Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με windows xp στο msi wind 100

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα μου ήρθε το msi wind 100 και έχω κάποια προβλήματα.

• Πρώτον: Όταν πάω στο youtube μου ζητάει να κατεβάσω την πιο καινούργια έκδοση του adobe flash player. Πατάω στον σύνδεσμο που δίνει, το κατεβάζω, αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω βγάζει αυτό που θα δείτε στην εικόνα Ν.1. Γιατί το βγάζει αυτό;

• Δεύτερον: Έχω πρόβλημα με τον firefox. Έχω δοκιμάσει τρεις εκδόσεις. Την χχ...0.9,0.10 και τώρα είμαι με τον 3,5 beta Ν.4. Δείτε τι βγάζει όποτε τον ανοίγω στην εικόνα Ν.2 (σε όλες τις εκδόσεις το βγάζει αυτό).

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Edit: Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Π.χ. οτι εγώ είμαι στο νετμπουκ στο άλλο δωμάτιο, και έχω τοπικό δίκτυο. Ο σταθερός υπολογιστής στο άλλο δωμάτιο είναι ανοιχτός. Μπορώ με κάποιον τρόπο να τον κλείνω... Ασύρματα;

post-99457-129063005743_thumb.png

post-99457-129063005745_thumb.png

Δημοσ.

Καταρχάς καλορίζικο :-D

Κατά δεύτερον αμέσως να του κάνεις φορματ πάρε οτι είναι για back up κλπ

Να το χαρείς το μηχάνημα!

Υ.Γ. Αν και εσένα σε κόβω να κάνεις καμια 20αρια φορματ για ψαχουλέματα κλπ οπως εγω :-D

Δημοσ.
γιατι,υπαρχουν διαφοροι τροποι να τα κανεις εγκατασταση;

Ναι.

Αλλα εκτός αυτού εγω μιλάω κυρίως για τις μπούρδες που έχουν βάλει μέσα.

Προσωπικά τουλάχιστον αν και αμα ρωτήσεις και άλλους το ιδιο θα σου πουν εχω δει τεράστια διάφορα μετα το 1ο φορμάρισμα με κανονικό cdακι των windows.

Δημοσ.
Ναι.

Αλλα εκτός αυτού εγω μιλάω κυρίως για τις μπούρδες που έχουν βάλει μέσα.

Προσωπικά τουλάχιστον αν και αμα ρωτήσεις και άλλους το ιδιο θα σου πουν εχω δει τεράστια διάφορα μετα το 1ο φορμάρισμα με κανονικό cdακι των windows.

Λοιπόν και εμένα τα ίδια μηνύματα μου εμφάνιζε (έχω το asus 1000he). Το πήρα από Αμερική και είχε αγγλικά xp οπότε έκανα format και έβαλα ελληνικά xp pro. Το θέμα είναι ότι δεν είδα καμιά τεράστια διαφορά. Όταν λες με κανονικό cdάκι τί εννοείς??

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα παντως το netbookάκι μου το Advent ουτε εχει βγαλει ποτε κανα μηνυμα ουτε τιποτα... στοκάτο ειναι ακομα, οπως το πηρα :P

Γιατι να βαλει δικα του XP, εφοσον το netbook συνοδευεται απο ΓΝΗΣΙΟ αντιτυπο των windows...?

Δημοσ.
Εμενα παντως το netbookάκι μου το Advent ουτε εχει βγαλει ποτε κανα μηνυμα ουτε τιποτα... στοκάτο ειναι ακομα, οπως το πηρα :P

Γιατι να βαλει δικα του XP, εφοσον το netbook συνοδευεται απο ΓΝΗΣΙΟ αντιτυπο των windows...?

Γιατι πρώτον στο advent σου τρώει πόσα gb άδικα απο το back up.

2oν Αργούν να ανοίξουν ;)

• Moderators
Δημοσ.

Μια χαρα ανοιγει.

Και σε καθε περιπτωση, και 10 sec να αργει να ανοιξει, του προτεινεις αλλαγη λειτουργικου (με... γκουχ... "αλλο") για αυτο το λογο?

Δημοσ.
Μια χαρα ανοιγει.

Και σε καθε περιπτωση, και 10 sec να αργει να ανοιξει, του προτεινεις αλλαγη λειτουργικου (με... γκουχ... "αλλο") για αυτο το λογο?

Καλά μην με παίρνεις με τις κλοτσιές.:mad:

Οτι θέλει ας κάνει.

Εγω του πρωτινά το πιστεύω μου.

Εσύ έχεις κατι να του προτείνεις στο πρόβλημα του?

Οχι τίποτα αλλο αλλά το πήγαμε και offtopic.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω θα του ελεγα να βαλει το προηγουμενο Flash Player και να δοκιμασει αν με αλλον browser του εμφανιζει αυτο το μηνυμα.

Δημοσ.

Τελικά του έριξα ένα format με το cd που έδινε η MSI, και όχι με δικό μου, και προς στιγμήν δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε με τον firefox, ούτε με τον flash player και δεν έχω πρόβλημα και με την πιο καινούργια έκδοση του msn... Χρησιμοποιούσα πιο παλιά έκδοση, επειδή η καινούρια δε μου εκανε log in. Μια χαρά :-)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους.

Καλή σας ημέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...