Donacgreece Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Έχω ψωνίσει αρκετές φορές και δεν θυμάμαι να είχα κάποιο θέμα ποτέ. Εγώ το έχω προπαραγγείλει από Δεκέμβρη ήδη. Ίδωμεν... Από το ίδιο σαιτ;
Millennium Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Νέα gameplay vid.Δε νομίζω να μπήκανε. 1
Federacion Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 <p>Αυτό πάει να πει Customization!!!</p> <p> </p> <p> </p> <p> Φοβερό! Τα αλλάζει όλα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 THIEF Has Gone Gold, Gets A New Trailer 4
Alithinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 gold ? άρα όπου να ναι βγαίνει. θυμίστε μου ημερομηνία κυκλοφορίας steam.
euxoulhs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 gold ? άρα όπου να ναι βγαίνει. θυμίστε μου ημερομηνία κυκλοφορίας steam. τελη φλεβαρη βγαινει
EKTELESTES Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ο Λ Α ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! Βγάλτε το τώρα!! 25 Φεβρουαρίου βγαίνει, το βίντεο...ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! 3
johnnyman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το παιχνιδαρα είναι αυτή ρε παιδιά;διαβασα ότι θα χρησιμοποιεί heavily modified unreal 3 engine?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Guys τι έχουμε πει περί καλαθιού?! πάντα μικρό 4
Silverage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέχρι τώρα πολύ καλό.Αλλά θέλω και ένα βίντεο απο pc.Μέχρι τώρα μόνο απο ps4.Φοβάμαι οτι δεν θα έχουν διαφορές.
EKTELESTES Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εμ...από Ps4 βλέπεις, όχι ps3 Εγώ βλέπω Dishonored meets Thief, γι' αυτό και έχω ενθουσιαστεί. Θα έχει αρκετά scripted σημεία, αλλά αυτό που έχω δει + βλέπω στο trailer, το γουστάρω τρελά. Υ.Γ. Οι σκηνές με τα κατσαβίδια + τα animation όταν κλέβεις αντικείμενα είναι όλα τα λεφτά, χαχαχα
euxoulhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 λετε να σκασει απο τον θειο στο τελος της αλλης βδομαδας?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Υ.Γ. Οι σκηνές με τα κατσαβίδια + τα animation όταν κλέβεις αντικείμενα είναι όλα τα λεφτά, χαχαχα (για games που είχαν χέρι να πιάνει πράγματα ) 1
Oroku Saki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 (για games που είχαν χέρι να πιάνει πράγματα ) Ετσι ρε! Να τις σφαξουμε τις χελωνες!!! ΕΤΣΙ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα