Αδμιν Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Ή μήπως υπάρχει κανείς εδώ που έχει κάνει donation στο mozilla foundation ? Δεν τους φτανουν αυτα που βγαζουν απο το search box? Γιατι ακουσα οτι το Mozzarella Foundation εχασε το non-profit status του στην Αμερικη. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2009 από Αδμιν Μου ξεφυγε ενα "n". Να μη το κανουμε θεμα...
kfyros Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δεν τους φτανουν αυτα που βγαζουν απο το search box?Γιατι ακουσα οτι το Mozzarella Foundation εχασε το on-profit status του στην Αμερικη. Θες να πεις δηλαδή ότι όλοι αυτοί που ασχολούνται με τον FF έχουν κονομήσει? Δε νομίζω...
elven Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ότι είναι τζάμπα είναι και εκτός κριτικής; ps:Μεγάλο θέμα το "υποκριτικό","κρυφοεκβιαστικό" donation,donate γιατί σπαταλώ το χρόνο μου και χάνω χρήμα,αν δεν donate θα σταματήσει το project κοκ
lef50 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ότι είναι τζάμπα είναι και εκτός κριτικής; Nαι αλλιως δεν θαβγαινε η παροιμια "του χαριζανε γαιδαρο και τον κοιταζε στα δοντια":lol: ps:Μεγάλο θέμα το "υποκριτικό","κρυφοεκβιαστικό" donation,donate γιατί σπαταλώ το χρόνο μου και χάνω χρήμα,αν δεν donate θα σταματήσει το project κοκ Σαν να σου πουλανε φορητο με προεγκατεστημενα vista
elven Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Σαν να σου πουλανε φορητο με προεγκατεστημενα vista Χειρότερο Όχι μερικές φορές είναι για πολλές μπάτσες το πως ζητά(σαν να απαιτεί) donation ένα πρόγραμμα ας πούμε
michael92 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Καλά ρε παλικάρια. Όσοι δεν γουστάρετε τον FF να ζητήσετε refund για τα λεφτά που δώσατε τόσα χρόνια για την αγορά και τη χρήση του.. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι το project αυτό υπάρχει χάρη στην κ**λα ανθρώπων που απασχολούνται στον ελεύθερο χρόνο τους με αυτό. Ή μήπως υπάρχει κανείς εδώ που έχει κάνει donation στο mozilla foundation ? Ναι το Mozilla Foundation δεν τα χει πάρει χοντρά από την google... Χειρότερο Όχι μερικές φορές είναι για πολλές μπάτσες το πως ζητά(σαν να απαιτεί) donation ένα πρόγραμμα ας πούμε +1
ultraxmode Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Internet Explorer 8 rulez!!! Έλα να βλέπω την Μικροαπαλή να ξυπνάει !!! έλαααα!!!!
KASIMIS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Για έναν από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) browser που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι ήδη αργά. Θα έπρεπε να έχουν γίνει κινήσεις πολύ νωρίτερα εφόσον υποτίθεται οτι μιλάμε για τον πιο πρωτοπόρο browser...
dark_banishing Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Απλά ενημερωτικά ο ie8 είναι ο πρώτος που υποστηρίξε πολλαπλές διεργασίες και όχι ο chrome.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα