Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Απάντηση από dev του παιχνιδιού γιατί δεν δουλεύει το controller http://steamcommunity.com/app/239160/discussions/1/558749190590262007/#c558749191446998097 το ότι γράφει ότι μάλλον πατάμε κουμπιά στο πληκτρολόγιο ενώ κρατάμε τον controller,νομίζω παίζει με την νοημοσύνη μας... Ας περιμένω το επόμενο patch.. προσωπικα 3 φορες μου εχει κολλησει πληκτρο και ο χαρακτηρας προχωρουσε μονος του σε τυχαιες και ακυρες στιγμες. Παταγα 3 πληκτρα κινησης μαζι και ενιωθε και ξεκολλαγε.Προβλημα με το πληκτρολογιο δεν εχω για κανενα λογο,μια χαρα παιζουν τα υπολοιπα παιχνιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 προσωπικα 3 φορες μου εχει κολλησει πληκτρο και ο χαρακτηρας προχωρουσε μονος του σε τυχαιες και ακυρες στιγμες. Παταγα 3 πληκτρα κινησης μαζι και ενιωθε και ξεκολλαγε.Προβλημα με το πληκτρολογιο δεν εχω για κανενα λογο,μια χαρα παιζουν τα υπολοιπα παιχνιδια! εε μα! πως θα πατάμε το πληκτρολόγιο αφού κρατάμε το gamepad? Να σας πω την αλήθεια,έκανα τώρα και ένα driver update το πληκτρολόγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια εχω κολησει στη πιστα στο asylum.Το χω παρει βολτα 32 φορες και δεν εχω ιδεα που πρεπει να πας και τι πρεπει να κανεις.Η φαση ειναι οτι βλεπω τα βελακια που ειναι ο προορισμος που πρεπει να φτασεις,και μολις παω εκει δε γινεται τιποτα απολυτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Για να σας προλάβω...Αν απαντήσει κάποιος στον Βαγγέλη... Σε ΣΠΟΪΛΕΡ !! Εν τω μεταξύ, ο τύπος που αγοράζεις κατσαβίδια κλπ, δεν σας θυμίζει τρελά Μπράντ Πιτ;; Πέθανα στο γέλιο την 1η φορά που τον είδα. Και φάτσα, και στυλάκι, ίδιος ο Μπραντ Πιτ. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2014 από EKTELESTES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Βγήκε 1.2 Patch Φτιάχνει τα παρακάτω: http://steamcommunity.com/app/239160/discussions/0/558749824652381627/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Επιτέλους!Controller support! Είμαι μέχρι στιγμής στο κεφάλαιο 3.Το παιχνίδι τα σπάει.εξαιρετικό stealth gameplay (μπορώ να καταλάβω γιατί μετά το action stealth χαρακτηρά του Dishonored τους χάλασε τόσο πολύ το hardcore stealth του Thief.)Μόνη ένσταση είναι η μουσική όταν σε εντωπίζουν.πραγματικά άθλια.Σε βγάζει εκτός ατμόσφαιράς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dungeon master Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 κάπου τα 'μπλεξες, ο κόσμος χαλάστηκε όχι γιατί το νέο thief είναι πιο hardcore απ΄το dis αλλά γιατί είναι μια αθλιότητα μπροστά στα 2 πρώτα thief, αν απορείς γιατί παίξε τα και θα καταλάβεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Έχω παίξει όλα τα Thief. Ναι δεν φτάνει τα δύο πρώτα είναι αλήθεια αλλά για διάβασε review.Διαμαρτύρονται για το loading (αδιάφορο για εμένα), για το σύστημα μάχης (επίσης αδιάφορο-stealth είναι στο κάτω κάτω της γραμμής).Μέχρι και ότι ο Garret συμπεριφέρεται σαν κλεπτομανής διάβασα. Εντάξει δεν είναι σαν το metal age (το πρώτο δεν το λογαριάζω γιατί εκεί είχαμε και το σοκ του original) αλλά παραμένει ένα εξαιρετικό stealth. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μόνη ένσταση είναι η μουσική όταν σε εντωπίζουν.πραγματικά άθλια.Σε βγάζει εκτός ατμόσφαιράς! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Άρα έχεις 1 επιπλέον κίνητρο να ΜΗΝ σε εντοπίσουν, ε;; Το παιχνίδι για μένα είναι ΤΡΟΜΕΡΟ. Μεγάλο κόλλημα με την ατμόσφαιρα, ,το τρελό customization, και..περιέργως συνήθισα τη νέα φωνή και μου φαίνεται μια χαρά! Επίσης, μου αρέσουν πολύ οι διάφορες προσθήκες και ωραίες πινελιές σε σχέση με τα παλιά πουλιά, σκυλιά, σπασμένα γυαλιά πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μου έκανε το steam ένα update 80mb..βγήκε κάποιο patch/hotfix ή μπα;Δεν βρήκα κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Άρα έχεις 1 επιπλέον κίνητρο να ΜΗΝ σε εντοπίσουν, ε;; Το παιχνίδι για μένα είναι ΤΡΟΜΕΡΟ. Μεγάλο κόλλημα με την ατμόσφαιρα, ,το τρελό customization, και..περιέργως συνήθισα τη νέα φωνή και μου φαίνεται μια χαρά! Επίσης, μου αρέσουν πολύ οι διάφορες προσθήκες και ωραίες πινελιές σε σχέση με τα παλιά πουλιά, σκυλιά, σπασμένα γυαλιά πχ με το update v1.2 προσθεσαν αυτα τα περι πουλια γατια κτπλ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ΠΟΠΟ! Χεστηκα πανω μου σ'αυτο το επεισοδιο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Άρα έχεις 1 επιπλέον κίνητρο να ΜΗΝ σε εντοπίσουν, ε;; Το παιχνίδι για μένα είναι ΤΡΟΜΕΡΟ. Μεγάλο κόλλημα με την ατμόσφαιρα, ,το τρελό customization, και..περιέργως συνήθισα τη νέα φωνή και μου φαίνεται μια χαρά! Επίσης, μου αρέσουν πολύ οι διάφορες προσθήκες και ωραίες πινελιές σε σχέση με τα παλιά * SPOILER * με το update v1.2 προσθεσαν αυτα τα περι πουλια γατια κτπλ;;Άρα βγήκε patch?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ναι, βγήκε το 1.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα