Προς το περιεχόμενο

Thief (2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα πει κάποιος που δεν το έχει παίξει ακόμα αλλα και να το έχει παίξει αν δεν το παίξω και εγώ δεν επηρεάζομαι.Σαν fan του Thief πρέπει να το παίξω,το παιχνίδι είναι αλλαγμένο σε σχέση με τα παλιά,σαφώς και το έκαναν για να τραβήξουν την νέα γενιά που δεν έχει παίξει τα προηγούμενα ή τα έπαιξαν και τα παράτησαν γιατί δεν μπορούσαν.Δείτε πχ το Diablo 3 που κατά την γνώμη μου είναι ευκολότερο από τα αλλα 2 αλλα δεν παύει να είναι ωραίο παιχνίδι,παρόλο που δεν με τράβηξε για παραπάνω πράγματα ούτε έκαψα ώρες όπως στο 2

Οι κολλημένοι Thief fans θα ξινίσουν,το παιχνίδι όμως δεν δείχνει να χάνει το stealth σημείο.Σαν το Hitman,αν το γουστάρεις θα παίξεις τα professional modes και θα κοιτάξεις το stealth στοιχειο του και όχι άμα κολλήσεις κάπου να γεμίσεις τον τόπο σφαίρες για να περασεις την πιστα!!!Απλά πράγματα

Anyway...έχω μια απορία με το gameplay του,θα είναι first person όπως τα πρώτα 2 ή θα μπορείς να παίξεις και σαν 3rd person όπως στο 3?

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι πιστεύω κι εγώ. 1st Person.

Οι κολλημένοι thief fans δε νομίζω να ξυνίσουν με το κομμάτι του Stealth γιατί είναι ΠΟΛΥ πιο hardcore από τα άλλα με το customization που έχει!

Αυτή η ρύθμιση που αν χάσεις μια φορά παίζεις όλο το παιχνίδι απ την αρχή...είναι...τρελή..!

Σκέψου ότι εγώ που είχα πορωθεί με τα 2 πρώτα...το 3ο δεν το έπαιξα ποτέ πάνω από 1 ώρα..με ξενέρωσε τρελά..! 

Σ αυτό εδώ το μόνο που με ξενέρωσε αρχικά είναι ότι δεν έχει την φωνή του Russel...Θα δούμε σύντομα τι παίζει με την ιστορία και την ατμόσφαιρα γενικότερα, γιατί υποτίθεται είναι Reboot, οπότε ίσως μας ξενίσουν διάφορα σκηνικά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας αλλά βλέπω έναν δυνατό τίτλο σε αυτό το είδος.Και ας έχει αλλαγές δεν σημαίνει οτι δεν θα είναι ωραίο.

Δημοσ.

μια χαρα οι 10-15 ωρες? :(

θελουμε παιχνιδια απολαυστικα τοσο σε γραφικα οσο και σε gameplay-διαρκεια..

εκει που παμε ναααα.....τσουπ τελειωνει το παιχνιδι..ξενερα ειναι

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι περίμενα παραπάνω αλλά είναι ανάλογα και το στυλ του καθενός.Εγω σε κάτι τέτοια stealth είμαι πιο αργός οπότε θα μου πάρει παραπάνω αλλά και πάλι μου ξύνισε.

Οι side missions τί τύπου θα είναι έχουν πει;Θα είναι ξέρω γω μικρές αποστολές ή τίποτα πάρε το κόσμημα απο τον φρουρό στην πλατεία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...