Προς το περιεχόμενο

Powerpoint 2003 - Αναθεώρηση

pontikalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μήπως ξέρει κανείς τι είναι και πως λειτουργεί η αναθεώρηση στο Powerpoint 2003; Κάτι μου έλεγε η κοπέλα μου ότι υπάρχει λέει ένα κουμπί που το πατάς και βλέπει ο άλλος τις αλλαγές που έχεις κάνει σε κάποια παρουσίαση. Έχει να κάνει με την αναθεώρηση αυτό; Πραγματικά θα με γλιτώνατε απο πολύ ψάξιμο (ήδη εχω ψάξει πάνω από τα όριά μου) αν μου λέγατε επιγραμματικά 2 πραγματάκια.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα. Φτιάχνεις μία παρουσίαση για τη δουλειά σου. Αλλά πριν την παραδώσεις την στέλνεις σε 2-3 συναδέλφους σου ώστε να τη κοιτάξουν και να σου πουν τη γνώμη τους. Ο κάθε ένας απο αυτούς προσθέτει κάποια σχόλια (για τη προσθήκη σχολίου στο μενού Εισαγωγή - Σχόλια). Με τα σχόλια δεν επηρεάζεται τίποτα απ τις διαφάνειες. Σου στέλνουν ο καθένας τη παρουσίαση με τα σχόλια του. Ανοίγοντας εσύ τη παρουσίαση δε θα διακρίνεις τίποτα. Για να διαβάσεις τα σχόλια θα πας στο μενού Προβολή - Γραμμές εργαλείων - Αναθεώρηση και το power point θα σου εμφανίσει τη γραμμή εργαλείων Αναθεώρηση. Στη γραμμή εργαλείων υπάρχει ένα κουμπί Εμφάνιση/Απόκρυψη επισήμανσης. Κάνοντας ένα κλικ θα σου εμφανίσει τα σχόλια. Αν το πατήσεις δεύτερη φορά τα σχόλια θα εξαφανιστούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...