Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση RAM σε laptop

Amorphous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει στο εξής:

Έχω ένα laptop SONY VAIO VGN-N21E/W κ θα ήθελα να αναβαθμίσω την μνήμη RAM. Αυτή όπου έχω τώρα είναι μια Samsung DDR2 SDRAM (2x512 MB - 2 slots). Θα ήθελα να πάω στα 2GB (2x1). Έψαξα σε διάφορα site για την συμβατότητα διαφόρων μνημών αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο γιατί ενώ εγώ έχω SDRAM, μου εμφανίζονται SO-DIMM κ δεν ξέρω αν έχει σημασία ο τύπος.

Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιες μνήμες που μπορώ να αγοράσω από εδώ Ελλάδα ? Κ κάτι τελευταίο..διάβασα ότι στο laptop το συγκεκριμένο η μνήμη μπορεί να αναβαθμιστεί μόνο μέχρι τα 2 GB. Αν βάλω μεγαλύτερη (π.χ. 4 GB) δεν θα την δεχτεί ή απλά θα χρησιμοποιεί μόνο τα 2 από τα 4 ?

Ευχαριστώωωωωω εκ των προτέρων !! :-D

• Moderators
Δημοσ.

Διαλεγει 2 ιδιες απο δω και εισαι ετοιμος.

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=SO%20DIMM%20DDR2&title=1GB

Εφοσον η διπλασια μνημη αξιζει και διπλασια λεφτα, καλυτερα να μη βαλεις γιατι μπορει να μη τη δεχτει καν :P

Δημοσ.

Γειααα!

Βρήκα αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.551962 ! Θα την δοκιμάσω κ θα δω πως θα πάει! Όντως, μου είπαν ότι δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερη μνήμη από 2GB σύνολο για το συγκεκριμένο λάπτοπ διότι ότι δεν θα το υποστηρίξει η μητρική μου..

Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο κ τις απαντήσεις σας ! :-D:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:21 ----------

Διαλεγει 2 ιδιες απο δω και εισαι ετοιμος.

Έτοιμη :lol::lol:

• Moderators
Δημοσ.

Έτοιμη :lol::lol:

Ουπσι :o :o

Και μια ερωτηση, γιατι διαλεξες την πιο ακριβη μνημη, φιλΗ Αμορφους?

Παρε 2 απο τις πιο φθηνες. :-)

Δημοσ.

Ήθελα κάτι μέτριο φίλε GeorgeΜan, ούτε πολύ φθηνό ούτε πολύ ακριβό (έχει κ πολύυυ πιο ακριβά μοντέλα) κ είναι κ Kingston...

Γενικά το όλο μπέρδεμα μου ήταν στο γεγονός ότι παλιά είχα desktop κ την είχα βρει την άκρη κ τώρα τελευταία με το laptop τρελαίνομαι γιατί μπορείς να κάνεις πάρα πολύ συγκεκριμένα πράγματα, πρέπει να είναι συμβατά, πρέπει το ένα πρέπει το άλλο (τα laptop μου μέσα) κ είναι καλό να σε βοηθάνε άνθρωποι που ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω.

Μόλις τις περάσω θα ενημερώσω B)

• Moderators
Δημοσ.

Μπα αν δεις εχουν ολες 10ετή εγγυηση, οποτε δεν υπαρχουν υποδεεστερες ή μη.

Στις μνημες, οταν προκειται για χρηση "απλα τις βαζω και δουλευουν", παιρνουμε τις πιο φθηνες ;)

Δημοσ.

OOOk τις πέρασα τις μνημούλες κ όλα καλά (αυτοί στο e-shop είναι πιο γρήγοροι κ απ' την σκιά τους!!) ! Τις συστήνω :-D επιτέλους πήρε "ανάσα" το laptop!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ σε όσους βοήθησαν!! ;)

• Moderators
Δημοσ.
OOOk τις πέρασα τις μνημούλες κ όλα καλά (αυτοί στο e-shop είναι πιο γρήγοροι κ απ' την σκιά τους!!) ! Τις συστήνω :-D επιτέλους πήρε "ανάσα" το laptop!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ σε όσους βοήθησαν!! ;)

Τιπουτις :P

και όταν με το καλο βάλεις δίσκο SSD θα γίνει πύραυλος :D

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...