-Mayhem- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα πει κάποιος που δεν το έχει παίξει ακόμα αλλα και να το έχει παίξει αν δεν το παίξω και εγώ δεν επηρεάζομαι.Σαν fan του Thief πρέπει να το παίξω,το παιχνίδι είναι αλλαγμένο σε σχέση με τα παλιά,σαφώς και το έκαναν για να τραβήξουν την νέα γενιά που δεν έχει παίξει τα προηγούμενα ή τα έπαιξαν και τα παράτησαν γιατί δεν μπορούσαν.Δείτε πχ το Diablo 3 που κατά την γνώμη μου είναι ευκολότερο από τα αλλα 2 αλλα δεν παύει να είναι ωραίο παιχνίδι,παρόλο που δεν με τράβηξε για παραπάνω πράγματα ούτε έκαψα ώρες όπως στο 2 Οι κολλημένοι Thief fans θα ξινίσουν,το παιχνίδι όμως δεν δείχνει να χάνει το stealth σημείο.Σαν το Hitman,αν το γουστάρεις θα παίξεις τα professional modes και θα κοιτάξεις το stealth στοιχειο του και όχι άμα κολλήσεις κάπου να γεμίσεις τον τόπο σφαίρες για να περασεις την πιστα!!!Απλά πράγματα Anyway...έχω μια απορία με το gameplay του,θα είναι first person όπως τα πρώτα 2 ή θα μπορείς να παίξεις και σαν 3rd person όπως στο 3? 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 1st person με 3rd person finishers αν κατάλαβα καλά...δεν νομίζω να έχεις επιλογή όπως ""Skyrim"" κτλ.
EKTELESTES Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι πιστεύω κι εγώ. 1st Person. Οι κολλημένοι thief fans δε νομίζω να ξυνίσουν με το κομμάτι του Stealth γιατί είναι ΠΟΛΥ πιο hardcore από τα άλλα με το customization που έχει! Αυτή η ρύθμιση που αν χάσεις μια φορά παίζεις όλο το παιχνίδι απ την αρχή...είναι...τρελή..! Σκέψου ότι εγώ που είχα πορωθεί με τα 2 πρώτα...το 3ο δεν το έπαιξα ποτέ πάνω από 1 ώρα..με ξενέρωσε τρελά..! Σ αυτό εδώ το μόνο που με ξενέρωσε αρχικά είναι ότι δεν έχει την φωνή του Russel...Θα δούμε σύντομα τι παίζει με την ιστορία και την ατμόσφαιρα γενικότερα, γιατί υποτίθεται είναι Reboot, οπότε ίσως μας ξενίσουν διάφορα σκηνικά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το ξεχνάς αυτό man, και ο S. Fisher είχε άλλη φωνή αλλα το game είναι πολύ καλο, όπως και στο νέο MGS, άμα λέει το game το ξεχνάς, εάν όχι τότε το μισείς p.s. tomb raider
Millennium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Lockdown mission playthrough http://www.youtube.com/watch?v=3_2cAbijZVc
icenex Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω για σας αλλά βλέπω έναν δυνατό τίτλο σε αυτό το είδος.Και ας έχει αλλαγές δεν σημαίνει οτι δεν θα είναι ωραίο.
zvarthangalos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέχρι εδώ τα βιντεάκια μείνανε λίγες ημέρες ακόμη θα περιμένω σιωπηλά αναμένω κάτι καλό !!!!! 1
Millennium Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 10-15 ώρες διάρκεια χωρίς δευτερεύουσες λέει στο review του Ektelestes πιο πάνω.Μάλιστα
euxoulhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 μια χαρα οι 10-15 ωρες? θελουμε παιχνιδια απολαυστικα τοσο σε γραφικα οσο και σε gameplay-διαρκεια.. εκει που παμε ναααα.....τσουπ τελειωνει το παιχνιδι..ξενερα ειναι
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Χωρίς δευτερεύουσες είναι 10-15 ώρες..Κάνε και τις δευτερεύουσες να πας στις διπλάσιες.
Silverage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Η αλήθεια είναι οτι περίμενα παραπάνω αλλά είναι ανάλογα και το στυλ του καθενός.Εγω σε κάτι τέτοια stealth είμαι πιο αργός οπότε θα μου πάρει παραπάνω αλλά και πάλι μου ξύνισε. Οι side missions τί τύπου θα είναι έχουν πει;Θα είναι ξέρω γω μικρές αποστολές ή τίποτα πάρε το κόσμημα απο τον φρουρό στην πλατεία;
euxoulhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 το θεμα ειναι να μην ειναι σε διαρκεια cod
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Άμα είναι πραγματικές ώρες τότε είναι αρκετές, μάλλον ξεχνιέστε πόσες ώρες ήταν τα τελευταία AAA. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα