Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Έχω nVidia Δεν νομίζω να φταίει ο CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα πάντως είναι πολύ πιο immersive από τα προηγούμενα απλά και μονο γιατί είναι FP, με χαλάει λίγο η φωνή, τα graphs μου είναι αδιάφορα, μέχρι στιγμή im having fun αλλα παίζω απίστευτα sneaky όπως πάντα final verdict σε μερικές μέρες ίσως ανεβάσω κάνα preview/review... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Έχω nVidia Δεν νομίζω να φταίει ο CPU. 7870 εχω..τωρα η o cpu ειναι η ο hdd.. γτ εχω εναν πρασινο,και αποτι μουχουν πει δεν ειναι και οι καλυτεροι..anyway..το παιχνιδι εμενα παντως μαρεσει,οταν πας να σπασεις κλειδαρια φαινεται ας πουμε οτι δεν εχουν κανει τρελη δουλεια στην λεπτομερια αλλα anyway ..απο ατμοσφαιρα καλο ειναι..θα δειξει και πιο κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 ενα benchmark απο μενα!μολις εβαλα το παιχνιδι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αυτά είναι που διαβάσουμε και απογοητευόμαστε. Δεν είναι ανάγκη πίσω από κάθε υψηλή/μέτρια/χαμηλή βαθμολογία να κρύβονται συμφέροντα, ανάλογα με τις προσωπικές μας εκτιμήσεις για ένα παιχνίδι. Από αυτά που διάβασα και είδα μέχρι τώρα, το Thief 4 δεν φαίνεται να είναι αντάξιο του ονόματός του. Οπότε, όταν με το καλό βγεί σε κάνα sale, ίσως να το δούμε... αα..τότε ξέρω γω,ας το παίξουμε και ας πούμε και μεις.. αλλά ότι πάνε πληρωτά τα reviews από τα μεγάλα sites..πάνε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 ενα benchmark απο μενα!μολις εβαλα το παιχνιδι!! all over the place... με τα ίδια settings 78 max,19 min. αυτά είναι. Υ.Γ. Κατά την άποψη μου άμα η διαφορά μεταξύ min και max είναι μεγαλύτερη από 30 frames,το optimization δεν είναι και τόσο καλό. Πάντα θα υπάρχουν διαφορετικές τιμές,αλλά τέτοιες μεγάλες διαφορές τις θεωρώ ακραίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Πέρασα και τους 14.2 beta drivers και τα FPS παραμένουν ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Σε console ports μην περιμένεις να δεις διαφορές στα fps από low σε high...συνήθως μια-δυο ρυθμίσεις είναι που κάνουν την διαφορα, όλες οι άλλες απλά για τα ματια του κόσμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για δώστε ρε παιδιά καμιά ρύθμιση εμένα μου τα δείχνει πολύ άσπρα (όλα γύρω χιονησμένα) και τα σκιερά σημεία μου βγάζουν μια θαμπάδα δεν ξέρω τι φταίει. Edit: τελικά ήταν δικιά μου μακακία στις ρυθμίσεις πείραξα χωρίς να το καταλάβω την φωτεινότητα την είχα στο τέρμα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2014 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το παιχνίδι είναι κορυφή.Το έπαιξα στην αρχη στο PS3(ως την 2η mission έφτασα) και σήμερα πρίν λίγη ώρα το παρέλαβα και το παιξα ως την 2η mission πάλι.Το παιχνίδι είναι μέρα με την νύχτα σε σχέση με του PS3 .Απίστευτη λεπτομέρεια στο PC. Και το παίζω με όλα στα full.Ολα φίλτρα ενεργά.Και δε κολλάει πουθενα .Δε το περίμενα Και έχω επεξεργαστη FX 8320 και κάρτα γραφικών HD 7950 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό μέχρι στιγμής(Chapter 4) και οι χαμηλές βαθμολογίες τύπου 5 και 6 δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Τι γίνεται με τις βαθμολογίες και του thief και τους clos2;Τόσο μυστήριες βαθμολογίες δεν ξαναθυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herc2k8 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 ξεκινησαν να ανεβαινουν και τα πρωτα ελληνικα gameplay walkthrough http://www.youtube.com/channel/UCpTHIhAYFdN8V7T4bDEgAEA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Διαβάζοντας και σχόλια και reviews (δεν αναφέρομαι στο παρόν θέμα) μου φαίνεται πως οι περισσότεροι απογοητεύονται επειδή "δεν είναι open world/ free roaming/ sandbox", "δεν είναι σαν το Assassins Creed/ Hitman/ Batman/ Dishonored", "δεν είναι αυτό που θέλω", "δεν έχει καλή μάχη", "δεν έχει 5 διαφορετικούς τρόπους να μπω και να κλέψω τα πετράδια του βασιλικού στέμματος". Πέρα από τα προβλήματα στην ΑΙ που τα υπογραμμίζουν όλοι, ο καθένας αναφέρει διαφορετικές προσωπικές εκτιμήσεις. Έτσι δε βγαίνει άκρη, και επειδή είμαι και λίγο κολημμένος και με τη σειρά και με τη δουλειά της Eidos πιστεύω πως ο μόνος τρόπος να αποφασίσεις για το παιχνίδι είναι να το παίξεις - από τον τρόπο που καλύπτεται / παρουσιάζεται, ΕΙΔΙΚΑ από άτομα που ΔΕΝ ξέρουν τι και πώς ήταν τα δύο πρώτα Thief, δε βγαίνει άκρη. Και γιατί σώνει και καλά πρέπει τα πάντα να είναι open world, δεν το καταλαβαίνω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Είναι κάπως linear το gameplay του ναι και θα του έδινε πολύ αν ήταν open world σαν το τελευταίο Assassin's Creed για παράδειγμα αλλά προφανώς τους έκοψαν τα Ps3/X360 για κάτι τέτοιο.Η μάχη(Melee) δεν λέει τίποτα, αλλά μ' αρέσει να σκοτώνω με το τόξο.Βέβαια το παιχνίδι είναι κατά κύριο λόγο να το παίξεις stealth, εξάλλου κλέφτης είσαι και όχι πολεμιστής.Το AI το είπα και 'γω ότι είναι για τα μπάζα, επίσης έχει και κάτι περίεργα bugs που ο φρουρός που κάνει patrol φέρνει σβούρες σε ένα σημείο συνέχεια και δεν κουνιέται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα