BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αμερική θα βγει 25 / 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ασία 24 (σε 13 ώρες ), Αμερική 25, Ευρώπη 28. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως θα περιμένω μέχρι την παρασκευή να το πάρω με το κουτάκι του, σιγά 29 ευρώ είναι χοντρικά(έναντι digital 23-24 αν δεν κάνω λάθος) κ δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε δεν θα φύγει το παιχνίδι Το λέω γιατί μερικοί εδώ μέσα είναι ανυπόμονοι.Προτειμώ να το έχω το παιχνιδάκι με το κουτάκι του ειμαι της παλιάς σχολής εγώ δεν εμπιστέυομαι την digital μορφή. τσάμπα πράγμα http://www.skroutz.gr/s/4192104/Thief-PC.html :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 9 ώρες και 25 λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) 9 ώρες και 25 λεπτά αν μέτραγες κ τα δευτερόλεπτα θα σε έλεγα καμένο. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2014 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχαχααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως θα περιμένω μέχρι την παρασκευή να το πάρω με το κουτάκι του, σιγά 29 ευρώ είναι χοντρικά(έναντι digital 23-24 αν δεν κάνω λάθος) κ δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε δεν θα φύγει το παιχνίδι Το λέω γιατί μερικοί εδώ μέσα είναι ανυπόμονοι.Προτειμώ να το έχω το παιχνιδάκι με το κουτάκι του ειμαι της παλιάς σχολής εγώ δεν εμπιστέυομαι την digital μορφή. τσάμπα πράγμα http://www.skroutz.gr/s/4192104/Thief-PC.html :P αν το έβγαζαν σε κουτί χαρτονένιο (μέγεθος Α4), με διάφορα μέσα (βιβλιαράκι πάνω απο 20 σελίδες... τι ζητάω δηλαδή...) και όχι ένα dvd-box, ίσως και να το σκεφτόμουν... μάλλον μόνο ψηφιακά και όχι αμέσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Θα φατε καλα τα ανιψια ,24 gb ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Και οι digital θα φάνε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Σωστοοοοος ο φιφις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Βγήκε review από Totalbiscuit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 IGN το εθαψε. 6.8 Gamespot : 6 PC Gamer : 79 Eurogamer : 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ω ρε θάψιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αμάν. Αμάν. Και το περιμένω να μου έρθει. Ελπίζω να μην είναι τόσο χάλια τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Του gamespot ειδικά με φοβίζει γιατί τυχαίνει να συμφωνεί με τις απόψεις μου τις περισσότερες φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα