herc2k8 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Tenchu ΣΩΣΤΟΣ που το θυμηκες!! απο τα καλυτερα στο ps1 , δεν ξαναβγαινουν τετοια οσο και αν προσπαθουν παντως το Thief μου φαίνεται ευκολο μεχρι στιγμης, μονο στο hard λεει μην το ξεκινησετε στο normal
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Thief (2014) - walkthrough, safe combinations, puzzle solutions, loot locations
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ΣΩΣΤΟΣ που το θυμηκες!! απο τα καλυτερα στο ps1 , δεν ξαναβγαινουν τετοια οσο και αν προσπαθουν παντως το Thief μου φαίνεται ευκολο μεχρι στιγμης, μονο στο hard λεει μην το ξεκινησετε στο normal γιατί παρακαλώ ?εγω τα παίζω όλα τα παιχνίδια στο easy.βγαίνουνε τόσα πολλά παιχνίδια που δεν έχουμε χρόνο να ζοριζόμαστε για να τα τερματίσουμε μόνο τα ποδοσφαιράκια - μπασκετάκια τα παίζω στο πιο δύσκολο επίπεδο 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Όποιος θέλει ας το τερματίσει σε όποια δυσκολία θέλει. Βέβαια, το ΑΙ μπορεί να είναι διαφορετικό στην καθεμία, οπότε μην πάει κανείς easy και πει "το ΑΙ κοιμάται".
zvarthangalos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Thief (2014) - walkthrough, safe combinations, puzzle solutions, loot locations Το θέμα δεν είναι να μάθουμε τους κωδικούς μέσα από τον οδηγό αυτή είναι η εύκολη λύση ο τρόπος που τον βρίσκουμε είναι το θέμα. 1
fearwhatnow Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 γιατί παρακαλώ ?εγω τα παίζω όλα τα παιχνίδια στο easy.βγαίνουνε τόσα πολλά παιχνίδια που δεν έχουμε χρόνο να ζοριζόμαστε για να τα τερματίσουμε μόνο τα ποδοσφαιράκια - μπασκετάκια τα παίζω στο πιο δύσκολο επίπεδο Πραγματι ο χρονος για αρκετους ειναι λιγος, αλλα απο την αλλη πλευρα τα videogames πρεπει να εχουν και ενα στοιχειωδη βαθμο challenge. Ειδικα σε αυτο το παιχνιδι αν παιξεις στο ευκολο και με τις βοηθειες ενεργοποιημενες δεν μπορω να καταλαβω τι ευχαριστηση μπορεις να εχεις. Προσωπικα δεν εχω αυτοσκοπο να "τερματιζω" τα παιχνιδια. Παιζω ενα παιχνιδι μεχρι του σημειου που θα σταματησει το ενδιαφερον μου για αυτο. Μπορει να ειναι στην αρχη, στη μεση ή στο τελος. Το θεμα ειναι να με διασκεδασει, να με κανει να σκεφτω και να μην ειναι το CoD.
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα δεν είναι να μάθουμε τους κωδικούς μέσα από τον οδηγό αυτή είναι η εύκολη λύση ο τρόπος που τον βρίσκουμε είναι το θέμα. Δεν διαφωνώ αλλά δεν σε αναγκάζει κανένας να τον χρησιμοποιήσεις.Αυτά υπάρχουν γιατί κάποιοι τα βρίσκουν χρήσιμα.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 μιας και μπηκα chapter 3,εχω να πω οτι μου αρεσει περισσοτερο απο πριν. Μου αρεσει βασικα η ελευθερια του οτι μπορεις να πας με οποιο τροπο θες και στο τελος σου λεει πως τα πηγες(πχ και στα 3 chapter εχω πανω απο 70% opportunist και το υπολοιπο ghost-αλλα παντα θα την κανω τη βλακεια μου και θα με παρουν χαμπαρι) το Α.Ι στο thief που παιζω δεν το θεωρω χαζο,ειναι ανεκτο και κανει τα στραβα ματια σε μερικες καταστασεις,αλλα χαζο δεν θα το ελεγα σε καμια περιπτωση.Οταν ξερω οτι θα γινω ορατος και το καταλαβαινω,παρατηρω οτι με βλεπουν και εκεινοι. Απο αναβαθμισεις σκεφτομαι να τις κανω ολες(εχω ηδη lvl 1 απο τη γρια σχεδον σε ολα)και θελω να παρω και τα εργαλεια ωστε να ειμαι πιο ανετος.
euxoulhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 παιδια τι προτεινετε για να κανουμε τις αποστολες; να εξερευνουμε ολη την πιστα και στο τελος να παμε στο σημειο που μας λεει ή να πηγαινουμε καρφι στο σημειο που μας λεει; προσωπικα παω καρφι εκει που μου λεει και μου φαινεται καπως το game..:/
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Το παιχνίδι εξελίσεται σε θρίλερ..Δεν το περίμενα, πήρε άλλη διάσταση. 1
euxoulhs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 αξιζει;τελικα τι μου προτεινετε συμφωνα με το παραπανω ποστ μου;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 8 ώρες το game βαριά βαριά και το τελειωσα χωρίς να ακουμπήσω ψυχή(που έλεγε ότι είναι 13?!)...στο τέλος με κούρασε γιατί το κάνει σχεδόν αδύνατο να πας ghost. Το rating system είναι απλά κάκιστο. Επίσης δεν έκανα side missions, άμα υπάρχουν δηλαδή γιατί δεν είδα κανένα. Γενικά το game σε σπρώχνει υποσυνείδητα να παίξεις πιο predator, anyways το story ήταν αδιάφορο και το τέλος...you'll see... Ένα δεύτερο playthrough όπως τα παλιά thief επιβάλλεται. Το level στο asylum με ανατρίχιασε αν και φαινόντουσαν τα cheap scares από χιλιόμετρα. Κάποιοι είπαν για το level design που προσωπικά μου αρέσει να χάνομαι και να μην είναι τελείως linear διάδρομος. Αυτά.
EKTELESTES Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Side Missions έχει πολλά ρε! Σου δίνει ο Μπάσο μια 4αδα απευθείας, και σου δίνει και ο Έκτορ. Και κάποια έχουν φάση, θέλουν σκέψη και έχει και τα απρόοπτα!! χεχεχε 8 ώρες πώς;; Σε Μάστερ δυσκολία και με κλεισμένες βοήθειες;; Ή όλα ανοιχτά; Πού να πας και τι να κάνεις κλπ;
icenex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Παιδιά εμένα πάντως μου αρέσει, μόλις τελείωσα το chapter 1 σε ghost και βρίσκοντας όλα τα loot.Μου άρεσει να εξερευνώ τα πάντα σε μια πίστα κ να δοκιμάζω όλες τις εναλλακτικές αν κ εφόσον το επιτρέπει το game.Καλό είναι να ξεζουμίζεις οτιδήποτε υπάρχει στο παιχνίδι αλλιώς πιστέυω δεν το ευχαριστιέσαι.Είναι σαν να μου λες να καταπιείς ενα σουβλάκι αντι να το μασήσεις κ να απολάυσεις. Έτσι κάνω εγώ και ας μην έχω χρόνο.
vagelis81 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Παιδια μια ερωτηση.Υπαρχει η δυνατοτητα ανα πασα στιγμη να αγορασω arrows ,και γενικοτερα οπλα;;Πανως το παιχνιδι δε λεει και πολλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα