Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε και τι θα γινει αν δω τη φατσα μου να ειναι σε ενα χαρτη ? Τι θα γινει δηλαδη ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ

Οποιος εχει να κρυψει φοβαται ........

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αμάν πια υπερβολή ακου εκεί να το απαγορεύσουν προσωρινά. Μια φορά βρεθήκαμε μπροστά απο της άλλες χώρες στης μ(ην πω της λέξη). Τι ωραία να δίνουμε το δικαίωμα στην κάθε εταιρία χωρίς σοβαρό λόγο μόνο για ψηχαγωγία να μας κατασκοπεύει. Άντε βρε να βάλω κάμερα στο σπίτι μου να το κάνω big brother πλάκα θα έχει αχαχαχαχαχα.

Δημοσ.

Εγω παντως παιδια σημερα ηρθα μουρη με μουρη με ενα αυτοκινητο της google k ελεγε google street view και ειχε κ αυτη την καμερα πανω του!Μαλλον θα με δειξει!Περιοχη Αγιου Δημητριου(Μπραχαμι) Αθηνα γυρναγε!:whistle:

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω παντως παιδια σημερα ηρθα μουρη με μουρη με ενα αυτοκινητο της google k ελεγε google street view και ειχε κ αυτη την καμερα πανω του!Μαλλον θα με δειξει!Περιοχη Αγιου Δημητριου(Μπραχαμι) Αθηνα γυρναγε!:whistle:

Δεν θα σε "δείξει" γιατί θα της επιτρέπουν να εμφανίσει μόνο τα ...παπούτσια σου (και πάλι το συζητάμε)

B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν θα σε "δείξει" γιατί θα της επιτρέπουν να εμφανίσει μόνο τα ...παπούτσια σου (και πάλι το συζητάμε)

B)

Ημουνα με το αυτοκινητο μου ομως δεν ημουνα πεζος:P!Το αμαξι μου θα βγαλουνε στην φορα!:-D

Επεξ/σία από Darth Revan
Δημοσ.

Κι εγώ σήμερα το πρωί είδα ένα στο Χαλάνδρι.

Νόμιζα ότι είχαν σταματήσει.

Πιθανώς να αλληλοφωτογραφηθήκαμε!

post-25106-12906300694_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...