Hector__21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Φίλος ψάχνει για ένα καλό κινητό για επαγγελματική κατά βάση χρήση. Δλδ θέλει ένα κινητό με το οποίο θα μπορεί να μπαίνει στο erp της εταιρίας, internet γενικότερα, να διαβάζει word pdf excell και τέτοια. Απο εκεί και πέρα δε θα τον χαλούσε να έχει και κάποιες media player δυνατότητες. Budget 250 ευρώ από επιδότηση Vodafone και μέχρι άλλα 100 δικά του. Μπορεί να προτείνει κανείς κάποιο καλό?? Ευχαριστώ!
the_eye Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Να πάρει κάτι με widows mobile επάνω. Έχουν terminal client πάνω για το erp, και word κτλ
forgotten Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 nokia e51 απο μενα ειμαι αρρκετα ευχαριστημενος και ευκολο στη χρηση
pp6210 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Αν δεν θέλει windows mobile, θα προτείνω και εγώ το νοκια Ε51, αν και η οθόνη του είναι μαλλον μικρή για άνετο browsing... είναι όμως κομψότατο, έχει hsdpa και wifi και δεν νομίζω να κάνει πάνω από 150-170Ε.
Hector__21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ παίδες. Μάλλον σε κάτι με windows mobile θα καταλήξει τελικά!
ApSiMan Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Αν θέλει απλά να διαβάζει αρχεία word/excel, να μπαίνει Internet/erp etc και ΟΧΙ να γράφει μεγάλα κείμενα, τότε το να πάρει ένα wm κινητό είναι πολύ καλή επιλογή.Γιατί σε αυτά τα λεφτά wm κινητό με qwerty πληκτρολόγιο δεν παίρνεις....(από όσο θυμάμαι). Και το να γράφεις σε wm κινητό χωρίς πληκτρολόγιο είναι πίκρα (been there, done that...) Εναλλακτικά η λύση Nokia e51/e63/e71 (τα έγραψα με σειρά τιμής από φτηνότερο σε ακριβότερο και αντίστοιχα από καλό προς καλύτερο) είναι καταπληκτική επιλογή!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.