Προς το περιεχόμενο

Πώς λειτουργούν τα live cd linux

Grabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ήταν αρχείο συμπίεσης winRar:-(

Για αυτο φταει το λειτουργικο σου που σκοπιμα αποκρυπτει τις επεκτασεις των αρχειων.

.iso ηταν και ειχε το εικονιδιο του winrar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
το βρήκα στο www.ubuntu.com kai www.ubuntu.gr

Οπως ειπαμε και πριν,iso ειναι το αρχειο.Οποτε ακολουθησε τις οδηγιες πιο πανω.Δεν θα κανει boot διαφορετικα οπως σου ειπε και ο jim_p.

Πως κατάφερες να βρεις διανομή σε rar δεν ξέρω αλλά αν θες αυτό είναι το link για Ubuntu 8.04 από server Πολυτεχνείου.

http://ftp.ntua.gr/pub/linux/ubuntu-releases/hardy/ubuntu-8.04.2-desktop-i386.iso

έκανα απλά αναζήτηση στο google και με έβγαλε κατευθείαν εκεί και απλά το κατέβασα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:42 ----------

θα δοκιμάσω και το link που μου δίνεις να δω τι γίνεται

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:09 ----------

πήγα εκεί που μου είπες mindtrapper και στο παράθυρο που μου εμφανίστηκε το αρχείο είναι με το ίδιο ακριβώς όνομα που το είχα βρει, αλλά μόλις το κατεβάζω μου το ανοίγει με το winrar.

τι μπορεί να γίνεται?

Εγώ πάντως θα δοκιμάσω να το κάψω όπως είναι όπως είπε και ο jim_p

ubuntu-8.04.2-desktop-i386.iso

Όπως βλέπεις είναι iso. Αυτό που γίνεται είναι ότι το WinRar αναλαμβάνει να ανοίξει το iso σα να ήταν rar.

Αν κατεβάσεις αυτό που σου έδωσα και χωρίς να πειράξεις καθόλου το αρχείο πας στο Nero και πατήσεις Burn Image και διαλέξεις το αρχείο που κατέβασες θα στο γράψει και θα είναι bootable. Αν αρχίσεις να πειράζεις το αρχείο και το κάνεις αποσυμπίεση δε θα σου δουλέψει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...