Amorphous Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει στο εξής: Έχω ένα laptop SONY VAIO VGN-N21E/W κ θα ήθελα να αναβαθμίσω την μνήμη RAM. Αυτή όπου έχω τώρα είναι μια Samsung DDR2 SDRAM (2x512 MB - 2 slots). Θα ήθελα να πάω στα 2GB (2x1). Έψαξα σε διάφορα site για την συμβατότητα διαφόρων μνημών αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο γιατί ενώ εγώ έχω SDRAM, μου εμφανίζονται SO-DIMM κ δεν ξέρω αν έχει σημασία ο τύπος. Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιες μνήμες που μπορώ να αγοράσω από εδώ Ελλάδα ? Κ κάτι τελευταίο..διάβασα ότι στο laptop το συγκεκριμένο η μνήμη μπορεί να αναβαθμιστεί μόνο μέχρι τα 2 GB. Αν βάλω μεγαλύτερη (π.χ. 4 GB) δεν θα την δεχτεί ή απλά θα χρησιμοποιεί μόνο τα 2 από τα 4 ? Ευχαριστώωωωωω εκ των προτέρων !!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Διαλεγει 2 ιδιες απο δω και εισαι ετοιμος. http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=SO%20DIMM%20DDR2&title=1GB Εφοσον η διπλασια μνημη αξιζει και διπλασια λεφτα, καλυτερα να μη βαλεις γιατι μπορει να μη τη δεχτει καν
pcos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ναι μεχρι 2GB μπορεις να βαλεις, μεγαλυτερη μνημη δεν θα πεζει, νομιζω...
Amorphous Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Γειααα! Βρήκα αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.551962 ! Θα την δοκιμάσω κ θα δω πως θα πάει! Όντως, μου είπαν ότι δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερη μνήμη από 2GB σύνολο για το συγκεκριμένο λάπτοπ διότι ότι δεν θα το υποστηρίξει η μητρική μου.. Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο κ τις απαντήσεις σας ! :-D ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:21 ---------- Διαλεγει 2 ιδιες απο δω και εισαι ετοιμος. Έτοιμη :lol:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Έτοιμη :lol: Ουπσι :o Και μια ερωτηση, γιατι διαλεξες την πιο ακριβη μνημη, φιλΗ Αμορφους? Παρε 2 απο τις πιο φθηνες.
Amorphous Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ήθελα κάτι μέτριο φίλε GeorgeΜan, ούτε πολύ φθηνό ούτε πολύ ακριβό (έχει κ πολύυυ πιο ακριβά μοντέλα) κ είναι κ Kingston... Γενικά το όλο μπέρδεμα μου ήταν στο γεγονός ότι παλιά είχα desktop κ την είχα βρει την άκρη κ τώρα τελευταία με το laptop τρελαίνομαι γιατί μπορείς να κάνεις πάρα πολύ συγκεκριμένα πράγματα, πρέπει να είναι συμβατά, πρέπει το ένα πρέπει το άλλο (τα laptop μου μέσα) κ είναι καλό να σε βοηθάνε άνθρωποι που ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω. Μόλις τις περάσω θα ενημερώσω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μπα αν δεις εχουν ολες 10ετή εγγυηση, οποτε δεν υπαρχουν υποδεεστερες ή μη. Στις μνημες, οταν προκειται για χρηση "απλα τις βαζω και δουλευουν", παιρνουμε τις πιο φθηνες
Amorphous Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 OOOk τις πέρασα τις μνημούλες κ όλα καλά (αυτοί στο e-shop είναι πιο γρήγοροι κ απ' την σκιά τους!!) ! Τις συστήνω επιτέλους πήρε "ανάσα" το laptop!! Ευχαριστώ πάρα πολύ σε όσους βοήθησαν!!
pcos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 και όταν με το καλο βάλεις δίσκο SSD θα γίνει πύραυλος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 OOOk τις πέρασα τις μνημούλες κ όλα καλά (αυτοί στο e-shop είναι πιο γρήγοροι κ απ' την σκιά τους!!) ! Τις συστήνω επιτέλους πήρε "ανάσα" το laptop!! Ευχαριστώ πάρα πολύ σε όσους βοήθησαν!! Τιπουτις και όταν με το καλο βάλεις δίσκο SSD θα γίνει πύραυλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.