Zapee995 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Το πηρα στο steam...Αν και λατρης της σειρας απο τα γραφικα δεν εμεινα ικανοποιημενος...Βεβαια δεν εχω δοκιμασει με SweetFx αλλα θα γινει καποια στιγμη...Προς το παρον σε pc φιλου με GTX760 ειναι 100%smooth σε ultra@1080p.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Όντως έχει πολύ side τελικά...κακός που δεν σε σπρώχνει λίγο προς αυτά. 1
fearwhatnow Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Όντως έχει πολύ side τελικά...κακός που δεν σε σπρώχνει λίγο προς αυτά. Παιζοντας χωρις waypoints και συναφη μια χαρα αυτοσπρωχνεσαι σε side quests αλλα και σε αλλες side καταστασεις.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Έτσι παίζω αλλα anyways, το bank heist ήταν πολύ καλο πάντως. 1
Razor333 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενεργοποιει και ssaa και fxaa μαζι στις ρυθμισεις, λογικα με ssaa στο high δεν υπαρχει κανενας λογος να εχεις και fxaa ενεργοποιημενο? Παντως θελει πολυ vram, στα 1440p και ssaa high χρησιμοποιει 3GB vram.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το FXAA είναι για όσους έχουν κατώτερα συστήματα, αλλιώς είναι μια μαλακία και μισή που θολώνει την εικόνα και οποιοσδήποτε PC Gamer πρέπει να το 'χει disabled.Τώρα με το patch 1.1 χάλασαν το SSAA, δημιουργεί μια γκριζίλα στα αντικείμενα που τα κάνει να μοιάζουν άχρωμα. Λίστα με διάφορα tweaks(Μέιωση του mouse input lag, κατάργηση των intro videos κ.α)
EKTELESTES Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Παιδια πιο profile χρησιμοποιητε στο sweetfx? Πήγαινε μερικές σελίδες πιο πίσω, έχω ποστάρει youtube video με λινκ να το κατεβάσεις έτοιμο!
zvarthangalos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Πήγαινε μερικές σελίδες πιο πίσω, έχω ποστάρει youtube video με λινκ να το κατεβάσεις έτοιμο! Το λίνκ που αναφέρεις το κατέβασα κι εγώ όμως τα αρχεία μέσα στο φάκελο presets είναι για κάποια συγκεκριμένα παιχνιδια BF3 Τοrchlight 2 κλπ το Thief δεν το έχει μέσα.
EKTELESTES Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν πειράζει, κάνε copy-paste τα αρχεία στον φάκελο binaries / win64 (αν τρέχεις το 64μπιτο ) και θα δεις το φως το αληθινό!!
liakjim Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Προσωπικά προτιμώ χωρίς Sweetfx (και χωρίς FXAA φυσικά) 1
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μπηκα chapter 6.Στο ασυλο πραγματικα τα εκανα λιγο πανω μου σε ορισμενες στιγμες ευτυχως που ειχα fire arrows. Πλεον με εκνευριζει αφανταστα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις περιοχες αυτοματα αλλα πρεπει να πηγαινεις μεσα απο τα αντιστοιχα παραθυρα κλπ,με αποτελεσμα να ψαχνω για τα side missions στο internet πως πρεπει να παω εκει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Θα μπορούσες πολύ απλά να enable waypoints...
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Είπανε αν θα βγάλουν άλλο patch;Το περιμένω για να παίξω το παιχνίδι όχι τίποτα αλλό να δουλεύει και το gamepad..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα