totalius Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Είναι κάπως linear το gameplay του ναι και θα του έδινε πολύ αν ήταν open world σαν το τελευταίο Assassin's Creed για παράδειγμα αλλά προφανώς τους έκοψαν τα Ps3/X360 για κάτι τέτοιο.Η μάχη(Melee) δεν λέει τίποτα, αλλά μ' αρέσει να σκοτώνω με το τόξο.Βέβαια το παιχνίδι είναι κατά κύριο λόγο να το παίξεις stealth, εξάλλου κλέφτης είσαι και όχι πολεμιστής.Το AI το είπα και 'γω ότι είναι για τα μπάζα, επίσης έχει και κάτι περίεργα bugs που ο φρουρός που κάνει patrol φέρνει σβούρες σε ένα σημείο συνέχεια και δεν κουνιέται. Άμα το AI ειναι για τα μπάζα τότε πως το χαρακτηρίζεις πολυ καλό ρε συ psycho; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zax21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 παιδια εβαλα να παιξω με xbox controller και δεν γυριζει η καμερα δεξια αριστερα με το δεξι μοχλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Άμα το AI ειναι για τα μπάζα τότε πως το χαρακτηρίζεις πολυ καλό ρε συ psycho; Οντως αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω....Παιχνιδι που απαιτει stealth mode και δεν εχει καλο ΑΙ πως γινεται να ειναι καλο ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω ότι το εννοεί έτσι. Πχ, και το Dishonored μάπα AI έχει. Πολύ εύκολο έως χαζό δηλαδή. Αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι κάποιο παιχνίδι που να μπορούσες να παίξεις stealth και να χε κανα τρομερό ΑΙ. Ίσα-ίσα που εδώ είδα πράγματα που μου καναν εντύπωση, να σβήνω δηλαδή φωτιά και να πάει και να την ανάβει πάλι. Επίσης, με σκοτεινό gem με βρήκαν 2-3 φορές οι φρουροί και δεν ήταν δίπλα μου. Και στο λέει και στα tips, ότι ακόμα κι αν είναι σκοτεινό δεν πάει να πει ότι δεν θα σε δουν. Στα παλιά thief απ όσο θυμάμαι αν ήταν σκοτεινό, και δίπλα σου ακριβώς να πέρναγε, δεν σε έβλεπε. Το θέμα σε τέτοια παιχνίδια είναι οι περιπολίες / αριθμός των φρουρών και οι δυνατότητες σου, ο χώρος και πως μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις, το στήσιμο δηλαδή. Το να κολλάνε τίποτα φρουροί σε πόρτες κλπ, δεν μου λέει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 . Στα παλιά thief απ όσο θυμάμαι αν ήταν σκοτεινό, και δίπλα σου ακριβώς να πέρναγε, δεν σε έβλεπε. Ναι όμως μιλάμε για 10 χρόνια πρίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Άμα το AI ειναι για τα μπάζα τότε πως το χαρακτηρίζεις πολυ καλό ρε συ psycho; Δεν είναι το παιχνίδι όλο το ΑΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι το παιχνίδι όλο το ΑΙ. Ε ειναι η πεμπτουσια του παντως εφοσον ειναι για stealth ..Επειτα γραφικα ειπες δεν εχει καλα οποτε παει και αυτο .Τι αλλο μενει ? Το story του ? Δεν προκυπτει απο πουθενα δηλαδη οτι ειναι game ανω του 6 ,αν και Κυριακη κοντη γιορτη αυριο θα το εχω στα χερια μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης, με σκοτεινό gem με βρήκαν 2-3 φορές οι φρουροί και δεν ήταν δίπλα μου. Και στο λέει και στα tips, ότι ακόμα κι αν είναι σκοτεινό δεν πάει να πει ότι δεν θα σε δουν. Στα παλιά thief απ όσο θυμάμαι αν ήταν σκοτεινό, και δίπλα σου ακριβώς να πέρναγε, δεν σε έβλεπε. Καλά και απο πάνω σου να πέρναγε δεν σε έβλεπε θυμάμαι. Τί διάρκεια έχει περίπου ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ε ειναι η πεμπτουσια του παντως εφοσον ειναι για stealth ..Επειτα γραφικα ειπες δεν εχει καλα οποτε παει και αυτο .Τι αλλο μενει ? Το story του ? Δεν προκυπτει απο πουθενα δηλαδη οτι ειναι game ανω του 6 ,αν και Κυριακη κοντη γιορτη αυριο θα το εχω στα χερια μου . Τα γραφικά είπα δεν είναι κάτι το φοβερό, αλλά είναι αρκετά καλά.Το story του έχει ενδιαφέρον, για το ΑΙ χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι αφού όσο καλό και να 'ταν από τη στιγμή που παίζεις stealth και κάνεις σωστά τη δουλειά σου, δεν σε καταλαβαίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 E μα αν εχει σοβαρο ΑΙ εκει μετραει το ποσο ευκολο ή δυσκολο stealth mode εχει ,πχ στο dishonored το AI ηταν μετριο και κυριως το ιδιο σε ολα τα σημεια οποτε οι κινησεις και η τακτικη ηταν επαναλαμβανομενη και το βαριοσουν απο καποιο σημειο και μετα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι είναι και 'δω, βέβαια εδώ έχει κάτι traps και κάτι γυαλιά που αν τα πατήσεις ειδοποιούνται οι φρουροί γύρω ή ξέρω 'γω έχουν σκυλιά κοντά τους ή πουλιά που αν σε ακούσουν ή σε δουν σε παίρνουν χαμπάρι οι φρουροί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Σε σκοτωσε κανενα πουλι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Για εσάς που ασχολείστε ήδη με το παιχνίδι, μπορείτε να προτείνετε το πως να φτιάξουμε τα gameplay settings για να έχουμε μια όσο το δυνατόν ρεαλιστική εμπειρία με το παιχνίδι για εμάς που το περιμενουμε την Παρασκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Σε σκοτωσε κανενα πουλι ? Ειδοποιεί το πουλί ρε δεν σκοτώνει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 To 3D δε δουλέυει πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα