xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 <p>Ναι, βγήκε το 1.2</p> ThxΆντε άμα πάω σπίτι θα δω τι γίνεται..ελπίζω να έφτιαξε το gamepad..δν έχω παίξει καθόλου σχεδόν!
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ποιο gamepad έχεις ; Εγώ που τέσταρα λίγο το X360 δούλευε κανονικότατα και με την αρχική έκδοση.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 <p>Ποιο gamepad έχεις ; Εγώ που τέσταρα λίγο το X360 δούλευε κανονικότατα και με την αρχική έκδοση.</p> Του xbox360..@@ ο δεξιά αναλογικος μοχλός δεν ένοιωθε..άλλα κουμπιά έδειχνε..το pad δεν λειτουργούσε σωστά..τα χουμε πει και πιο πίσω τα προβλήματα,στο community του steam χαμος με το ίδιο πρόβλημα..και χάρηκα οτι δεν ήμουν ο μόνος που το είχε το πρόβλημα..τώρα θα χαρώ ακόμα πιο πολύ αν παίζει σωστά πλήρως...Τα fps και γενικότερα να κάνει capture το dxtory το φτιάξανε και αυτό?? Ή ζητάω πολλά?
Parapas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Λίγο off-topic αλλά επειδή ίσως εφαρμόζεται και εδώ ρωτάω. Υπάρχει τρόπος (γενικά σε παιχνίδια με xinput dll αλλά και εδώ που είναι unreal engine cfgs) να αντιστρέψουμε τη λειτουργία σταυρού - αριστερού αναλογικού σε xbox360 gamepad? Ψάχτηκα λίγο με durazno κλπ. αλλά δεν κατάφερα πολλά. Έλεος να μην έχει button configuration στο pad...
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Κανένα πρόβλημα δεν είχα με το X360 controller, και οι μοχλοί και τα κουμπιά δουλεύουν ρολόι.
EKTELESTES Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το patch φτιάχνει το πρόβλημα με τον δεξί αναλογικό μοχλό, έτσι λέει τουλάχιστον. @ Ευχούλης - Θα μας τρελάνεις;; Έχεις παίξει καθόλου το game;; Πουλιά έχει από την αρχή-αρχή και λίγο αργότερα σκυλιά και σπασμένα γυαλιά...
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Κανένα πρόβλημα δεν είχα με το X360 controller, και οι μοχλοί και τα κουμπιά δουλεύουν ρολόι. ναι ήταν ορισμένοι που δεν είχανε θέμα..dunno why
euxoulhs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Το patch φτιάχνει το πρόβλημα με τον δεξί αναλογικό μοχλό, έτσι λέει τουλάχιστον. @ Ευχούλης - Θα μας τρελάνεις;; Έχεις παίξει καθόλου το game;; Πουλιά έχει από την αρχή-αρχή και λίγο αργότερα σκυλιά και σπασμένα γυαλιά... χαχα ρε νομιζα οτι βαλανε κανενα καινουργιο για αυτο ρωτησα παντως και εγω που το παιζω το παιχνιδι με το controller του xbox360 δεν ειχα κανενα θεμα εξ'αρχής Y.G. παιζεις leauge of legends με τον ιδιο ονομα;
EKTELESTES Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μόλις αξιωθώ να το τελειώσω θα το τελειώσω και μια 2η φορά με νόρμαλ speed γιατί το slower movement δεν παλεύεται εύκολα. Swoop-swoop και swoop Όχι, κανάς απατεώνας θα ναι AOC έπαιζα πολλά χρόνια. ( Age of Empires ) 1
euxoulhs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 αρα απατεωνας εχω κολλησει τωρα γαμωτο εκει που ψαχνεις κατω απο την εκκλησια,και δεν θελω να μπω στην διαδικασια να κοιτα ytube για την λυση
vagelis81 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Πριν απο λιγες ημερες,γραφοντας σ αυτο το topic εγγραψα οτι το παιχνιδι δεν ειναι καλο.Δε θυμαμαι ποσος καιρος εχει περασει απο τοτε,παντως εχοντας ασχοληθει με το παιχνιδι περισσοτερο ,εχω σχηματισει σαφως πιο ολοκηρωμενη αποψη και ωφειλω ως φανατικος gamer να αλλαξω την αρχικη μου δηλωση και να πω πως το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο.
Silverage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ρε παίδες δεν μου δουλεύει με τίποτα το sweetfx. Win 7 64bit. Κάνω copy αρχεία στο Binaries/Win 64 σωστά;
Oroku Saki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Σημερα ξεκινησα το παιχνιδι. Και διαβασα αυτο http://kotaku.com/big-layoffs-at-thief-developer-eidos-montreal-1536315021 Δεν ειναι καλο σημαδι. Μολις 1 εβδομαδα μετα την κυκλοφορια του να κανουν απωλησεις. Ισως οι χαμηλες βαθμολογιες που πηρε και το κραξιμο απο φανατικους οπαδους της σειρας να ειχε ως αποτελεσμα να μην πουλησει καλα αν και ακομα δεν εχουν ανακοινωθει νουμερα πωλησεων. Ειναι τοσο χαλια το παιχνιδι? Απο οσο εχω παιξει μεχρι τωρα καλο φαινεται.
john2gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ρε παίδες δεν μου δουλεύει με τίποτα το sweetfx. Win 7 64bit. Κάνω copy αρχεία στο Binaries/Win 64 σωστά; Χρησιμοποίησε το RadeonPro. Μόνο με αυτό κατάφερα να το ενεργοποιήσω εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα