EKTELESTES Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αν έχεις περασμένο το Update 1.2 , πρέπει να βάλεις το sweetfx στον φάκελλο Binaries2 / και να τρέξεις απο κει το παιχνίδι πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 18 Μαρτίου βγαίνει το patch για Mantle και TrueAudio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Βγήκαν κάποια τεστ με Mantle και TrueAudio με το patch υποστήριξης. http://www.hardwareluxx.de/index.php/artikel/hardware/grafikkarten/30235-thief-mit-mantle-und-trueaudio-im-test.html?start=1 http://www.pcgameshardware.de/Thief-4-PC-98521/Specials/Thief-mit-AMD-Mantle-Test-1113719/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το τελείωσα εχθές το παιχνίδι. Τελικά εκτός από το stealth AI και τα γραφικά το παιχνίδι μου φάνηκε μέτριο. Η μουσική κακή η ατμόσφαιρα μέτρια (με εξαίρεση το Asylum που τα εκανα πάνω μου) το σενάριο κάτω του μετρίου.Αν και το ευχαριστήθικα καθώς ήταν πραγματικά hardcore stealth δεν νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε,στην αρχη μου φανηκε οκ αλλα μετριο αρκετα θα ελεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Από πού το κατεβάζουμε το patch για το Mantle; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το γνήσιο κάνει αυτόματα update. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Η εξέλιξη του παιχνιδιού προς το τέλος είναι τραγική, uninstalled στο chapter 7. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μην σου πω και απο το δεύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 τελικα αξιζει το παιχνιδι ή να μην το αρχισω καν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αν έχεις παίξει Thief και το γούσταρες, ΝΑΙ, παίξτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 τελικα αξιζει το παιχνιδι ή να μην το αρχισω καν? Εξαρτάται από το αν θα το αγοράσεις ή αν θα σου το κάνει δώρο ο θείος. Στην περίπτωση του θείου σου, δεν χάνεις απολύτως τίποτα να το δείς. Αν είναι να το αγοράσεις, θα σε συμβούλευα να περιμένεις κάποια προσφορά και στο εντωμεταξύ να ξαναπαίξεις τα παλαιότερα Thief, που είναι πολύ ανώτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δεν έχω πιάσει κανένα thief. Αξίζει να ασχοληθώ με το τελευταίο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δεν έχω πιάσει κανένα thief. Αξίζει να ασχοληθώ με το τελευταίο ? Ούτε εγώ τα είχα παίξει τα άλλα και αυτό με ενθουσίασε.Έχουμε και λέμε να ασχοληθείς αν: 1)Σου αρέσουνε παιχνίδια που έχουνε bow 2)Σου αρέσουνε παιχνίδια stealth (Splinter Cell πχ) 3)Σου αρέσουνε παιχνίδια που κάνεις pick pocket και picking σε κλειδαριές 4)Σου αρέσουνε παιχνίδια με γρύφους(δεν έχει τόσο γρύφους άλλα έχει μια δόσει) 5)Παιχνίδια με ενδιαφέρον ιστορία (αν την καταλάβεις είναι ωραία ιστορία) 6)Σου αρέσουνε παιχνίδια που έχουνε λίγο thriller μέσα.... Αυτά. Αν κάποια από αυτά σου αρέσουνε να το ξεκινήσεις και εγγυούμαι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 τοσο πατατα ρε παιδια? κριμα πραγματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα