Προς το περιεχόμενο

Μικρος σκληρος για backup

koumos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω ενα μικρο εξωτερικο σκληρο που η μονη του δουλεια θα ειναι να κραταει backup μερικων giga απολυτως απαραιτητων αρχειων. Με ενδιαφερει η αξιοπιστια του να ειναι οσο το δυνατον μεγαλυτερη , μην παθουμε κανενα απροοπτο. Δε θελω να ξεφυγω πολυ στην τιμη, το πολυ 80 ευρω.

Σκεφτομαι τον WD Passport

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303954

Τι λετε? τον εχει κανεις για εντυπωσεις?

Thnx

Δημοσ.
Με ενδιαφερει η αξιοπιστια του να ειναι οσο το δυνατον μεγαλυτερη , μην παθουμε κανενα απροοπτο.

Σκεφτομαι τον WD Passport

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303954

Τι λετε? τον εχει κανεις για εντυπωσεις?

δίσκος (ειδικά εξωτερικός) = γουρούνι στο σακκί

Δημοσ.

Εγώ ένα πράγμα έχω μάθει!Δεν ξαναπαίρνω εξωτερικό seagate....Πέραν του ότι έχουν πάρει αρκετές παρτίδες πίσω ως προβληματικές, τώρα έχασα και τα δεδομένα που είχα μαζέψει!!

Επίσης, αν προτιμήσεις αυτό τον σκληρό δίσκο, προτίμησε το μοντέλο που είναι στα 500GB, μιας και κάνει μόνο 5 Ευρώ περισσότερα, έχοντας την διπλάσια χωρητικότητα!;)

Δημοσ.
Εγώ ένα πράγμα έχω μάθει!Δεν ξαναπαίρνω εξωτερικό seagate....Πέραν του ότι έχουν πάρει αρκετές παρτίδες πίσω ως προβληματικές, τώρα έχασα και τα δεδομένα που είχα μαζέψει!!

Επίσης, αν προτιμήσεις αυτό τον σκληρό δίσκο, προτίμησε το μοντέλο που είναι στα 500GB, μιας και κάνει μόνο 5 Ευρώ περισσότερα, έχοντας την διπλάσια χωρητικότητα!;)

Εχω ηδη εναν MyBook και να πω την αληθεια και δεν ειμαι ευχαριστημενος. Του εβγαλα τη θηκη και τον εκανα εσωτερικο. Γι αυτο σκεφτηκα να παω στον Passport μηπως ειναι καλυτερος καθως δεν μου χρειαζονται και τα 500GB. To πολυ να χρειαστω γυρω στα 100 πιστευω..και ειναι και πιο Portable απο τον αλλο.. ;)

Δημοσ.
Εχω ηδη εναν MyBook και να πω την αληθεια και δεν ειμαι ευχαριστημενος. Του εβγαλα τη θηκη και τον εκανα εσωτερικο. Γι αυτο σκεφτηκα να παω στον Passport μηπως ειναι καλυτερος καθως δεν μου χρειαζονται και τα 500GB. To πολυ να χρειαστω γυρω στα 100 πιστευω..και ειναι και πιο Portable απο τον αλλο.. ;)

Μια χαρά είναι ο wd passport φιλε μου.:-)

Τον εχω εδω 2 βδομάδες και κατι και είναι απλα τέλειος!

Αλλα για back up δεν νομιζω να σου κανει την δουλειά που θες κανένας εξωτερικός με θυρα usb.

Έκτος αν τον θες για κάνα time machine τότε ναι :-D

Υ.Γ. Αν εχεις mac τοτε πέρασε του τους drivers οταν πάρεις μου λες να σου πω ποιους.

Γιατι να τους περάσεις?

Διότι επιταχύνει την μεταφορά δεδομένον ;)

Φυσικά δεν τους έχει μέσα γιατι ειναι η απλή έκδοση :o

Δημοσ.

Αλλα για back up δεν νομιζω να σου κανει την δουλειά που θες κανένας εξωτερικός με θυρα usb.

Γιατι το λες αυτο? Απλο back up αρχειων οπως φωτογραφιες και videos θελω να εχω και να ειναι και portable o δισκος.

Και οχι δεν εχω mac...Δεν θεωρω οτι αξιζουν τα λεφτα τους αλλα αυτο ειναι offtopic και σηκωνει μεγαλη κουβεντα..

Δημοσ.
Γιατι το λες αυτο? Απλο back up αρχειων οπως φωτογραφιες και videos θελω να εχω και να ειναι και portable o δισκος.

Και οχι δεν εχω mac...Δεν θεωρω οτι αξιζουν τα λεφτα τους αλλα αυτο ειναι offtopic και σηκωνει μεγαλη κουβεντα..

ε τοτε σου κανει ;)

Δημοσ.

Το αποφασισα και το παραγγειλα το εργαλειο. Το τοπικ μπορει να κλεισει. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.
Το αποφασισα και το παραγγειλα το εργαλειο. Το τοπικ μπορει να κλεισει. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Καλό είναι να του πάρεις και μια θηκούλα. Kαλορίζικο btw.:-)

Δημοσ.

Ναι ειδα κατι θηκουλες που εχει το e-shop. τωρα να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν αξιζει θηκουλα 17,5 ευρα οποτε το αφηνω καλυτερα...

Δημοσ.
Ναι ειδα κατι θηκουλες που εχει το e-shop. τωρα να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν αξιζει θηκουλα 17,5 ευρα οποτε το αφηνω καλυτερα...

Πόσο?

ΧΑΧαχαχαχαχ έλεος!

Νταξ βρίσκεις και αλλού θήκες :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...