Προς το περιεχόμενο

Thief (2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε stealth παιχνίδι δύσκολα μπορείς να προβλέψεις διάρκεια. Στο Dishonored, για παράδειγμα, η ίδια αποστολή μπορούσε να σου πάρει από μερικά λεπτά έως και 1-2 ώρες, ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού.

Για το Thief έχω δει πολύ ωραία πράγματα μέχρι στιγμής. Σε λίγες μέρες θα το έχουμε και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει παιδιά, εξάλλου παίζει και μεγάλο ρόλο σε τι στυλ θα το παίξεις, επίπεδα δυσκολίας, ρυθμίσεις κλπ.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι που έχει τρελή παραμετροποίηση. Εγώ πχ δεν θα το παίξω με χαζο-focus κλπ, να μου δείχνει που είναι τι.

Στο βίντεο που παίζει την αποστολή έχει ενεργές τουλάχιστον 2 βοήθειες.

Από όσα είδα στο βίντεο είμαι πολύ ικανοποιημένος! Η ατμόσφαιρα τα σπάει, μια χαρά γραφικά, τα animation πολύ καλά ( στα χέρια, κίνηση ανάμεσα σε στενά περάσματα, σκαρφαλώματα κλπ ) και μου άρεσε και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το σημείο που σβήνει μια φωτιά με water arrow και ο άλλος πάει και την ανάβει πάλι!!

Επιτέλους..! Δεν ξέρω σε ποιον βαθμό γίνεται αυτό στο Thief, αλλά  σε normal difficulty στο Dishonored, αφαιρούσα τις μπουκάλες με το λάδι και απενεργοποιούσα arc pylons κλπ συστήματα ασφαλείας, το έβλεπαν οι φρουροί, έλεγαν κι όλας ότι τελείωνε.. και.. κανένας δεν πήγαινε να τις αλλάξει! 

Δημοσ.

Εγω θα το παιξω ως SHREDDER! Σφαγη ολων μεχρι τελος! Δεν ειμαι δειλος να το παιξω stealth σαν καποιους αλλους εδω μεσα. Εγω αντιμετωπιζω τον εχθρο μου σαν αντρας! Μαχη σωμα με σωμα μεχρι να τον σκοτωσω!!! Σε normal θα το παιξω και το dishonored σε normal το επαιξα.

Δημοσ.

Δεν ειμαι δειλος να το παιξω stealth σαν καποιους αλλους εδω μεσα. [...] Σε normal θα το παιξω και το dishonored σε normal το επαιξα.

Το θέμα εκπλήρωσε τον προορισμό του, παρακαλώ σταματήστε να γράφετε, δεν έχει νόημα.

• Like 10
Δημοσ.

Μετά από 10 χρόνια ξεκίνησα να ξαναπαίξω το Deadly Shadows το παιχνίδι ακόμη και τώρα που

τα παιχνίδια έχουν αλλάξει ριζικά είναι φοβερά εθιστικό  ελπίζω το 4 να είναι το παιχνίδι της χρονιάς

και γιατί όχι και της δεκαετίας (να μην αργήσει όμως άλλα 10 χρόνια να βγει το 5) :-D

• Moderators
Δημοσ.

Shalesbridge Cradle for the win. ^_^

Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που είδα

ένα από αυτά τα doll-things που απλά τιναζόταν λίγο και το πλησίασα, τίποτα, το ακουμπάω (νομίζω), τίποτα, πάω από μπροστά και βγάζει αυτή την κραυγή ξαφνικά που κόντεψα να φύγω από την καρέκλα. :P

Δημοσ.

Εγω θα το παιξω ως SHREDDER! Σφαγη ολων μεχρι τελος! Δεν ειμαι δειλος να το παιξω stealth σαν καποιους αλλους εδω μεσα. Εγω αντιμετωπιζω τον εχθρο μου σαν αντρας! Μαχη σωμα με σωμα μεχρι να τον σκοτωσω!!! Σε normal θα το παιξω και το dishonored σε normal το επαιξα.

Αυτό θα πει gamer

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λες το έκανα στα 2 πρώτα thief. Στο τρίτο  του αφαίρεσαν τη σπαθάρα και του έδωσαν ένα μικρούλι.Με χάλασε πολύ, αλλά αυτό έπρεπε να κρατάει ο χαρακτήρας ως master thief.Ποτέ δεν παίζουμε τέτοια games σε normal difficulty.Ποτέ δεν παίζουμε κανένα game σε normal difficulty.Όλα στο maximum difficulty.Τα πάντα.Εκεί το ζεις το παιχνίδι.Fatus olus αν μπορείς και τερμάτισε το στη μεγαλύτερη δυσκολία.Θα σε ανταμείψει το παιχνίδι και θα το θυμάσαι για πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα είναι, αλλά τουλάχιστον στο trailer δεν είναι πίσω από το TR σε γραφικά;

Νομίζω ότι όντως θα είναι. Αλλά είναι κάπως λογικό αφού αποφάσισαν να το κάνουν με την unreal engine 3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...