Προς το περιεχόμενο

Φθηνες 24". LG W2452V-PF vs Samsung T240

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Βασικα θα εχεις ενα θεμα με το παραθυρο που ειναι ακριβως απο πισω...

Παντως πολυ πολυ ομορφη η οθονη!

(XP σε 26ρι monitor :P )

Δημοσ.
Βασικα θα εχεις ενα θεμα με το παραθυρο που ειναι ακριβως απο πισω...

Παντως πολυ πολυ ομορφη η οθονη!

Δεν μπορω να το δω...

Δημοσ.

Kαι οι γωνιες θεασης δεν ειναι και κατι το τραγικο για tn panel...Τις περιμενα πολυ χειροτερες....Πολυ ομορφη και με ωραια χρωματα...Το μονο σπαστικο ειναι το πισω παραθυρο που καθρεφτιζεται μεσα στην οθονη και θα πρεπει να το ανεβοκατεβαζεις συνεχεια...

Στο μονο που κολλαω και δεν την παραγγελνω ειναι στο οτι αν την παρω για να υποστηριξει την αναλυση στα παιχνιδια θα πρεπει να αλλαξω και τον υπολοιπο υπολογιστη-μπρικι...Εδω με τα βιας την βγαζει σε 1280χ1024....Εκτος και αν την εχω μονο για desktop και παρω καμια 15αρα με αναλυση 1024χ768 για να παιζω μονο παιχνιδια.....χαχαχαχαχαχαχ

• Moderators
Δημοσ.
Δεν μπορω να το δω...

Δεν πηγαινε για σενα αυτο με το παραθυρο... αν ειχες δει το βιντεο θα καταλαβαινες.

Οταν κλεινει ομως το παραθυρο, η οθονη ειναι απιστευτα απολαυστικη!

Δημοσ.

θα προσπαθήσω να τραβήξω και ένα video νύχτα για καλύτερα αποτελέσματα. το κατάλαβα αργά ότι ενοχλεί το παράθυρο και έτσι το έκλεισα μετά :P τέσπα..

ο πόλεμος με την μουσική έγινε μαμακία με το πρόγραμμα encoding, το πήρε μόνο του και το συνειδητοποίησα μετά το τέλος του encode και βαρέθηκα να το ξανακάνω, δεν ήταν και τόσο άσχημο τελικα :P

κλασσική αξία! τα έχω και τα vista και τα 7 RC αλλά την γρηγοράδα των XP δεν την έχει κανένα :lol

• Moderators
Δημοσ.

Σου φαινεται απο ολο το thread αυτο να μην αξιζει?

Δεν εισαι ο μονος που τη βρηκε φθηνα :P

ΠΡΕΠΕΙ να φτιαξω group λεμε, για τους κατοχους αυτης της οθονης!!

Δημοσ.
Σου φαινεται απο ολο το thread αυτο να μην αξιζει?

Δεν εισαι ο μονος που τη βρηκε φθηνα :P

ΠΡΕΠΕΙ να φτιαξω group λεμε, για τους κατοχους αυτης της οθονης!!

Το μόνο κακό είναι οτι έχει χαμηλό contrast και οτι δεν έχει tv-tuner δηλαδή δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν τηλεόραση αν δεν την έχεις συνδεδεμένη στο pc. Τεσπα.. Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρα πάντως.

Δημοσ.

Δεν εχει χαμηλο contrast, 1000:1 εχει(typical contrast).

Στο dynamic contrast(3.000:1, 10.000:1 κλπ) μην δινεις καθολου , μα καθολου σημασια.. Ειναι μαρκεντιστικο κολπο.

Δημοσ.
Δεν εχει χαμηλο contrast, 1000:1 εχει(typical contrast).

Στο dynamic contrast(3.000:1, 10.000:1 κλπ) μην δινεις καθολου , μα καθολου σημασια.. Ειναι μαρκεντιστικο κολπο.

Εντάξει θα την παραγγείλω, και για tv-tuner θα βάλω κάτι φθηνό στο Pc. Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Καλα δεν υπαρχει αυτο!

Μεχρι χθες ηταν αμεσα διαθεσιμη... ΣΗΜΕΡΑ που πηγα να παραγγειλω μου λενε 'σε 15 με 20 μερες θα ειναι εδω'...

Λεω 'μα μου πώςς??'

Ξανακοιταω το site... αναμονη λεει! Γκρρρρ :mad:

Να περιμενω ή να την παραγγειλω? Ή να παραγγειλω καμια 24" απο e-shop να τελειωνω?

Δημοσ.

Τοση συζητηση εγινε...Περιμενε...Εγω λογικα μετα τις ευροεκλογες 8α την παραγγειλω...

Αν δν εχεις αμεση αναγκη περιμενε πιστευω..

Δημοσ.

Χτυπα ρε συ την Τ240 να τελειωνεις, σιγα μην κατσεις να περιμενεις τοσες μερες και να σου πουν κανενα τραγικο μετα οτι "ξερετε δε θα τη φερουμε τελικα κλπ κλπ"

• Moderators
Δημοσ.

Ευτυχως που εχετε ιδιες αποψεις :P

Τωρα εγω ξεμπερδευτηκα :lol:

Πραγματικα δε ξερω τι να κανω... αν ειναι να χασω και 1 μηνα απο το καλοκαιρι μου τι να πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...