Προς το περιεχόμενο

Φθηνες 24". LG W2452V-PF vs Samsung T240

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι ειχα ρωτησει, σχεδον ολα τα μαγαζια δεν την εχουν πραγματικα αμεσα διαθεσιμη, αλλα την παραγγελνεις κ την επομενη μερα τους την στελνει η hp .

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Με γεια!

Περιμενουμε πρωτες εντυπωσεις!

Πρεπει να δημιουργησουμε ομαδα στο ινζομνια "HP W2558HC owners". Μαζευτηκαμε 4 :P

Οντως περιμενουμε εντυπωσεις!

Δημοσ.
Πρεπει να δημιουργησουμε ομαδα στο ινζομνια "HP W2558HC owners". Μαζευτηκαμε 4 :P

Οντως περιμενουμε εντυπωσεις!

E o πρωτος που θα την παρει ας ανοιξει νεο θεμα με τιτλο για παραδειγμα τριπλαρει και σκοραρει...χαχαχαχχα

Ψηνομαι και εγω να την παρω αν και εχω καποιους ενδοιασμους να παω απο pva σε tn panel..Αλλα απο την αλλη το μεγεθος,η τιμη και τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι αρκετα δελεαστικα...Ειδομεν....

Δημοσ.

με πήρανε τηλέφωνο, θα μου την στείλουν αύριο. Μακάρι να έρθει μέχρι το Σάββατο να την χαρώ μέσα στο ΣΚ!

(αξίζει να σημειώσω την πολύ καλή/άριστη εξυπηρέτηση του φοξμαρκετ !!!) :-D

• Moderators
Δημοσ.

Eγω παλι εστειλα email προχτες να ρωτηξω αν την εχουν αμεσα, και δεν εχουν απαντησει ακομα! :mad:

Θελουμε mini review!!!

Δημοσ.

ήρθε!

αφού πέρασα το σοκ του περάσματος από τις 17" στις 25.5" είπα να μπω να γράψω εντυπώσεις!

η οθόνη τα ΣΠΑΕΙ!

πάρα πολυ ωραία χρώματα! τρομερή αντίθεση και θέαση από γωνίες πάρα πολύ καλή!

αργότερα θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες και video!

Δημοσ.

ανέβασα μερικές φωτογραφίες αλλά δεν ανταποκρίνονται 100% σε αυτό που δείχνει η οθόνη.

enjoy :-D:-D

Warning 41 photos...

img1265.jpg

img1264.jpg

img1263.jpg

img1262u.jpg

img1248.jpg

img1259.jpg

img1258.jpg

img1257.jpg

img1256.jpg

img1255.jpg

img1254.jpg

img1253.jpg

img1250a.jpg

img1244.jpg

img1243.jpg

img1241.jpg

img1238.jpg

img1235.jpg

img1234p.jpg

img1233.jpg

img1232.jpg

dsc00078s.jpg

dsc00077j.jpg

dsc00072v.jpg

img1267.jpg

img1239.jpg

img1240.jpg

img1242.jpg

img1260.jpg

img1261.jpg

img1266.jpg

dsc00055s.jpg

γωνία θέασης από κάτω

img1270custom.jpg

img1269custom.jpg

img1276custom.jpg

img1275custom.jpg

img1274custom.jpg

img1273custom.jpg

img1272custom.jpg

img1271custom.jpg

img1268custom.jpg

το video ανεβαίνει:-D

• Moderators
Δημοσ.

OMG OMG OMG!

Παρα πολυ ζωντανα χρωματα!

Οι γωνιες θεασης κλασικο ΤΝ panel, αν και 99% εγω τουλαχιστον απο εμπρος θα τη βλεπω.

Σαν εντυπωσεις τι εχεις να μας πεις? (αυτη τη φορα γραπτως, δε θελω να μου τρεξουν αλλο τα σαλια :P )

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι είναι πολύ ζωντανό τα χρώματα δεν είναι απαραίτητα κάτι καλό έτσι, το θέμα είναι να είναι σωστά ρυθμισμένη

Δημοσ.

οι ρυθμίσεις περάστηκαν από το cd (έχει βάλει και δικό του icc)

Τώρα εάν υπάρχουν κάπου καλύτερες ρυθμίσεις δεν ξέρω!

Η φωτεινότητα στις φώτο είναι στο 80% γιατί αλλιώς είναι πάρα πολύ φωτεινή και σε κουράζει (90% είναι προεπιλογή). Η αντίθεση προεπιλογή την είχε 90% και την άφησα εκεί.

το μενού της που παίζει τις εικόνες, video κτλ είναι πάρα πολύ καλό αλλά δεν διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους.

το μενού του προσφέρει πάρα πολλά πράγματα (δεν το έχω κοιτάξει ακόμη όλα), ο αισθητήρας που έχει για την φωτεινότητα είναι πολύ καλός. Το βράδυ με χαμηλό φωτισμό χαμηλώνει την ένταση ώστε να μην σε κουράζει. Μέσα στο μενού έχει μία επιλογή που την ονομάζει quick view που μπορείς να την ρυθμίσεις ανάλογα με το τι βλέπεις (text, movie, photo, gaming, custom).Από ταινίες HD η χαρά του θεατή! Στο ίντερνετ βλέπεις ότι τα site πλέον είναι μικρά! χαχαχα! έχεις άπλετο χώρο στην οθόνη να ανοίξεις παράθυρα και να τα βλέπεις όλα!

Με 290€ δεν πιστεύω ότι μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο. Σίγουρα τα ακριβά s-pva panel θα είναι σαφώς καλύτερα από το TN της Hp αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω τόσα χρήματα για μια οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...