Προς το περιεχόμενο

Thief (2014)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το διεγραψα και το ξανακανω εγκατασταση..custom save δεν μπορουσα να κανω σε εκεινο το σημειο που ημουν...ετσι ελεγε..

ισως επειδη ημουν με την γκομενα και πιανετε για αποστολη..

Υ.Γ.αν μπορεις κοιταξε το αν μπαινεις κανονικα εσυ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι στην 1η ειμαι..δεν ξερω γιατι εχω τετοιο θεμα..σε λιγο παντως θα το ξαναδοκιμασω γτ το ξανακανα εγκατασταση

edit.τελικα μετα την επανεγκατασταση ολα κομπλε

Επεξ/σία από euxoulhs

Και 'γω μέχρι chapter 2 που έφτασα μέτριο μου φαίνεται, δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.Απλά δεν είναι η παιχνιδάρα που περιμέναμε.

Και 'γω μέχρι chapter 2 που έφτασα μέτριο μου φαίνεται, δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.Απλά δεν είναι η παιχνιδάρα που περιμέναμε.

Είναι το όνομα που φοράει βαρύ. Γι'αυτό και οι προσδοκίες ήταν υψηλές.

Tα πρώτα reviews πάντως μιλανε για μετριότητα....

πιο καλά για εμάς! θα είναι και φτηνό πολύ σε λίγο καιρό!

---

Μη διαβάζετε μεγάλα sites με κριτικές,αν δεν πάρουν λεφτά δεν γράφουν τίποτα..Βρείτε κάποιο φόρουμ/blog ή κριτικές παιχτών!

Αυτά είναι που διαβάσουμε και απογοητευόμαστε.

Δεν είναι ανάγκη πίσω από κάθε υψηλή/μέτρια/χαμηλή βαθμολογία να κρύβονται συμφέροντα, ανάλογα με τις προσωπικές μας εκτιμήσεις για ένα παιχνίδι.

Από αυτά που διάβασα και είδα μέχρι τώρα, το Thief 4 δεν φαίνεται να είναι αντάξιο του ονόματός του.

Οπότε, όταν με το καλό βγεί σε κάνα sale, ίσως να το δούμε...

• Like 1

Αυτά είναι που διαβάσουμε και απογοητευόμαστε.

Δεν είναι ανάγκη πίσω από κάθε υψηλή/μέτρια/χαμηλή βαθμολογία να κρύβονται συμφέροντα, ανάλογα με τις προσωπικές μας εκτιμήσεις για ένα παιχνίδι.

Από αυτά που διάβασα και είδα μέχρι τώρα, το Thief 4 δεν φαίνεται να είναι αντάξιο του ονόματός του.

Οπότε, όταν με το καλό βγεί σε κάνα sale, ίσως να το δούμε...

Πιστεύω ότι α)το αδικεί το όνομα που κουβαλάει και η ιστορία του και β)ότι η σύγκριση με το dishonored -το οποίο το βρήκα εκπληκτικό,ειδικά τα dlc σε story-το κάνει να μοιάζει με μετριότητα.

Όλη η ζημιά παιδιά γίνεται από τις κονσόλες το τρέχω στο PC και νομίζω πως παίζω PS πρέπει να πάρουμε χαμπάρι πως το PC gaming

αρχίζει να σβήνει για μένα φέτος η μόνη μου ελπίδα είναι η CD Project με το Witcher τέλος.

• Like 1

Δεν σβήνει καθόλου το PC gaming, αντιθέτως πολλά παιχνίδια που ήταν μόνο για κονσόλες βγαίνουν και στο PC(Castlevania etc) πλέον.Να μην λέμε τα ίδια κάθε φορά..Όλα τα τελευταία παιχνίδια στο PC είναι κονσολογραφικά με μεγαλύτερη ανάλυση και proper AA support(MSAA/SSAA) αν η εταιρεία νοιάζεται έστω και λίγο για το PC.To thief είναι πολύ καλό port, πάντα η Square Enix έκανε καλά ports.Καλύτερα γραφικά θα δούμε όταν τα παιχνίδια πάψουν να βγαίνουν για ps3/x360, πράγμα που θα πάρει χρόνο.

μπηκα στο chapter 1..ενω ηταν κλειδωμενο στην αρχη στα 60fps..

τρωει κατι τρελα σκαλωματα και πεφτει στα 25-30..

δοκιμασα και double/triple και off buffers αλλα τα ιδια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...