EKTELESTES Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Τι ρυθμίσεις;; Κάνε copy-paste τα αρχεία του sweetfx μέσα στον φάκελο "binaries - win32 ή win64, ανάλογα ποια έκδοση τρέχεις". Αυτό μόνο και μετά ενεργοποιείται αυτόματα. Αν θες να να το κάνεις onf / off, πατάς "scroll lock" ή "FN+PAGE DOWN" σε κάποια logitech πληκτρολόγια ή λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 στη καινουργια εκδοση του sweet fx το κανει μονο του κανοντας το παιχνιδι add απο κει !! τωρα απο κει και περα στο βιντεο σου δειχνει ο τυπος οτι αλλαζει καποιες παραμετρους για να δωσει εμφαση στο χρωμα στο contrast κλπ επισης σου δειχνει στο βιντεο με εναλλαγες πχ scroll on/off τις αλλαγες που κανεις εχω κανει καποιες αλλαγες συμφωνα με το βιντεο του αλλα δεν μου αλλαζει απολυτως τιποτε μεσα στο παιχνιδι με τις εντολες 1ον) 2ον και αυτες ειναι οι εντολες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Άσχετο αλλα απορώ τόσο καιρό πως κανένας δεν έχει αξιωθεί να κάνει ένα σωστό ninja game...στην τελική από εκεί δεν προέρχεται όλο το genre?! Anyways μετά από αρκετές ώρες θα συμφωνήσω ότι είναι ότι καλύτερο σε stealth τα τελευταία χρονια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Άσχετο αλλα απορώ τόσο καιρό πως κανένας δεν έχει αξιωθεί να κάνει ένα σωστό ninja game...στην τελική από εκεί δεν προέρχεται όλο το genre?! Anyways μετά από αρκετές ώρες θα συμφωνήσω ότι είναι ότι καλύτερο σε stealth τα τελευταία χρονια... To Shadow Warrior είναι πολύ κοντά σε αυτό που ζητάς. Η πιό ωραία χρήση katana σπαθιού που έχω παίξει ποτέ σε παιχνίδι, άπειρα shurikens να πετάς από δώ και από κεί, πολλές μαγείες, απίστευτο splatter εφάμιλλο με τις Κινέζικες ταινίες και μπόλικοι δαίμονες. Το lore είναι καταπληκτικό. Εντάξει, δεν είναι πάρα πολύ stealth, αλλά μπορείς να το βάλεις στο mute και να προσποιηθείς ότι κάνεις ησυχία όταν σφάζεις 10-10 τα τέρατα με στροφή 360 μοιρών με το κατάνα και ανατινάζεις τον απέναντι δαίμονα με το ρουκετοβόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι καθόλου stealth το Shadow Warrior θες να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι καθόλου stealth το Shadow Warrior θες να πεις. Εξαρτάται από το πόση φασαρία κάνεις όταν ανατινάζεις πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (off topic) Δες το Mark of the Ninja και θα με θυμηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μην συνεχίζετε το offtopic για τίτλους σε PC και κονσόλες που σας άρεσαν την περασμένη χρονιά. Δεν αφορά καθόλου το thread. Τη συζήτηση για άλλα steath παιχνίδια τη θεωρώ πιο σχετική, όσο ακόμα "ελέγχεται". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Λίγο έπαιξα και το βρήκα κάτω του μετρίου. Ούτε τα γραφικά μου άρεσαν, ούτε το AI, ούτε η κίνηση, βασικά δε μου άρεσε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Προβλήματα με το xbox360 controller δεν έχετε; Σε εμένα έτυχε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 εγω αντιθετα (υστερα απο 3 ωρες παιχνιδιου)μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα,ιδιαιτερα το soundtrack με χαλαει αρκετα οτι υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι δρομοι για να πας στο objective αλλα χρειαζεσαι εργαλεια(πχ wrench tool αν θυμαμαι καλα για να ανοιξεις αεραγωγους). Το Α.Ι ειναι οντως λιγο παραξενο,ειμαι πισω του δεν με εχει παρει χαμπαρι και παω να φυγω και με ακουει αλλα ψαχνει απο την αλλη μερια. Επισης επειδη 2 φορες με εντοπισαν,χρειαζεται λιγος κοπος για να τους χασεις,σχεδον καθε φορα ηξεραν που ειμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εμενα μ'αρεσε παντως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Άσχετο αλλα απορώ τόσο καιρό πως κανένας δεν έχει αξιωθεί να κάνει ένα σωστό ninja game...στην τελική από εκεί δεν προέρχεται όλο το genre?! http://en.wikipedia.org/wiki/Tenchu 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Λίγο έπαιξα και το βρήκα κάτω του μετρίου. Ούτε τα γραφικά μου άρεσαν, ούτε το AI, ούτε η κίνηση, βασικά δε μου άρεσε τίποτα. και εγω που ειμαι στο chapter 2,γραφικα ναι μου αρεσαν,μουσικη ηθελα πιο μυστηριωδης.. AI δεν σχολιαζω αφου το παιχνιδι βασιζεται στο stealth..απο αποψης gameplay-story μου φαινεται καπως γυμνο..τουλαχιστον για την αρχη που ειμαι.. σε βαζει να πας εδω να πας εκει,να πας παραπερα... @xtrmsnpr δεν εχω κανενα θεμα με το controller του xbox360 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Tenchu αυτη ειναι η σωστη απαντηση στο ερωτημα του φιλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα