Προς το περιεχόμενο

Thief (2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά θα μιλήσω για την ΑΙ του παιχνιδιού.Άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια κ απλά δεν έχω δει ακόμη ποιός ο λόγος.Το πήρε γνωστός μου κ το παίξαμε σε master δυσκολία.Το κακό σε αυτό που λέω είναι οτι είδα μέχρι το prologue οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για παραπέρα.2 πράγματα συναντήσαμε με τον φίλο μου κ μου έκανε εντύπωση.Ίσως εμένα μου έκανε εντύπωση κ αυτό που είδα με κάλυπτε όσον αφορά το ΑΙ(προσωπική άποψη). 1 ο φρουρός σε βλέπει κ ας είσαι στο σκοτάδι κ αυτό είναι αναλόγως την απόσταση που έχεις απο αυτόν πράγμα που θεωρώ σωστό.2 Αφήσαμε ένα σεντούκι ανοιχτό που εκει κοντα βολοδέρνανε 2 φρουροί κ παρόλο που ήτανε σκοτεινά στο σημείο γιατί φροντίσαμε να σβήσουμε κάτι κεράκια εκεί δίπλα ο ένας απο αυτούς μόλις το είδε αυτό άρχισε να ψαχνει τριγύρω κ άρχισε να παραμίλαει ποιός άνοιξε το σεντούκι κτλ αυτό κ κάτι τέτοια σχόλια.Ίσως σε μικρότερη δυσκολία να είναι λίαν επειικώς gtp η ΑΙ πάντως στο μαστερ πιστέυω είναι κομπλέ πόσο μάλλον αν το κάνεις custom.Σόρρυ για το μεγάλο πόστ.Πριν με καντηλιάσατε αν μερικοί απο σας έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες η απλά αντίθετη γνώμη αυτό είναι ένα προσωπικό review δικό μου που δοκίμασα το ΑΙ για μισή ώρα, 3 τέταρτα το παιχνίδι.Οπότε όταν το παίξω περισσότερο βλέπουμε σαν πρώτη γέυση πάντως αυτό έχω να πω.

Όσο για τα γραφικά θα μπορούσε κ καλύτερα σίγουρα...αλλά είναι καλύτερα απο του dishonered γιατί ακουσα κ κάτι κουλά.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά τι είπαμε. Είναι το sweetFX; να το κατεβάσω για 8.1;

αυτή είναι η διαφορά τους κ φαντάσου είναι low ρυθμίσεις(απο laptop ss).Τεράστια αλλαγή.

post-279402-0-01281200-1393489671_thumb.jpg

post-279402-0-27514100-1393489677_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Απλά το κάνω εγκατάσταση; τα παιχνίδια που τρέχω από το steam θα δουλεύουν έτσι; η πρέπει να κάνω εγώ κάτι; τέλος πάντων ας μη χαλάσουμε το θέμα. Θα το ψάξω λιγάκι και ελπίζω να βγάλω άκρη.

Δημοσ.

Το λινκ του sweetfx που πόσταρα πριν δουλεύει ΚΑΙ για Windows 7 + για 8.1 !  Απολαύστε το παιδιά! Είναι άλλο παιχνίδι!! ^_^

Το sweetfx δεν αλλάζει άλλα παιχνίδια, κάνεις copy-paste τα αρχεία στον φάκελο με τα .exe του εκάστοτε παιχνιδιού και το κάνεις on/off μέσα στο παιχνίδι πατώντας το "scroll lock"   ( ή  FN + κάποιο άλλο κουμπί αν έχεις λαπτοπ η κάποιο πληκτρολόγιο χωρίς scroll lock, πχ σε ένα logitech που έχω είναι FN+PAGE DOWN)

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις βάλει AF ; Λες και το έχεις στο low είναι..

αυτό λέω στο ποστ μου αν προσέξεις, είναι σε low ρυθμίσεις και ολα τα κουτάκια off. Το δοκίμασα στο λάπτοπ που δεν το σηκώνει έυκολα το game μόνο κ μόνο να δώ την διαφορά.Όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω στον επιτραπέζιο εκεί θα δώ τρελή διαφορά.

Δημοσ.

δεν ξερω για σας αλλα σε μενα τρωει κατι τρελολαγκαρισματα με αποτελεσμα να πεφτουν τα fps..ακομα και στα βιντεο..τι προτεινετε;

εχω την 7870 ο.c. με τους 13.12 drivers..τι μπορει να φταιει;

cpu amd 965..

και σκληρο εναν western της κακιας ωρας..(green ειναι)

λετε να ειναι ο σκληρος;

??????

Δημοσ.

λοιπον μιας και το περασα και εγω στο συστημα της υπογραφης,εχω σε ορισμενα σημεια το προβλημα που αναφερθηκε.

Οχι συνεχεια,ειναι τελειως τυχαια και ανεπαισθητα απλα βλεπω τον μετρητη των fps απο 56-60 να κανει μια βουτιτσα στα 49 οταν μετακινουμαι πολυ γρηγορα η κανω σβουρες την καμερα για πρωτη φορα σε ενα σημειο.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το stuttering είναι τα textures, σε low και very low δεν υπάρχει ίχνος stuttering, επίσης το SSAO είναι bugged οποτε disable, αλλιώς wait for patch.  Επίσης bUseBackgroundLevelStreaming=False ίσως βοηθήσει στο stuttering.

Επίσης περί AI εγώ δεν έχω θέμα ισα ισα ξέχασα να κλείσω κάτι και το είδαν..."we have been robbed!!!", φυσικά παίζω τελείως ghost οποτε...

p.s. thanx για το sweetfx link guys, δεν παίζεται χωρίς αυτό ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...