danny.solberg Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Γειά σας παιδιά,μόλις εγκατέστησα τον ubuntu 9.04 αλλα δεν μ αναγνωρίζει τουσ ελληνικούς υπότιτλους...μ βγάζει κάτι περίεργα γράμματα αντί γ ελληνικά,μπορείτε να με βοηθήσετε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Αλλαξε το text encoding στον media player σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Με ποιον player; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danny.solberg Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 με τον totem...βέβαια μόλις είδα οτι δεν συμβαίνει το ίδιο με τα επισόδεια π είναι ενσωματωμένοι...μόνο με αυτούς π πρέπει να βάλω εγώ...2 λεπτά να δοκιμάσω τις λύσεις σας.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:27 ---------- Εντάξει παιδιά λειτούργησε η αλλαγή π μ πρότεινες.....ευχαριστώ πολύ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarna Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ ένα script από ένα μέλος του ubuntu-gr που δυστυχώς μου διαφεύγει το όνομα του τώρα http://rapidshare.com/files/232007977/Convert_Encoding Κατέβασέ το αν θες, και μετά το βάζεις μέσα στον φάκελο ~/.gnome2/nautilus-scripts/ Στην συνέχεια όταν κατεβάζεις κάποιο υπότιτλο που σου φαίνεται κινέζικα (λογικά είναι σε windows-1253 κωδικοποίηση) τον μετατρέπεις σε utf-8: Δεξί κλικ στον υπότιτλο -> Scripts -> Convert encoding Στο πρώτο παράθυρο βάζεις windows-1253 (σου ζητάει την κωδικοποίηση του αρχικού αρχείου) και στο 2ο βάζεις utf-8 (σου ζητάει την νέα κωδικοποίηση που θες να το μετατρέψεις). Και πλέον είσαι έτοιμος αρκεί να έχεις ρυθμίσει τον player σου να διαβάζει utf-8 υπότιτλους (σε αρκετούς είναι ήδη default αυτή η επιλογή). Φυσικά το παραπάνω script μπορεί να κάνει ότι μετατροπή θες και όχι μόνο από windows-1253 σε utf-8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ή απλά iconv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.