liakjim Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μια χαρά πάιζει το gamepad -> patch 1.1 + xbox360 controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 και χωρις το patch,μια χαρα παιζει με το xbox360 controller.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ποιο gamepad είναι first-person το παιχνίδι.. Mod edited 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 μπορει ναναι fp game,αλλα την στιγμη που δεν ειναι γρηγορο στυλ cod,bf εγω προτιμω να παιζω με gamepad.. παρατηρω πως στους χωρους που εχει ενα ειδος ''παχνης'' να το πω; αυτα τεσπα που αιωρουνται στους χωρους,βλεπω οτι απο πισω τα γραφικα στα επιπλα κτλπ κτλπ τα textures δλδ ειναι σαν να παιζω καινουργιο παιχνιδι σε xbox360/ps3.. πιξελιασμενα.. να αναφερω πως συνεχιζω να εχω προβληματα με το save..οποτε θυμιθει μ γραφει error και με πετα στο μενου...οταν τον σωνω χειροκινητα αλλες φορες το δεχεται και αλλες το ιδιο.. ασε που τρωω κατι frames drops στα καλα καθουμενα μονο σε αυτο το παιχνιδι.. και απο τι διαβασα υπαρχουν και αλλα ατομα που εχουν αυτο το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μια χαρά πάιζει το gamepad -> patch 1.1 + xbox360 controller και χωρις το patch,μια χαρα παιζει με το xbox360 controller.. no f* way...σε τόσους που δεν παίζει τί γίνεται;Στο πηγάδι έχουμε κατουρήσει; Ακριβώς επειδή δεν είναι γρήγορο και γω το παίζω (έπαιζα) με το gamepad.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ρε, παιδιά..τι πιξελιασμένα textures, βάλτε το sweetfx να δείτε το φως το αληθινό!! Λινκ σε βίντεο μερικές σελίδες πριν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ε έχει μπόλικα low-res textures το παιχνίδι. Sweetfx ή όχι , αυτό δεν αλλάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε, παιδιά..τι πιξελιασμένα textures, βάλτε το sweetfx να δείτε το φως το αληθινό!! Λινκ σε βίντεο μερικές σελίδες πριν! με sweetfx 1.4 ειμαι και εχω pixeλιασματα.. Edit: παιδια καντε κατι γιατι μου εχει σπασει τα νευρα,εχω τρελα frames drops,και lags ingame,ς το θεμα ειναι οτι μου το κανει μονο στο thief..ειναι εκνευριστικα σπαστικο! ειχα τους 13.12 οταν ειχα αυτο το προβλημα εβαλα τους τελευταιους 14.2 beta και εχω τα ιδια προβληματα! :@ το συστημα μου ειναι amd phenom ii x4 965 gigabyte ga-990xa-ud3 rev3.0 sapphire ati 7870 o.c. edition 4gb ram ddr3 win 7 64bit ultimate και ο σκληρος ειναι αυτος.. http://www.ebay.com/itm/WESTERN-DIGITAL-WD5000AADS-00S9B0-CAVIAR-GREEN-500GB-7-2k-SATA-3-5-HARD-DRIVE-/170766694792 κατεβασα στο hd sentinel μπας και τρεχει τπτ με τον σκληρο και αργει απελπιστικα να φορτωσει το game.., εκανα τεστ αλλα δεν μου βγαζει κανενα προβλημα... το μονο που βγαζει ειναι αυτο το μυνημα ''Προβλήματα προέκυψαν ανάμεσα στην επικοινωνία του δίσκου και του host. Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.'' καμια λυση; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2014 από euxoulhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Το πρόβλημα με το stuttering είναι τα textures, σε low και very low δεν υπάρχει ίχνος stuttering, επίσης το SSAO είναι bugged οποτε disable, αλλιώς wait for patch. Επίσης bUseBackgroundLevelStreaming=False ίσως βοηθήσει στο stuttering. Επίσης περί AI εγώ δεν έχω θέμα ισα ισα ξέχασα να κλείσω κάτι και το είδαν..."we have been robbed!!!", φυσικά παίζω τελείως ghost οποτε... p.s. thanx για το sweetfx link guys, δεν παίζεται χωρίς αυτό Δεν ειναι τα textures το προβλημα. Εχουν κανει καποια λαθακια στο κωδικα preloading και streaming για αυτο και αρκετοι εχουν θεμα. Η μια λυση ειναι αυτη που εδωσες. Η αλλη ειναι η αυξηση του PoolSize (οπου το βαζουμε ισο με το μεγεθος της vram- π.χ. 2048 σε 2gb vram) και του MemoryMarginal. Μια ακομη λυση ειναι να κανουμε force always on το vsync και να βαλουμε το flip queue στο 3 (αυτα με RivaTuner/RadeonPro). U Θα βγει patch για το θεμα παντως. Γιατί κανένας ποτε δεν διαβάζει τις προηγούμενες σελίδες, δηλαδή...μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν βοηθάμε... p.s. η μόνη μαλακια με το keyboard είναι ότι δεν έχει controllable movement και σε αυτό το game χρειάζεται...but still Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 @ Ευχούλης - Έχω το ίδιο σύστημα ακριβώς με σένα, με μόνη διάφορα ότι το έχω εγκατεστημένο στον Vertex 2 ssd (και 12 gb ram). Σφαίρα το loading in-game. Όσοι έχετε πρόβλημα, ΒΑΛΤΕ ΤΟ 1.1 PATCH. Επίσης, βάλτε OFF την επιλογή "exclusive full screen". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 το εχω βαλει το patch 1.1 και ται ιδια.. οσο για το exlusive full screen εσυ λες για off αλλα σε ξενα site προτεινουν on.. τωρα αλλαξα και τις γραμμες που ανεφεραν πιο πανω τα παιδια.. για να δουμε τωρα τι σκατα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Επίσης, βάλτε OFF την επιλογή "exclusive full screen". Ποτέ, πάντα Exclusive Full Screen, το σκέτο Full Screen είναι borderless window.Και όπως είπαμε, το patch 1.1 έχει θέμα με το SSAA. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Το παιχνίδι πάντως μέχρι στιγμής φαίνεται να τα πηγαίνει καλά από εμπορικής πλευράς. http://www.mcvuk.com/news/read/thief-is-no-1-as-three-new-games-enter-top-ten/0128924 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 τελικα πειραξα μονο το περι vram καθως και εβαλα και εκει αλλα και στο config του dx11 2048 και μπορω να πω ειναι η μερα με την νυχτα επιτελους! κανενα κολλημα μεχρι στιγμης και απο το μεσημερι που εχω αρχισει να κανω και τα side missions μου αρεσει ακομα περισσοτερο.. Υ.Γ.οταν τελειωσω side mission μου βγαζει αυτοματα ποιο ειναι το επομενο;η πρεπει να ψαχνω εγω τον τυπα για να μου δεινει την αποστολη;ρωταω γιατι απο την αρχη ειχα 2 side missions και το πηρα χαμπαρι τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ρε παίδες, το patch 1.1 μπαίνει αυτόματα απο το steam ή χρειάζεται να το περάσω εγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα