ειδα την τιμη της 240 στο e shop...λεω να αφησω την ΗP και να μεινει απλα ενα ονειρο...Ε πλεον η 240 κανει 249....

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168021

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168052

ποια η διαφορα με την 240?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει HDMI...

για άλλες μικροδιαφορές ίσως να βρεις στο official site της Samsung

Δημοσ.
δεν έχει HDMI...

για άλλες μικροδιαφορές ίσως να βρεις στο official site της Samsung

Οκ...Καταλαβα....Τωρα το διλημα ειναι αν 8α παω για την HP η για την 240...

Οτι πει ο αδερφος μου κερδιζει...

Δημοσ.
Αν δε θες καταναλωση παρε μια 19" να καιει 30W :-D :P

Εγω δεν εχω προβλημα με το Glossy, εκει που θα μπει.

Για πιο "ευρεια" θεαση, οπως π.χ. αν χρησιμοποιηθει ως τηλεοραση, θα ειχε προβλημα.

σχετικά με την κατανάλωση δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με το ρεύμα που κάιει,αν και τσιγκλάει τα οικολογικά μου αισθήματα, όσο με τη ζέστη απο την οποία έχω μπόλικη ούτως ή άλλως και δεν θα ηθελα να προσθέσω πολύ περισσότερη.

τις λίγες ώρες που την έχω,την δούλεψα στο 15-20% φωτεινότητα και έχει θερμοκρασία στο πάνω μέρος 30-35 βαθμούς όπως το αντιλαμβάνομαι με την αφή. αυτό το θεωρώ νορμάλ.

θσ συνεχίσω με κάποια χαρακτηριστικά που είναι μειονεκτήματα για εμένα

1.το χοντρό περίγραμμα της οθόνης είναι μειονέκτημα αν θέλει να τη χρησιμοποιήσει κάποιος σε multiple display setup. είναι περίπου 3,5 εκ στο πλάι.

2.ομοίως η θέση του card reader

3.έχει hdmi-hdmi vga-dvi καλώδιο οπότε να το έχει κάποιος υπόψιν του αν την αγοράσει να πάρει και το αντίστοιχο καλώδιο και να μην περιμένει την επόμενη χρησιμοποιώντας την οθόνη για καθρέφτη στην αρχή :-D

4.το glossy panel είναι για συνειδητοποιημένους χρήστες. κάντε δοκιμή στο χώρο σας,ακόμα και με καθρέφτη. αν πιάνει φως θα φαίνεται και θα ενοχλεί. αν όχι είστε τυχεροί και μπορείτε να την αγοράσετε άφοβα.

5.χρωματικά έρχεται καλιμπραρισμένη για κινούμενα σχέδια. πραγματικά θέλει ρύθμισμα ΙΜΗΟ. θα το κάνω στο pc που θα τοποθετηθεί οριστικά και θα πω εντυπώσεις.

στα θετικά τώρα

1.μηδέν backlight bleeding. η δικιά μου είναι άριστη σε αυτό το τομέα. καλύτερη και απο την 22αρα που έχω και ήδη μου φαινόταν οκ.

2.οι γωνίες, ειδικά όταν κάθεσαι χαμηλότερά είναι μια χαρά,πάλι καλύτερες απο την 22αρα που έχω.

3.πανεύκολο μενού

4.πολύ χρήσιμο το φωτάκι στο κάτω μέρος

5.ήσυχη και με χαμηλό backlight(no whining noise whatsoever)

δεν δοκίμασα, ήχο, κάμερα,τηλεκοντρόλ και card reader, τα οποία θα δοκιμάσω το επόμενο 3ημερο και μάλιστα θα κάνω προσπάθεια σε win7 x64 για να δούμε πόσο έτοιμα είναι τα προγραμματάκια.

επίσης θα πω εντυπώσεις για χρώματα κλπ μετά το καλιμπράρισμα.

Δημοσ.

Eνα μαγαζει που βρηκα εδω Salonika να την εχει...Τωρα λεει μη αμεσα δια8εσιμη...Οχι οτι βιαζομαι...8α παρω αυριο να δω αν 8α την φερουν ξανα...

• Moderators
Δημοσ.
σχετικά με την κατανάλωση δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με το ρεύμα που κάιει,αν και τσιγκλάει τα οικολογικά μου αισθήματα, όσο με τη ζέστη απο την οποία έχω μπόλικη ούτως ή άλλως και δεν θα ηθελα να προσθέσω πολύ περισσότερη.

τις λίγες ώρες που την έχω,την δούλεψα στο 15-20% φωτεινότητα και έχει θερμοκρασία στο πάνω μέρος 30-35 βαθμούς όπως το αντιλαμβάνομαι με την αφή. αυτό το θεωρώ νορμάλ.

θσ συνεχίσω με κάποια χαρακτηριστικά που είναι μειονεκτήματα για εμένα

1.το χοντρό περίγραμμα της οθόνης είναι μειονέκτημα αν θέλει να τη χρησιμοποιήσει κάποιος σε multiple display setup. είναι περίπου 3,5 εκ στο πλάι.

2.ομοίως η θέση του card reader

3.έχει hdmi-hdmi vga-dvi καλώδιο οπότε να το έχει κάποιος υπόψιν του αν την αγοράσει να πάρει και το αντίστοιχο καλώδιο και να μην περιμένει την επόμενη χρησιμοποιώντας την οθόνη για καθρέφτη στην αρχή :-D

4.το glossy panel είναι για συνειδητοποιημένους χρήστες. κάντε δοκιμή στο χώρο σας,ακόμα και με καθρέφτη. αν πιάνει φως θα φαίνεται και θα ενοχλεί. αν όχι είστε τυχεροί και μπορείτε να την αγοράσετε άφοβα.

5.χρωματικά έρχεται καλιμπραρισμένη για κινούμενα σχέδια. πραγματικά θέλει ρύθμισμα ΙΜΗΟ. θα το κάνω στο pc που θα τοποθετηθεί οριστικά και θα πω εντυπώσεις.

στα θετικά τώρα

1.μηδέν backlight bleeding. η δικιά μου είναι άριστη σε αυτό το τομέα. καλύτερη και απο την 22αρα που έχω και ήδη μου φαινόταν οκ.

2.οι γωνίες, ειδικά όταν κάθεσαι χαμηλότερά είναι μια χαρά,πάλι καλύτερες απο την 22αρα που έχω.

3.πανεύκολο μενού

4.πολύ χρήσιμο το φωτάκι στο κάτω μέρος

5.ήσυχη και με χαμηλό backlight(no whining noise whatsoever)

δεν δοκίμασα, ήχο, κάμερα,τηλεκοντρόλ και card reader, τα οποία θα δοκιμάσω το επόμενο 3ημερο και μάλιστα θα κάνω προσπάθεια σε win7 x64 για να δούμε πόσο έτοιμα είναι τα προγραμματάκια.

επίσης θα πω εντυπώσεις για χρώματα κλπ μετά το καλιμπράρισμα.

Τρελό ποστ! B)

Ας απαντησω λοιπον συμφωνα με τις δικες μου αναγκες.

1)Λες να χρειαστω πιο πολλα απο δυο 26ρια μονιτορ? :-D

2)Κανενα απολυτως προβλημα. Δεν περιμενα την οθονη για να εχω καποιο card reader.

3)Εχω ηδη αγοραζει DVI-> HDMI καλωδιο, αν και ειχα μετατροπεα DVI->HDMI και το HDMI->HDMI θα λειτουργουσε.

4)Υπαρχει φωτεινη πηγη (παραθυρο), ακριβως 90° αριστερα της οθονης, οποτε δεν επηρεαζει. Η αλλη φωτεινη πηγη (πορτα) ειναι στις 70° δεξια, οποτε κι αυτη δεν επηρεαζει. (σε καθε περιπτωση, και οι 2 φηγες κλεινουν πανευκολα). Οσο για το φως... ε δε νομιζω να κοιταω την οθονη απο το πατωμα για να με ενοχλησει :P

5)Καμια οθονη δεν πρεπει να κραταμε στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Anyway, περιμενουμε εντυπωσεις!

Οσο για τα υπολοιπα που ανεφερες, να μη ξεχασω να σε ευχαριστησω B)

Και μια ερωτηση: Μετα απο ολα αυτα, εξακολουθεις να πιστευεις οτι εχει το καλυτερο value/money για τα λεφτα της?

Πως το μετράτε το Input Lag?

Μη πει κανείς να βάλω μία CRT δίπλα για να δω διαφορά... Πως το μετράτε μόνοι σας...?

Ετσι ακριβως το μετραμε μονοι μας.

Βαζεις τη παλια κλασσικη CRT πλάι πλάι, βαζεις ενα προγραμμα χρονομέτρου να τρεχει και στις 2 και φωτογραφιζεις με οσο το δυνατον ταχυτερο κλειστρο.

Και συγκρινεις αποτελεσματα.

Αλλος τροπος πραγματικα δεν υπαρχει... Μη περιμενεις αν εχει 20ms input lag να το καταλαβεις στο gaming. Βεβαια αν καποια ειναι τελειως τραγικη τι να πω.

Δημοσ.
Τρελό ποστ! B)

τι δεν σου αρέσει στο ποστ μου ρε συ? :P

Ας απαντησω λοιπον συμφωνα με τις δικες μου αναγκες.
αυτό είναι και το πιο σωστό, να βλέπει κάποιος ποιο προιόν καλύπτει τις δικές του ανάγκες καλύτερα.

Γιαυτό μην το βλέπεις το παραπάνω ποστ καθαρά με βάση τα δικά σου δεδομένα.

εγώ γράφω κάποια πράγματα όπως τα βλέπω ως κάτοχος πλέον και ο καθένας τα αξιολογεί με βάσει τις δικές του ειδικές συνθήκες.

σε σχέση με τα δικά σου δεδομένα τώρα

1)Λες να χρειαστω πιο πολλα απο δυο 26ρια μονιτορ? :-D

2)Κανενα απολυτως προβλημα. Δεν περιμενα την οθονη για να εχω καποιο card reader.

3)Εχω ηδη αγοραζει DVI-> HDMI καλωδιο, αν και ειχα μετατροπεα DVI->HDMI και το HDMI->HDMI θα λειτουργουσε.

4)Υπαρχει φωτεινη πηγη (παραθυρο), ακριβως 90° αριστερα της οθονης, οποτε δεν επηρεαζει. Η αλλη φωτεινη πηγη (πορτα) ειναι στις 70° δεξια, οποτε κι αυτη δεν επηρεαζει. (σε καθε περιπτωση, και οι 2 φηγες κλεινουν πανευκολα). Οσο για το φως... ε δε νομιζω να κοιταω την οθονη απο το πατωμα για να με ενοχλησει :P

5)Καμια οθονη δεν πρεπει να κραταμε στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Anyway, περιμενουμε εντυπωσεις!

1.εγώ είχα 3χ22 και θα βάλω μάλλον 3χ24 τώρα ή σε λίγο καιρό.,οπότε το πόσο χώρο θέλει ο καθένας είναι σχετικό και απο ένα σημείο καλομαθαίνεις να τα έχεις όλα μπροστά σου. τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

4.και σε εμένα στις 90(πως έβαλες το ο στον εκθέτη για τις μοίρες?) έχει παράθυρο και ενοχλεί. είπαμε ας δοκιμάσει ο καθένας για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων.

Και μια ερωτηση: Μετα απο ολα αυτα, εξακολουθεις να πιστευεις οτι εχει το καλυτερο value/money για τα λεφτα της?

για 26αρα έχει πολύ καλό value for money. όμως επειδή με τα χρήματα της παίρνεις άνετα 24αρα και κάτω, πρέπει όποιος την παίρνει να είναι συνειδητοποιημένος.

εγώ πχ θεωρώ οτι 26 είναι το μέγιστο μέγεθος που μπορεί να έχει μια οθόνη pc και να είναι χρηστική.

θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με 24 αλλά επειδή ήθελα να παίζει και λίγο τηλεοράση/ταινίες, συν οτι έχει όλα αυτά τα εξτρά με card reader,τηλ/ριο webcam κλπ κλπ που τα ήθελα, πιστεύω οτι έπραξα ορθώς που την επέλεξα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...