geo1st487 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Εχω ενα σκληρο δισκο 400GB σε Vista χωρισμενο σε 2 partitions το καθενα απο 200GB. Στο C: εχω τα vista και στο D: δεν εχω τιποτα ακομα. Το ερωτημα ειναι τι αρχεια θα πρεπει να προτιμησω να βαλω στο C: και τι στο D: ? Τα αρχεια που ειναι στο C: που βρισκεται το λειτουργικο εχουν μεγαλυτερη ταχυτητα προσπελασης και εγγραφης απο το D: ? Ευχαριστω
anthony_crete Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 απο οσο ξερω δεν πρεπει να συμβαινει κατι τετοιο αλλα δες τι γινεται: οταν εχεις τα αρχεια των προγραμματων πρεπει να τα βαλεις μαζι με αυτα του λειτουργικου συστηματος (δηλαδη στον C). Οταν δηλαδη κανεις εγκατασταση ενα προγραμα σου δινεται η επιλογη να το εγκαταστησεις στο δισκο D ομως πρεπει να ξερεις οτι το προγραμμα δεν θα τρεχει απο τον δισκο D, αλλα θα αντιγραφεται απο τον D στον C σε εναν temp (προσωρινο) φακελο και μετα θα τρεχει! δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο για τα αρχεια βιντεο, φωτογραφιες κλπ. ΥΓ: ολα αυτα στα λεω με καποια επιφυλαξη δεν ειμαι απολυτα σιγουρος. ας πουν και οι αλλοι τη γνωμη τους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.