Silverage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν πρέπει να είναι η master thief edition όμως.Δεν βλέπω να το λέει κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/Thief-Limited-Edition-Metal-Mission/dp/B00IAL7WVG/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1393010840&sr=8-5&keywords=thief Stealbook που g.maei!!! πόσο βγαίνουν τα μεταφορικά από αγγλία;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, η Master έχει μια επιπλέον αποστολή, ωστόσω από όσο ξέρω όλοι όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα τους την δώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, η Master έχει μια επιπλέον αποστολή, ωστόσω από όσο ξέρω όλοι όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα τους την δώσουν. και το κουτάκι που δώσατε την έχει! και στο tab του site το λέει,αλλά και από κάτω This item: Thief - Limited Edition Metal Case with Bonus Bank Heist Mission (PC DVD) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχει επιπλέον αποστολή η Μάστερ. edit : Μετά είδα τι λες. Σωστό, όλες οι εκδόσεις θα την πάρουν. Extra ammo κτλπ δίνει. Τίποτα που να αξίζει να την πάρετε. Το pre-order dlc - Bank Heist το έχουν όλες οι εκδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο το ειδατε? http://steamcommunity.com/app/239160/discussions/0/558748653732086922/#p1 Μου φαινεται πως οσοι φοβουνται πως το παιχνιδι θα ειναι ευκολο για την νεα γενια gamers μπορει και να εχουν δικιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 καλά το παιχνίδι είναι φοβερό.το χω αρχίσει απο χθες και έχω φτάσει 3η αποστολή .είναι κόλλημα.φοβερα γραφικά ατμοσφαιρα του 1700 κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 καλά το παιχνίδι είναι φοβερό.το χω αρχίσει απο χθες και έχω φτάσει 3η αποστολή .είναι κόλλημα.φοβερα γραφικά ατμοσφαιρα του 1700 κτλ Φιλε μου καλησπερα,να σε ρωτησω κατι;Ειπες οτι εχεις ξεκινησει το παιχνιδι.Δηλαδη εχει βγει;Που το βρηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 nput & UI Full mouse & keyboard integration for the user interface with customized context bar, all buttons are clickable and can be controlled with keyboard. Custom designed weapons bar when playing with mouse & keyboard Extensive Customization for Graphics & Display including the following options: Display o Toggle fullscreen o Vsync o Resolution adjustment o Refresh rate o For 3D: Stereo separation o For 3D: Stereo depth Graphics o Fov sliders o Texture quality & Texture filtering quality o Shadow quality o Screenspace reflection o Depth of field quality o Parallax occlusion mapping aka POM o SSAA o FXAA o Contact Hardening Shadows Change text language in-game via the Audio menu 4K resolution support Benchmark mode Mouse & Keyboard mapping Xbox 360 controller support Custom Save/Load system including auto save and manual saves, similar to what we did for Deus Ex: Human Revolution Nvidia Surround multi monitor support 3D vision support 3D vision + Surround multi monitor support SLi support STEAM Steam community & leaderboard integration Steam achievements Steam trading cards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 καλά το παιχνίδι είναι φοβερό.το χω αρχίσει απο χθες και έχω φτάσει 3η αποστολή .είναι κόλλημα.φοβερα γραφικά ατμοσφαιρα του 1700 κτλ Για την PC έκδοση μιλάς; Αν, ναι, στείλε και σε μένα ένα ΠΜ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Οχι οχι παιδιά για την εκδοση PS3 μιλάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Χαχαχαχα. Αυτό το έχω αναφέρει, έχει ήδη 2-3 μέρες αυτή η έκδοση. Είπα κι εγώ Τι τρομερά γραφικά μωρέ στο Ps3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ps3..Μην χαραμίζεις το παιχνίδι σε last-gen κονσόλα.Κάνε υπομονή να βγει για PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ps3..Μην χαραμίζεις το παιχνίδι σε last-gen κονσόλα.Κάνε υπομονή να βγει για PC. Ετσι ,ειναι σαν να πας τωρα να παρεις το rambo στο ps4-one-pc οταν ξερεις οτι αν περιμενεις λιγακι το volta θα το παιξεις με full φιλτρα και details ..και μετα θα κανεις και καμια βολτα να γουσταρεις που αλητεψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα