EKTELESTES Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Παίδες, το παιχνίδι έχει φοβερή ατμόσφαιρα, και τα πουλιά είναι κορυφή ( είναι σε σημεία που δεν τα περιμένεις ή σε σκοτεινά σήμεία, κι αν πας χαλαρός και ανοίξεις πχ ένα χρηματοκιβώτιο, κάνουν φασαρία και ειδοποιούν φρουρούς-ενοίκους ). Ο ήχος επίσης μου αρέσει πολύ, κλασσικά ανάλογα την επιφάνεια που πατάς αυξομειώνεται. Τα γραφικά του είναι πολύ όμορφα, ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ του, σκοτεινά δρομάκια, ομίχλες, βροχές και αστραπές κλπ. Θα δοκιμάσω και με sweetfx τώρα, αυτό εδώ: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί δεν το ενσωματώνουν στα παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 το sweet fx δουλέυει στα win7 64bit? και το κατεβάζω απο το λινκ του youtube? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, δουλεύει κανονικά. Έχει λινκ στο βίντεο + οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Σε σκοτωσε κανενα πουλι ? Ειδοποιεί το πουλί ρε δεν σκοτώνει.. αχαχαχαχαχα, δάκρυσα από το γέλιο killer pigeon ftw! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, δουλεύει κανονικά. Έχει λινκ στο βίντεο + οδηγίες. ok το βρήκα και δουλέυει κανονικα.πολύ πιο ωραίο είναι με το sweet fx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 δεν ξερω για σας αλλα σε μενα τρωει κατι τρελολαγκαρισματα με αποτελεσμα να πεφτουν τα fps..ακομα και στα βιντεο..τι προτεινετε; εχω την 7870 ο.c. με τους 13.12 drivers..τι μπορει να φταιει; cpu amd 965.. και σκληρο εναν western της κακιας ωρας..(green ειναι) λετε να ειναι ο σκληρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Για εσάς που ασχολείστε ήδη με το παιχνίδι, μπορείτε να προτείνετε το πως να φτιάξουμε τα gameplay settings για να έχουμε μια όσο το δυνατόν ρεαλιστική εμπειρία με το παιχνίδι για εμάς που το περιμενουμε την Παρασκευή; Αν θες την εμπειρια των προηγουμενων Thief (οσο γινεται βεβαια) ξεκινας με βαση το Master και μετα σε custom αφαιρεσε ολα τα waypoints,interactions,reticles,focus, objects highlights, ε ασε on το mini-map και τα saves, αν εισαι παλαβος βαλε iron man και δικο σου θεμα ειναι αν θελεις combat takedowns και civilians takedowns on ή off. Γενικα βγαλε τις βοηθειες του "μεταμοντερνου" gaming για ηλιθιους και θα ευχαριστηθεις περισσοτερο το παιχνιδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Αυτά είναι χαζά βίντεο. Όλα τα παιχνίδια έχουν τέτοια κολλήματα. Και πάνω που ήθελα να ποστάρω ότι..όχι μόνο έχει καλό ΑΙ, αλλά μου βγαλε την παναγία. Παίζω Μάστερ εννοείται, με όλες τις βοήθειες βγαλμένες + slower movement. Είναι 2 φρουροί που κάνουν περίπολο, ο ένας λίγο πιο πίσω από τον άλλο, 1-2 μέτρα μόνο. Και όταν ρίχνω αναίσθητο τον πίσω, το ακούει ο μπροστά και γυρίζει, ενώ δεν αφήνω τον πίσω να πέσει στο έδαφος...Κοινώς; Μόνη λύση απλώς να τους αποφύγω. Στo Dishonored ( normal, ίσως στο τέρμα επίπεδο δυσκολίας να ταν κομπλέ κι εκεί) δεν άκουγαν τίποτα. Τους έπαιρνα στον ώμο και άντε γεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στo Dishonored ( normal, ίσως στο τέρμα επίπεδο δυσκολίας να ταν κομπλέ κι εκεί) δεν άκουγαν τίποτα. Τους έπαιρνα στον ώμο και άντε γεια. Καλά τα περισσότερα ''παιχνιδομάγαζα'' τύπου gamespot, IGN που δεν τα πείρανε το έχουν θάψει το παιχνίδι, στο gamespot Thief VS Dishonored σε σύγκριση που έκανε ένας τύπος νικητής βγήκε το Dishonored με το Thief να μην κερδίζει ούτε ένα σημείο. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2014 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το Dishonored είναι μια γελοία έκδοση του Thief. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 εχω κολλήσει στο chapter 3 ,εκει μεσα στο μπουρδέλο εχω μείνει με μισή μπάρα ζωης κι όλο με εντοπίζουν και με σκοτώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά...έχω πάθει πλάκα με το παιχνίδι, ειλικρινά.. Λοιπόν...διάφορα σκηνικά.. να βλέπω τους 2 φρουρούς να σκάνε μύτη, οι δαυλοί να πλησιάζουν καταπάνω μου, να μαι αξιέξοδο και να βλέπω σχάρα, να την ανοίγω σφαίρα και να χώνομαι σε εξαερισμό και να περνάνε οι φρουροί δίπλα μου.. Φοβερά ατμοσφαιρικό..να σκάνε οι φρουροί πχ και να τους κοιτάω και ξαφνικά να βήχει ο ζητιάνος δίπλα μου και να τρομάζω ότι το κάνε ο φρουρός. Εν τω μεταξύ με έχουν πάρει πρέφα από μακρυά πολλές φορές ( όταν πάω να σκαρφαλώσω σκάλες) και...δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες δυσκολίες αλλά.. Στο Μάστερ δεν μπορείς να κάνεις νοκάουτ τους πολίτες, μόνο τους φρουρούς. Αν κάνεις νοκάουτ πολίτη = MISSION FAILED.Επίσης, κλείνω μια πόρτα και περνούσε μια γυναίκα απ έξω και με υποψιάστηκε ( στα στατιστικά έγραψε ως suspision raised ). Τι ΔΕΝ μου άρεσε;; Μία εκνευριστική ατάκα των φρουρών, την λένε πιο συχνά κι απ το arrow in the knee Υ.Γ. Με το sweetfx που πόσταρα πιο πάνω, γίνεται ΑΛΛΟ παιχνίδι, πολύ μεγάλη διαφορά στα γραφικά και τα εφφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το SweetFX τα σπάει άσχημα, για όσους έχουν Win8.1(Επιτέλους και για μας) κατεβάστε το από εδώ. Υπάρχει αυτό που πόσταρε και ο ''EKTELESTES'' πιο πάνω, πιο συγκεκριμένα εδώ. Και η ανάλυση του δικού μας John2gr : THIEF – PC Performance Analysis (Έχει ποστάρει και ο ίδιος δικό του preset για το SweetFX, διαλέξτε ποιο σας αρέσει περισσότερο ή φτιάξτε δικό σας) Γιατί δεν το ενσωματώνουν στα παιχνίδια; Γιατί δεν αρέσει σε όλους τους χρήστες αυτό το ''έντονο sharpness'' ή το έντονο χρώμα/σκοτάδι/φως κλπ.Οπότε σου λέει ας το βάλει όποιος θέλει και καλά κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα