xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 http://www.ragequit.gr/reviews/item/thief εδώ το παιχνίδι,έχει φτάσει στον πάτο,και χτυπάει με μανία να σπάσει και τον πυθμένα... κλαίω ήδη τα 17€ διαβάζοντας το....και όχι τίποτα,τώρα το πήρα η βαθμολογία δεν αναλογεί σε τίποτα με αυτά που γράφοντε...ξενέρωσα,αλλά απόψε...θα είμαι μια σκια!!! σπουυυυκι
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Για όσους γκρινιάζουν για την AI : Κάποιοι ίσως εκφράσουν παράπονα για την ΑΙ κατά την διάρκεια των μαχών, την οποία ομολογουμένως δεν τεστάρισα καθόλου, αλλά οφείλω να δηλώσω πως η αυθεντική THIEF εμπειρία επιβάλει την ΑΠΟΦΥΓΗ των μαχών, άρα αν επιδιώκετε την σύρραξη μάλλον παίζετε εκ των πραγμάτων το παιχνίδι ΛΑΘΟΣ και το φταίξιμο είναι καθαρά δικό σας
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το πρόβλημα με το stuttering είναι τα textures, σε low και very low δεν υπάρχει ίχνος stuttering, επίσης το SSAO είναι bugged οποτε disable, αλλιώς wait for patch. Επίσης bUseBackgroundLevelStreaming=False ίσως βοηθήσει στο stuttering. Επίσης περί AI εγώ δεν έχω θέμα ισα ισα ξέχασα να κλείσω κάτι και το είδαν..."we have been robbed!!!", φυσικά παίζω τελείως ghost οποτε... p.s. thanx για το sweetfx link guys, δεν παίζεται χωρίς αυτό Δεν ειναι τα textures το προβλημα. Εχουν κανει καποια λαθακια στο κωδικα preloading και streaming για αυτο και αρκετοι εχουν θεμα. Η μια λυση ειναι αυτη που εδωσες. Η αλλη ειναι η αυξηση του PoolSize (οπου το βαζουμε ισο με το μεγεθος της vram- π.χ. 2048 σε 2gb vram) και του MemoryMarginal. Μια ακομη λυση ειναι να κανουμε force always on το vsync και να βαλουμε το flip queue στο 3 (αυτα με RivaTuner/RadeonPro). U Θα βγει patch για το θεμα παντως.
Tobajara Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 http://www.ragequit.gr/reviews/item/thief εδώ το παιχνίδι,έχει φτάσει στον πάτο,και χτυπάει με μανία να σπάσει και τον πυθμένα... κλαίω ήδη τα 17€ διαβάζοντας το....και όχι τίποτα,τώρα το πήρα η βαθμολογία δεν αναλογεί σε τίποτα με αυτά που γράφοντε...ξενέρωσα,αλλά απόψε...θα είμαι μια σκια!!! σπουυυυκι Άψογο review.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 7.9GB/19.6GB σε 3ώρες έτοιμο το preload,αν ανοίξει 00.00 θα είναι καλά..αλλά το βλέπω για 02.00..
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειναι τα textures το προβλημα. Εχουν κανει καποια λαθακια στο κωδικα preloading και streaming για αυτο και αρκετοι εχουν θεμα. Η μια λυση ειναι αυτη που εδωσες. Η αλλη ειναι η αυξηση του PoolSize (οπου το βαζουμε ισο με το μεγεθος της vram- π.χ. 2048 σε 2gb vram) και του MemoryMarginal. Μια ακομη λυση ειναι να κανουμε force always on το vsync και να βαλουμε το flip queue στο 3 (αυτα με RivaTuner/RadeonPro). U Θα βγει patch για το θεμα παντως. Αυτές τις επιλογές σε ποιο αρχείο τις πειράζουμε? Ps. Το βρήκα : \Thief\Engine\Config\BaseEngine.ini
Inler Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδες το Sweetfx σε ποιο φακελο το βαζουμε ακριβως; Γιατι το εχω βαλει και δεν εχει ενεργοποιηθει....Και δεν ειναι οτι το χρησιμοποιω πρωτη φορα καθως το τρεχω σε AC4-2K14-Pro-Metro
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Στο φάκελο Binaries(Win32/Win64 ανάλογα ποιο exe χρησιμοποιείς).
Inler Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εκει το εχω..Τλς θα δοκιμασω παλι και βλεπουμε...Ευχαριστω.
EKTELESTES Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτάξτε τι ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ στα GAME stores!! χαχαχαχαχα!!! pick-thief-lock-and-win-ps4 http://eu.square-enix.com/en/blog/pick-thief-lock-and-win-ps4 Επίσης, βγήκε Patch 1.1 με τις εξής αλλαγές ( πολλοί είπαν ότι τους έφτιαξε το stuttering! ) - Fix for a crash after loading a new game or benchmark.- Fix for DOF issue when peeking through keyholes.- Fix for stereoscopic 3D inconsistencies in option menus. Forces VSync to be ON and Triple Buffering to be OFF.- Fix for a bug where “Invert mouse X/Y” would not be saved.- Minor UI improvements.- Optimized memory usage.
Heatspreader Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Πραγματικά είμαι στεναχωρημένος. Έχει να με κρατήσει τίτλος στο PC από το Tomb Raider και το Crysis 3. Όχι ότι πέθανα με το τελευταίο, αλλά δεν πιέστηκα για να το τελειώσω. Έβαλα το Thief γνωρίζοντας από αυτά που είχα ακούσει, ότι δεν πρόκειται για κάτι φοβερό. Σκέφτηκα πως δεν πειράζει, ας παίξουμε να περάσει ευχάριστα η ώρα. Έκανα πάνω από 7 παύσεις για να χαζέψω λίγο Facebook και στα Forums μέσα σε 3 ώρες. Αυτό που είδα για άλλη μια φορά, είναι ένα όχι κακό παιχνίδι, αλλά πολύ μέτριο. Το Gameplay και το σενάριο είναι κάτω του μετρίου με τα γραφικά να βρίσκονται μερικά κλικ παραπάνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό ένα παιχνίδι να είναι γραμμικό. Το Last of Us, τα Uncharted, το Tomb Raider, δεν είναι γραμμικά; Είναι, αλλά παρόλα αυτά είναι εξαιρετικοί τίτλοι που σε κρατάνε και θέλεις να παίξεις όσο μπορείς περισσότερο. Το να κατηγορεί κάποιος ότι ένα παιχνίδι είναι γραμμικό είναι σαν να κατηγορεί ότι ένα αυτοκίνητο είναι κόκκινο. Δεν αρέσει σε όλους το παιχνίδι να είναι αχανές να πρέπει να ψάχνεις συνεχώς και να μην ξέρεις που πρέπει να πας. Έπαιξα στο Playstation 4 το Battlefield και το NBA 2k14 και μετά από 20 λεπτά έπαιζα Splashy Fish στο κινητό μου μαζί με ένα φίλο μου. Το Battlefield εξαιρετικά άθλιο απ' όπου και να το πιάσεις και το NBA απλά ένα καλό Basket. Κάθεσαι και σκέφτεσαι μήπως έχει βαρεθεί τα παιχνίδια. Έχοντας όμως παίξει τίτλους όπως το Last of Us, Uncharted και Tomb Raider, λες ότι υπάρχουν παιχνίδια που σου τραβάνε το ενδιαφέρον, απλά αυτά τα παιχνίδια είναι τα καλά. Δεν βγάζουν καλούς τίτλους για κάποιον λόγο. Τερμάτισα το Tomb Raider και είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Ακόμα και οι τίτλοι τέλους με συγκίνησαν. Αρκετές φορές δίνουμε βάση στα γραφικά, στην ανάλυση και το Frame Rate. Έπαιζα Metal Gear 4 (πάει καιρός, Ok) και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό! Μουσικές, δράση, αναμνήσεις... Έπαιξα πρόσφατα το Rayman και μπορώ να πω πως πρόκειται για εξαιρετικό τίτλο. ... Έρχεται τώρα το Thief να βάλει για άλλη μια φορά ένα τίτλο στο ράφι με τα μέτρια. Πάμε και δίνουμε λεφτά για PC και δεν έχουμε να παίξουμε. Περισσότερο ασχολούμαστε με το τεχνικό κομμάτι του PC, όπως πόσα Frames βγάζει σε κάθε μέτριο παιχνίδι που βγαίνει και με πιο Patch θα αρχίζει να αποδίδει σωστά, παρά με την ουσία του παιχνιδιού. Έπαιξα το Injustice | Gods Among Us και διασκέδασα με ένα φιλαράκι για πάνω από 4 ώρες... Φαντάσου που φτάσαμε...
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτή είναι η άποψή σου βέβαια και δεν αποτελεί γενικό κανόνα όπως το παρουσιάζεις.Το Thief είναι μια χαρά, overall άνω του μετρίου.Μιλάς για gameplay, τι δεν σου άρεσε ; Το πόσο stealth είναι ; Ή μήπως το πως σκοτώνεις ; Αν κάνεις το δεύτερο τότε το παίζεις λάθος.Το σενάριο που το κατάλαβες ; Λίγα πράγματα εξηγεί στην αρχή, πρέπει να το προχωρήσεις αρκετά για να καταλάβεις τι και πως.Μετά λες ότι έπαιξες το Battlefield σε Ps4, FPS παιχνίδι σε κονσόλα.Πάμε παρακάτω.Το NBA 2K14 είναι μια σαχλαμάρα με άθλια γραφικά, τόσα NBA και ούτε μια στάλα δεν τα έχουν βελτιώσει εδώ και χρόνια.Τα υπόλοια παιχνίδια που λες, είναι τα εξαιρετικά, όχι απλά καλά(Tomb Raider/Last Of Us) κλπ.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ο πρόλογος είναι τρελά ανιαρός...και btw πλήρως τραγικό ότι δεν νοιώθει το xbox360 gamepad....δεν ξέρω αν είναι bug αυτό,αλλά στο μενου προχωράς,μπένεις στο παιχνίδι,περπατάει,κουνάει το παλούκι που κρατάει,ούτε η κάμερα γυρίζει,ούτε το HUD ανοίγει,τρεμοσβήνει το inventory με τα βέλη...Δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι αν έχεις keyboard/mouse ή gamepad τα τρέχει όλα μαζί,οπότε μπ***λο όλα γίνοντε.. http://steamcommunity.com/app/239160/discussions/1/558749190590262007/ αυτό εδώ.. Ωραιά αρχή και ωραιά εντύπωση μου έδωσε το παιχνίδι....NNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ! Δεν φαίνονται και τα fps από το dxtory...σα να μην το πιάνει καν ότι τρέχει.. Ας ξεκινήσω από την αρχή το παιχνίδι,χωρίς να ακουμπήσω καν το πληκτρολόγιο να δούμε..και μετά βουρ για κράξιμο στα φορουμ τους,στο community του steam... Ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση του παιχνιδιού και να το ευχαριστηθώ,αλλιώς θα το μισίσω για πάντα που χαλάσανε τον τίτλο...
ultraex2003 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 αυτή είναι η διαφορά τους κ φαντάσου είναι low ρυθμίσεις(απο laptop ss).Τεράστια αλλαγή. για πες μου λιγο τι ακριβως ρυθμισες και τη διαδικασια που ακολουθησες γιατι δε μου δουλευει τιποτα απο το sweetfx υγ ακολουθησα πιστα τις ρυθμισεις του βιντεο quide σε win 7 64 και nvidia και δε αλλαζει τιποτα μεσα(δεν δουλευουν οι εντολες)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Κανε copy το φάκελο μέσα στο thief/binaries/win64 και τρέξε το exe από εκείνο το φάκελο.Τελικά υπάρχει κάποιο dagger η κάτι lethal που παίρνεις πιο μετά στο game?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα