Xristaras12 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 19.72GB, downloading.. Μεθαύριο. εγω το βλεπω στα 25 γιγα κοντα.Ειναι το ιδιο αραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 φολα μου μυριζεται κατι μου λεει οτι το titanfall θα ειναι επος μπροστα του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 19.72 είναι. Το Dishonored στο νόρμαλ που το τελείωσα, είχε ΧΑΖΗ A.I. , οπότε..θα δούμε εδώ τι παίζει. Αλλά παιχνίδια σαν το thief είναι να τα παίζεις μόνο στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας για να τα απολαύσεις. Εδώ όμως έχει ΤΡΕΛΟ customization, οπότε το φέρνεις όπως εσύ γουστάρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Διαβάζω κριτικές απο φαν του Thief (όχι από τα μεγάλα sites) και έχω απογοητευθεί αναμονή μια 10ετία κάθε χρόνος που πέρναγε αναρωτιόμουν το thief δεν θα έχει συνέχεια; μόλις άκουσα τα ευχάριστα πριν κάνα δυο χρόνια πέταξα απο την χαρά μου ειλικρινά δεν το πιστεύω αν δεν το δώ με τα μάτια μου πως το παιχνίδι είναι τόσο πολύ χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 φολα μου μυριζεται κατι μου λεει οτι το titanfall θα ειναι επος μπροστα του Tην κατσαμε την βαρκα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ωχ ωχ ωχ!Διαβασα τα σχολια σας για το παιχνιδι και απογοητευτηκα.Το περιμενα πως και πως καθως ειμαι λατρης του stealth αλλα διαβασα τις απογοητευτικες κριτικες και μου χαλασε η μερα.Επισης ειδα και αρκετα videos στο youtube και μετα λυπης μου διαπιστωσα πως το περισσοτερο χρονο γυρνας απο δω και απο κει αρπαζοντας κοσμηματα που βρισκεις μπροστα σου,ενω οχι τοσο συχνα συναντας φρουρους που θα πρεπε να αποφυγεις η να σκοτωσεις.Ισως ακομα ειναι νωρις για αξιολογηση του τιτλου αλλα τοσες πολλες κακες κριτικες και βαθμολογιες ...ποσο εξω να πεφτουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πολλά reviews του έχουν δώσει καλές κριτικές, θα κρίνουμε μόνοι μας. Σε λίγες ώρες θα σας πω εγώ. Πάντως βλέπω διάφορα χαζά σχόλια σε αρνητικά reviews, πχ "Guards are too sensitive to your every movementGuard AI is easy to outrun and easier to fool" Να τρελαίνεσαι δηλαδή...!! Edit: http://www.metacritic.com/game/pc/thief == Μέσος Όρος = 72% Ign.com = 68% και έχει τα εξής σχόλια : Challenging stealth+Swoop ability+Some good scenarios+ Frequent load screens–Hit-or-miss level design– Ign Italia = 86% An excellent stealth game, true to the spirit of the original and at the same time much more modern. Very polished gameplay and a clever difficulty level make Thief a game no stealth fan should miss. The plot and the setting aren't always inspired, but the quality of the content greatly makes up for it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ωχ κατάλαβα.. Και ήμουν έτοιμος να τα σκάσω την παρασκευή αμέσως μετα την δουλειά.Όποιος το παίξει πριν την παρασκευή ας ρίξει κανένα προσωπικό review του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αν μου βγει φόλα το πάθημα να μου γίνει μάθημα.Πρώτη φορά κάνω preorder. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Το εγκατέστησα και 'γω.Μέχρι στιγμής ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά ας ξεκινήσω με αυτά που κατάλαβα ως τώρα.Το AI είναι για κλάματα, υπερβολικά άθλιο.Το lockpicking το βρήκα ανούσιο(Πολύ εύκολο) και η ιστορία είναι λίγο άκυρη αλλά για να βγάλει κάποιος ολοκληρωμένη άποψη θα πρέπει να το τελειώσει, οπότε για την ώρα το αφήνουμε στην άκρη.Όσον αφορά τον οπτικό τομέα, αρκετά detailed χαρακτήρες αλλά το περιβάλλον το περίμενα καλύτερο.Ειδικά το LoD είναι μαπέ, αφού σου δείχνει cutscene, ζουμάρει και βλέπεις να εμφανίζονται διάφορα αντικείμενα.Τουλάχιστον οι επιδόσεις είναι σχεδόν άψογες και λέω σχεδόν γιατί σε μερικά σημεία όταν κοιτάς το έδαφος πέφτουν τα καρέ χωρίς λόγο.Κατά τα άλλα 1080P/Maxed out/SSAA High και πάει πολύ καλά, δηλαδή σαν port είναι αυτό που πρέπει να 'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Με ολα φουλ το παιζεις με την 670? Απο gameplay πως σου φαινεται? Ειναι σαν το Dishonored η κατωτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Με 670 FTW είμαι.Μοιάζει με το dishonored ναι, αλλά δεν είναι το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Το εγκατέστησα και 'γω.Μέχρι στιγμής ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά ας ξεκινήσω με αυτά που κατάλαβα ως τώρα.Το AI είναι για κλάματα, υπερβολικά άθλιο.Το lockpicking το βρήκα ανούσιο(Πολύ εύκολο) και η ιστορία είναι λίγο άκυρη αλλά για να βγάλει κάποιος ολοκληρωμένη άποψη θα πρέπει να το τελειώσει, οπότε για την ώρα το αφήνουμε στην άκρη.Όσον αφορά τον οπτικό τομέα, αρκετά detailed χαρακτήρες αλλά το περιβάλλον το περίμενα καλύτερο.Ειδικά το LoD είναι μαπέ, αφού σου δείχνει cutscene, ζουμάρει και βλέπεις να εμφανίζονται διάφορα αντικείμενα.Τουλάχιστον οι επιδόσεις είναι σχεδόν άψογες και λέω σχεδόν γιατί σε μερικά σημεία όταν κοιτάς το έδαφος πέφτουν τα καρέ χωρίς λόγο.Κατά τα άλλα 1080P/Maxed out/SSAA High και πάει πολύ καλά, δηλαδή σαν port είναι αυτό που πρέπει να 'ναι. Καλά εγώ μόνο το 1 έχω παίξει κ πριν κάτι αιώνες οπότε μπορεί κ να μου αρέσει ως έχει.Σε πιο επίπεδο δυσκολίας το παίζεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 εχει κανεις θεμα με το save? στν 1η πιστα με τον γκομενα οταν ανεβηκα πανω στην οροφη μετα τιν σκαλα μου εβγαλε οτι το save εχει θεμα και με ξεκινησε απο τιν αρχη...και καθε φορα που ξεκινω απο τιν 1η πιστα με λεει πως ειναι corrupted.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δεν δοκίμασα να ξαναμπώ, αλλά έκανα και custom save για καλό και για κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα