liakjim Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Pc στο σαλόνι = gamepad . Και το Thief μια χαρά παίζει και έτσι.Mod edited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Σε ξένο σάιτ που παρακολουθώ πολλοί χρήστες διόρθωσαν προβλήματα stuttering αφαιρώντας το exclusive full screen. Γι αυτό και το προτείνω. Είναι εγγύηση το συγκεκριμένο σάιτ. Απο κει και πέρα, κάθε μηχάνημα διαφέρει. Ποτέ, πάντα Exclusive Full Screen, το σκέτο Full Screen είναι borderless window.Και όπως είπαμε, το patch 1.1 έχει θέμα με το SSAA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 απο το μεσημερι που εχω αρχισει να κανω και τα side missions μου αρεσει ακομα περισσοτερο.. Υ.Γ.οταν τελειωσω side mission μου βγαζει αυτοματα ποιο ειναι το επομενο;η πρεπει να ψαχνω εγω τον τυπα για να μου δεινει την αποστολη;ρωταω γιατι απο την αρχη ειχα 2 side missions και το πηρα χαμπαρι τωρα.. καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Από τον Μπάσο παίρνεις 4, και μπορείς να τα πάρεις ταυτόχρονα και τα 4. Αλλά τα κάνεις track 1 τη φορά. Μόλις τελειώσεις 1, πρέπει να διαλέξεις να κάνεις track το επόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Από Μπάσο πήρα γύρο στα 14 νομίζω, από τον άλλο στο μαγαζί 2 μέχρι στιγμής και ο χοντρός στο riverside έχει αλλα 2 (είμαι chapter 4). Του Μπάσο είναι όλα mini jobs νομίζω. Επίσης κρίμα που δεν έχει non-leathal arrows, τα choke θα έπρεπε να τους στέλναν για ύπνο...δεν ξέρω αλλα μου φαίνεται λίγο overkill η αγκωνιά στο λαιμό των τυπισσών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 πειραζει που το τελος μου φανηκε τελειως μουφα; απο το chapter 7 και μετα με χαλασε απιστευτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Τελικά Exclusive Full Screen ON ή OFF;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ότι δουλεύει καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Σοβαρά δεν έχει καμια διαφορα για μένα, καμια.Ναι το τέλος ήταν λίγο...αδιάφορο...αλλα ποσο καλύτερο τέλος να έχει ένα game με πρωταγωνιστή έναν άπλυτο κλέφτη...πολύ! την φωνή του Garrett ακόμα να την χωνέψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 spoileeeeeerrss.ελεος πειραζει που το τελος μου φανηκε τελειως μουφα; απο το chapter 7 και μετα με χαλασε απιστευτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 spoileeeeeerrss.ελεος που ακριβως λεω τι γινεται και τι ακολουθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ε που λες οτι έχει μούφα τέλος.τεσπα δε πειράζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ε που λες οτι έχει μούφα τέλος.τεσπα δε πειράζει μα προσωπικη αποψη ειναι.Οπως πχ μπορω να πω οτι ειναι μουφα το gameplay. Πως ειναι δυνατον το ενα να επηρεαζει και το αλλο οχι; (με καλοπροαιρετη διαθεση παντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 απλως είπες μουφα τέλος και το μουφα μου κάνει σαν κακό τέλος και μετά η φαντασία παεί στο οτι μπορεί να πέθανε ο πρωταγωνιστης κτλ ή μπορεί να μην βρήκε το θησαυρό .Αλλά εντάξει τωρα δε χάθηκε κι ο κόσμος,απλώς στην αρχη το πήρα λίγο στραβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Απάντηση από dev του παιχνιδιού γιατί δεν δουλεύει το controller http://steamcommunity.com/app/239160/discussions/1/558749190590262007/#c558749191446998097 το ότι γράφει ότι μάλλον πατάμε κουμπιά στο πληκτρολόγιο ενώ κρατάμε τον controller,νομίζω παίζει με την νοημοσύνη μας... Ας περιμένω το επόμενο patch.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα