Προς το περιεχόμενο

turbo-x της clevo

JUXHIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα turbo-x της clevo ομως δεν ανοιγει με τιποτα και ουτε λαμπακι αναβει τον ανοιξα και δοκιμασα με δοκιμαστικο κατσαβιδι πιγενει ρευμα παντου ομοω μαλλον δεν πιγενει ρευμα για να ανοικσει ο υπολογηστης τι να κανω εχω την εντυπωση οτι βραχυκυκλωμα η μητρικη

Δημοσ.

Ξεκινα να παιζεις με τα "σωθικα" του

Ξεκινα με μνημες που μου φαινεται πιο πιθανο, συνεχισε με μπαταρια(ψιλιαζομαι θα εχεις οχι σαν των καινουριων φορητων αλλα φτιαχτη απο στοιχεια σαν μπατριες ενωμενες)

Οταν αφαιρεσεις και την μπαταρια ή αν δε τα καταφερεις αδειασε την μπαταρια και χωρις να ειναι στο ρευμα πατα συνεχομενα καμια 10αρια δευτερολεπτα το κουμπι power καντο αυτο κανα 2 φορες και ξαναβαλτο στο ρευμα.

Οπως αναφερεις και συ μαλλον καπου βραχυκυκλωσε δε νομιζω να εχει παθει τπτ, ειναι σκυλια αυτα.

Ελπιζω οταν λες δεν ανοιγει να μην ξεκινανε ανεμιστηρια, σκληροι και λοιπα και μονο η οθονη να μην παιρνει ανοιγει γιατι εκει μπορει να καηκε κανας Inverter της οθονης

Δημοσ.

Η μπορείς να το πας σε κάποιον σχετικό με το αντικείμενο που τουλάχιστον θα μετράει την τάση με πολύμετρο και όχι με δοκιμαστικό κατσαβίδι......

Δημοσ.

Αν εχεις ακομα εγγυηση ασε τα πειραματα και πηγαινε το στο Πλαισιο να το δει τεχνικος γιατι ειναι κριμα να την χασεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...