s2t2s Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σας. Πρίν από 3 περίπου μήνες αγόρασα αυτό . To UPS δούλευει μια χαρά αλλά προχθές που ήθελα να κάνω κάποιες αλλαγές στις καλωδιώσεις το αποσύνδεσα από το ρεύμα και από το pc και το έκλεισα. Μετά από κανα 3ωρο που τελείωσα άνοιξα το pc και το πρόγραμμα της MGE μου έλεγε ότι η μπαταρία του UPS είχε 30% φορτίο μόνο. Σήμερα πάλι το αποσύνδεσα για κανα μισάωρο το πολύ και πάλι το φορτίο του ήταν στο 30% και άρχισε να φορτίζει. Αυτό είναι νορμάλ να συμβαίνει, ή κάτι δεν πάει καλά με το UPS μου; Ευχαριστώ πολύ.
alex89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Βάλε το να φορτώσει κανονικά και δες αν θα φτάσει η μπαταρία στο 100%. Αν φτάσει με τις συσκευές που του έχει επάνω, βγάλε το από την πρίζα και δες αν θα κρατήσει για 5 με 6 λεπτά ανοιχτό με ότι έχεις επάνω. Δεν ξέρω πόσο χρόνο η μπαταρία σου δίνει αυτονομία και ανάλογα και με το τι έχεις συνδέσει στο ups. Αν η μπαταρία όταν βγάλεις το ups από την πρίζα και με το κουτί και την οθόνη συνδεδεμένα στο ups (εγώ αυτά έχω πάνω στο δικό μου), αδειάσει σε ένα με δύο λεπτά, τότε πιθανόν κάτι να μην πηγαίνει καλά με το ups σου.
s2t2s Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Πάνω στο UPS έχω συνδεδεμένα μέσω πολύμπριζου 22αρα lcd για το pc, το pc, το router, και το ps3. Μια δυο φορές που έπεσε το ρεύμα το UPS μου έβγάλε αναμονή (με όλα αναμένα και το UPS ρυθμισμένο να κλείσει το pc μόλις πέσει στο 50% η μπαταρία) κοντά στα 10 λεπτά. Αλλά δεν δοκίμασα να το κλείσω για πολύ ώρα ποτέ.
alex89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 10 λεπτά είναι καλός χρόνος για τη μπαταρία του ups. Δε νομίζω να έχει οπότε πρόβλημα. Το ups συνήθως έχει πρόβλημα όταν δε μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία. Ή σε περίπτωση που η μπαταρία δεν έχει αυτονομία, οπότε αλλάζεις μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.