eliasfot Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Έχω ένα Laptop Acer aspire 1700 που έχει χτυπήσει ο ανεμιστήρας που είναι πάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή. Στην προσπάθεια μου να βρω ανταλλακτικό το επίσημο service (MDI & ALMAN ) λέγοντας μου ότι είναι παλιό μοντέλο με έστειλαν στην acer Ελλάς και από εκεί μου είπαν να στρίλω ένα mail στα κεντρικά τις acer στην Ιταλία και μια και δεν βλέπω να βρίσκω άκρη μήπως έχει κανένας ιδέα που μπορώ να βρω ανεμιστήρα μόνο του η μαζί με την ψύκτρα καινούργιο ή μεταχειρισμένο στην Αθηνά ?
katsikoula Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 θα το παρεις στα χερια σου κ θα πας Στουρναρη. εκει θα βρεις την λυση!!!
eliasfot Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Στην Στουρνάρη δεν βρήκα τίποτα μήπως έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω ή που μπορώ να βρω είναι κρίμα δηλαδή να το πετάξω για ένα ανεμιστήρα , και όσο σκέφτομαι ότι πριν 10 μέρες πήρα νέο λαπτοπ τις Acer σαλτάρω
michalis2610 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Στην Αθηνα δύσκολα θα βρείς. Μάλλον από εξωτερικό θα αναγκαστείς. Από ότι βλέπω όμως γύρω στο 50ρίκο παίζει η τιμή...πολλά για ένα fan...ψάξε και ebay, αργά η γρήγορα θα το πετύχεις και exe υπόψιν ότι το ίδιο fan έπαιρνε και το Toshiba A60, οποτε κανε αναζήτηση και για αυτό.
alexandermak Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 φιλε σε παρακαλω εσω το ιδιο προβλημα εσυ πωσ το ελυσεσ?
Pooky(1) Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αν ψάξεις στις αγγελίες, θα βρεις ότι υπάρχει άτομο εδώ μέσα που αναλαμβάνει να λύσει προβλήματα σαν και το δικό σου. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να χάνεις το χρόνο σου, άσε που μπορεί να σκάσεις πολλαπλάσια και να βρεθείς με ανταλλακτικό που τελικά δεν κάνει για τον υπολογιστή σου! Η Στουρνάρη πέθανε. Δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.