Προς το περιεχόμενο

Φθηνες 24". LG W2452V-PF vs Samsung T240

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οκ ολ αυτα. :-)

Μιας που εχεις την οθονη ομως, μπορεις να κανεις μερικα εξτρά σχολια?

Τα άλλα features της σε βολεψαν/τα εχεις χρησιμοποιησει?

Ειχες καποιο προβλημα με κατι, οπως backlight bleeding, input lag, banding, ghosting κτλ...? Ή καποιο καμμενο πιξελ?

Γενικα εισαι ικανοποιημενος?

Καποιο εξτρά σχολιο σχετικα με κατι (καλο ή κακο) που εχεις παρατηρησει??

Εχει glossy panel ε? Καλο αυτο, μιας και εκει που θα μπει δεν θα εχει κοντρα πηγη φωτος :-)

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οκ ολ αυτα. :-)

Μιας που εχεις την οθονη ομως, μπορεις να κανεις μερικα εξτρά σχολια?..

Δεν εχω την οθονη!

• Moderators
Δημοσ.

Ωραια :P

Tη διαφημισες σα να την ειχες ομως :lol:

Μαλλον θα πάω προς αυτην, θα κοιταξω περισσοτερα reviews ομως :-)

Ευχαριστω για τη προταση.

(αντε να βρω τωρα καποιον που να την εχει :-( )

Οποιαδηποτε αλλη προταση/αποψη δεκτη και καλοδεχουμενη ε!

Δημοσ.

παρενθεση

Λοιπον,ξεχνα reviews και λοιπα..και παρε τν Samsung μονο και μονο για το ονομα και την ποιοτητα..

οσο το ψαχνεις τοσο και θα μπερδευεσαι..:P

Ευκολο?(πως σκευτομαστε εμεις οι εφηβοι ε?):lol::lol:

Εγω που δεν το πολυψαχνω παντως..θα την ειχα σαν 1η επιλογη..κ μετα θα κοιτουσα ολες τις αλλες.

εγω:P

Συνεχιστε, :P

παρενθεση κλειστη

Δημοσ.

Εγώ πήρα πρόσφατα μία LG, και όσο για τα χρώματα, την καταβρήκα με την ρύθμιση εικόνας sRGB(google it!!!!)! Μετά απλά επιλέγεις τον φωτισμό και όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ!Τουλάχιστον στα μάτια μου και για αυτό που την θέλω!!!

Δημοσ.

ψηφιζω samsung φιλε georgeman. την εχω αρκετο καιρο τωρα (απο τοτε που κοστιζε 400Ε, το θυμαμαι γιατι πονεσε καπως τοτε) αλλα ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος. Δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα..

Δημοσ.

Δεν ξερω για τιν ποιοτητα των οθωνων [πιστευω δεν υπαρχει ωρατη διαφορα]αλλα εγω θα εκρινα και με τον παραγοντα εμφανιση που γουσταρω πριν αγορασω;)

τουλαχιστον για μονιτορ

Δημοσ.
:cry: Η8ελα να παρω και γω μια 24αρα και διαβασα αυτο το thread και τα χασα παλι...Ειχα αποφασισει να παρω την τ240 αλλα πλεον δν ξερω...Αυτη η HP φανταζει υπεροχη...Δεν ξερω βεβαια αν 8α μπορω να την βρω εδω (Salonika) και σε τι τιμη...Παντως ποια προτινεται εν τελη για 24αρα απο 250-290ευρα?
  • Moderators
Δημοσ.

Κατα 99% παω για την HP.

Παντως αφορμη εψαχνα για να τα σκασω σε μικρο καταστημα. Μπραβο τους που τη φερνουν σε τοσο καλη τιμη.

Οσο για το ποια γουσταρω, η HP τα σπαει κι απο features κι απο εμφανιση :-)

Και δεν πιστευω να ειναι πιο πισω σε θεμα αποδοσης, αφου ΤΝ εχει κι αυτη. (εχει και 92% NTSC color gamut, οπως και η LG).

Δημοσ.

Ωραιος...Με γειες λοιπον...Το 8εμα τωρα ειναι οτι αν την βρω και γω εδω σε κανενα μαγαζι στην Θεσσαλονικη 8α την αγορασω...Παω να δω στο Skroutz.Tην Βρηκα αλλα τα λεφτα ειναι πολλα...μαλλον 8α παω εγω για την t240...Eχει καμια διαφορα απο την 240ΗD?το contrast ειδα οτι ειναι μια διαφορα αλλα αξιζει τα τοσα λεφτακια παραπανω?

• Moderators
Δημοσ.

Ε πληρωσε μεταφορικα ρε συ... 6€ βγαινουν... μη σου πω και πιο λιγο ;)

Αντε μεγεια και σε σενα :-D

Δημοσ.

απο ποιο μαγαζι?Λες?

Ρωταω γιατι δν τα ξερω τα μαγαζια που βγαινουν πρωτα πρωτα στο skroutz...Μην μπλεξω και μετα τρεχω και δεν φτανω...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θυμαμαι, αλλα οταν το εψαχνα ειχα βρει τουλαχιστον 2 φθηνα καταστηματα που δεν ηταν στην Αττικη. Ψαξε το.

Παντως λιγο που ξανακοιταξα, βγαινει αρκετα ακριβοτερα η αποστολη σε οσα ηταν στην Αττικη :-( (12-13€).

Και παλι, 285-290 συν 13= 298-303. Οκ ειναι νομιζω.

Δημοσ.

Ε αν ειναι να δωσω 303 ευρω δινω 301 και το περνα απο μαγαζι εδω που το ξερω κιολας.(vision studio).Εγω εχω μαζεμενα τα 269 για την t240 αν καταφερω τον αδερφο μου να σπονσοραρει και τα αλλα...τοτε λογικα 8α παω να την παρω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...