kostasR1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Παιδιά σε internet cafe γνωστού υπάρχει σοβαρό με τους catalyst σε αρκετά παιχνίδια. Μπορεί να ''μείνουν'' σε παιχνίδι όπως το GTA IV ή στο Mirror's Edge αλλά μπορεί να μείνουν και στο Lineage II !!! Πρoτείνει κάποιος άλλους drivers από τους 9.4? Για πρόβλημα hardware δεν τίθεται θέμα γιατί είναι ολοκαίνουργια. Επίσης τα προβλήματα δεν τα παρουσιάζουνε ένα ή δύο συγκεκριμένα. Κατα τη διάρκεια της ημέρες 2-3 μηχανήματα θα κολλήσουνε κάποια στιγμή χωρίς αιτία. Επειδή όμως τα PC είναι brand new θέλουμε να εξαλείψουμε το πρόβλημα. Τα δείγματα φανερώνουνε ότι οι Catalyst είναι @@ ..κατά τα άλλα οι κάρτες τα πάνε μια χαρά από επιδόσεις. Το config είναι Foxconn G31m Series E5200 4GB RAM (2x2GB) PC6400 Sapphire 4670 512MB DDR4 HDD 320GB Genuine Win XP Pro x86 GR
palawiaris Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Και εγώ την πάτησα αρκετές φορές με τους οδηγούς της ΑΤΙ.Συγκεκριμένα όταν τους άλλαζα.Έτσι βάζω μόνο τους οδηγούς από το δισκάκι της συσκευασίας.Δεν ξέρω αν αυτό φταίει αλλά δεν ξαναείχα πρόβλημα.
grimpr Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Πριν καταλήξεις στο θέμα οδηγών, πέρνα αυτά τα 2-3 pc από OCCT Power Supply burnin για τουλάχιστον 20 λεπτά με μισή ώρα.
pcos Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 αν ειναι μονο 2-3 PC τοτε κατι αλλο θα ειναι. ισως θερμοκαριες CPU,VGA. αν θες δοκιμασε ομως και τους 8.12 drivers, νομιζω οι καλυτεροι μεχρι τωρα.
kostasR1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Πριν καταλήξεις στο θέμα οδηγών, πέρνα αυτά τα 2-3 pc από OCCT Power Supply burnin για τουλάχιστον 20 λεπτά με μισή ώρα. Παιδιά είναι 2-3 PC τη μέρα! Όχι συγκεκριμένα, δηλαδή από τα 15 σήμερα μπορεί να χτυπήσει το 1,3, 7 και αύριο το 2, 11,15 . Επίσης σε όλα τα PC έχω τρέξει Prime ( για 15 λεπτά) και 3DMark 06 (Βγάζουν όλα 7800+ 3DMarks)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 To prime για 15 λεπτα δε λεει τιποτα... Ασε που δε τεσταρει και CPU και VGA (και αρα και τροφοδοτικο), οπως το PSU test του OCCT3.
kostasR1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ρε συ George πόσο να τραβάει το μηχάνημα με αυτό το Hardware σε full load? Λες να κουράζονται τα τροφοδοτικά? 450w είναι, μην φανταστείς επώνυμα...
pappous_soulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Όταν κολλάνε, τι γίνεται? Πετάει μαύρη/μπλε οθόνη? Σταματάει η ροή της εικόνας και απλά δεν ανταποκρίνεται? Κατ'αρχάς θα'λεγα να δοκιμάσετε τους 8.12 που ανέφερε και ο pcos. Δεν πιστεύω πως είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού, όπως και δε πιστεύω ότι τόσες πολλές VGA μπορεί να παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα..
kostasR1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Όταν κολλάνε, τι γίνεται? Πετάει μαύρη/μπλε οθόνη? Σταματάει η ροή της εικόνας και απλά δεν ανταποκρίνεται?Κατ'αρχάς θα'λεγα να δοκιμάσετε τους 8.12 που ανέφερε και ο pcos. Δεν πιστεύω πως είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού, όπως και δε πιστεύω ότι τόσες πολλές VGA μπορεί να παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα.. Κανένα PC δεν έχει βγαλει μπλε οθόνη, βγάζουν κάτι σαν artifacts αλλά σε όλη την οθόνη και ''μένουν''..
johnny21a Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ειχε προβληματα με προηγουμενους drivers η τα δουλεψε κατευθειαν με τους 9.4 ? Ας δοκιμασει παλιοτερους να δει τι παιζει. Αλλα εμενα μου μυριζει αλλο προβλημα σε επιπεδο hardware, κατι με μητρικη/μνημη/επεξεργαστη και συνδυασμους αυτων, αφου προκειται και για το ιδιο hardware σε ολα ειναι πολυ πιθανο...
kostasR1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 τα PC δούλεψαν μόνο με τους 9.4. Τα κολλήματα ειναι σε 1 με 3 PC τη μέρα από μία φορά δεν είναι κάτι το φοβερό. Ένα restart και το μηχάνημα είναι OK. Απλά όλα δείχνουν να είναι εντάξει. Μια φορά έσκασε και το μήνυμα Ati VPU recover και κάτι τέτοια και για αυτό μιλάω για τους Catalyst. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:15 ---------- Απο θερμοκρασίες πως πάνε? Δεν έχω βρει χρόνο να τα δω ακόμα, αύριο θα το κάνω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:17 ---------- Ξέχασα να αναφέρω ότι υπάρχει και το Norton GoBack στα μηχανήματα το οποίο το δοκίμασα πρώτη φορά και δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Λέτε να έχει καμία σχέση? Το βλέπω απίθανο αλλά καλό είναι να αναφερθεί.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 VPU Recover αν θυμάμαι είναι σύστημα προστασίας της κάρτας γραφικών. Κάνει restart τους drivers χωρίς να επανεκκινήσει τον υπολογιστή, παλιά όταν είχα Ati μου το έβγαζε όταν ζεσταινόταν πολύ η κάρτα απ'το o/c και τις συνεχόμενες ώρες in-game. Κατέβασε το RivaTuner ή το Everest και έλεγξε τις θερμοκρασίες των καρτών. Πιθανόν να μην αερίζονται σωστά και να αναπτύσουν θερμοκρασίες.
pcos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ati VPU recover,μυριζει driver αλλα οχι παντα. πες μας και τι αλλο προγραμμα τρεχει στην εκκινηση. παντως το νορτον βγαλτο. καλυτερα avast free ή avg free.για να μην πληρωνεις antivirus
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 VPU Recover αν θυμάμαι είναι σύστημα προστασίας της κάρτας γραφικών. Κάνει restart τους drivers χωρίς να επανεκκινήσει τον υπολογιστή, παλιά όταν είχα Ati μου το έβγαζε όταν ζεσταινόταν πολύ η κάρτα απ'το o/c και τις συνεχόμενες ώρες in-game. Κατέβασε το RivaTuner ή το Everest και έλεγξε τις θερμοκρασίες των καρτών. Πιθανόν να μην αερίζονται σωστά και να αναπτύσουν θερμοκρασίες. Ετσι ακριβως. Ειτε ανεβαζουν θερμοκρασιες (εξου και τα Artis), ειτε ειναι θεμα drivers. Εσυ 1) Βαζεις Riva Tuner και το αφηνεις στα διαγραμματα των θερμοκρασιων. 2) Βαζεις 3dmark06 και τρεχεις 2-3 loops. 3) Τσεκαρεις max temperature απο τα διαγραμματα και μας λες. Αν ειναι οκ, πρεπει να κανεις uninstall τους drivers, να καθαρισεις τα απομειναρια τους, και να βαλεις παλαιοτερους. Η 4670 δε ρουφαει ρευμα, οποτε και με ενα no name 450ρι ειναι οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.