fearwhatnow Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 1.Οι διαφωνιες σωστα εγιναν public και οχι private. 2.O Snoob στην κριση του μετα το review ηταν ευγενικος και επισημανε( σωστα ή λαθος δεν με ενδιαφερει) καποια πραγματα με τα οποια διαφωνουσε. 3.Δυστυχως το αμεσως επομενο μηνυμα του κ. Γρυπαρη ηταν πιο επιθετικο απο ο,τι επρεπε. 4.Οποιος γραφει review ειτε για παιχνιδι ειτε για ταινια ειτε για μουσικο album και το δημοσιοποιει υποκειται στην κριτικη που μπορει να ειναι και σκληρη. 5.Τα λεγομενα σας κ. Γρυπαρη σχετικα με τον συντακτη-gamer που πρεπει να παιζει και τα καλα παιχνιδια και τις πατατες ειναι επιεικως αστοχα.Σιγα μην σας δωσουν και επιδομα βαρεων. 6.Η αμεσο-εμμεση επιθεση σας σε συναδελφους σας ειναι απαραδεκτη.
stratigos24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Παιδια καλησπερα. Σημερα αγορασα το elven legacy collection που εχει μαζι το παιχνιδι και τα expansion του ολα. Το θεμα μου ειναι το εξης. Το αγορασα μεσω steam και δεν μου εδωσε cd key, δεν μου χρειαστηκε βεβαια περαν του οτι ειναι απαραιτητο για να κανω register το παιχνιδι στο official site του, που ειναι κατι που θελω να κανω. Ακομα ενα προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω κανενα στο online. Καπου στο forum του παιχνιδιου διαβασα να ανοιξουμε το port 24600 το οποιο και εκανα αλλα δεν ειχε καμια διαφορα. Ουτε host οταν παταω να κανω παιχνιδι δεν μπορω, αυτα τα προβληματα τα εχουν και αλλοι, στο online δηλαδη. Το παιχνιδι το εχω και στις εξαιρεσεις του firewall των windows και στο μοντεμ το firewall το εχω παντα απενεργοποιημενο. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για τα προβληματα μου? Να ειστε καλα, ευχαριστω πολυ!
chek2fire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Για το πρώτο νομίζω θα πρέπει να στείλεις ένα email στο steam όσο για το δεύτερο δεν υπάρχει κάποιο official forum του παιχνιδιού ώστε να δεις αν υπάρχει κόσμος που ασχολείτε online?
stratigos24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Για το πρώτο νομίζω θα πρέπει να στείλεις ένα email στο steam όσο για το δεύτερο δεν υπάρχει κάποιο official forum του παιχνιδιού ώστε να δεις αν υπάρχει κόσμος που ασχολείτε online? Ναι, μπηκα κανονικα στο official forum του παιχνιδιου, το γραφω και στο προηγουμενο μηνυμα και μιλησα και με εναν admin πριν λιγο, ο οποιος μου ειπε οτι το μονο που κερδιζω με το registration του παιχνιδιου ειναι κατι extra στο account μου στο forum εκει και τιποτα παραπανω. Του εστειλα και αυτο: So the problem isnt that the game is unregisterd? I cant find anyone in internet game and when i choose host to create a game it shows something like loading for a few seconds and returns to the menu to be host again.... like i didnt do it.... I read somewhere for those that having this problem must open the 24600 port in the router and i did it but the same problem remains. I had disable the firewall router at all times and in the firewall of windows i've chosen allow elven legasy connect to the internet. και περιμενω απαντηση....βλεπουμε...οποιος ξερει κατι ας βοηθησει, να ειστε καλα και παλι! Να δουμε τι τελικα φταει και δεν βλεπω κοσμο στο online ουτε μπορω να κανω host....Το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα..αφου δεν παιζει ρολο που το game ειναι unregister, τοτε τι?
stratigos24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εστειλα και το προβλημα μου στο steam support και μου απαντησε μια suzana, λεγοντας μου οτι προωθησε το μηνυμα μου στο support που εχουν για την paradox interactive που ειναι η εταιρια του παιχνιδιου....για να δουμε, θα βγει καμια ακρη....?
stratigos24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μου εστειλε ενας χρηστης απο το forum εκει οτι απο οτι βλεπει, το steam λεει το παιχνιδι που πηρα collection επειδη εχει και τα expansion μαζι, αλλα στην ουσια δεν ειναι το κανονικο elven legacy collection που δινει η εταιρια. Ρε παιδια ειναι νομιμο αυτο? Να ονομαζει κατι που στην ουσια δεν ειναι αυτο οπως το δινει η εταιρια? Εφοσον το ελεγε collection θα επρεπε να ειναι ιδιο..ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος? Kαι το elven legacy collection της εταιριας, παλι το παιχνιδι και ολα τα expansion ειναι, αλλα μαλλον με ενα .exe και οχι 4 .exe που ειναι το παιχνιδι και τα expansion που εχω εγω. Εμενα μου τα εμφανιζει στο steam ξεχωριστα το καθε ενα, ενω στο elven legacy collection θα ειναι μαλλον ενα.
chek2fire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δεν έχει σημασία αυτό που λές. Οτί έκδοση και να πάρεις θα βασίζετε στην official έκδοση. δλδ δεν πιστεύω το steam να έχει βγάλει ειδική έκδοση μόνο για το game. Δεν το έχει κάνει ποτέ γιατί να το κάνει τώρα. Κάτι κάνεις λάθος και έχεις αυτό το πρόβλημα με το online κομμάτι του. Στo forum τι σου απάντησαν ότι υπάρχει ενεργή κοινότητα που ασχολείτε με το game online η μήπως είναι νεκροί οι server και γιαυτό δεν βρίσκεις κόσμο. και αν υπάρχουν παίχτες που παίζουν ζήτα υποστήριξη από την official εταιρεία για να σε καθοδηγήσουν στο πως να συνδεθείς με τους server τους και να παίξεις online.
stratigos24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστω καταρχην για το ενδιαφερον. Κοιτα να δεις, απο οτι βλεπω μεσα στο forum του παιχνιδιου ειναι πολλοι εκεινοι που αναφερουν το προβλημα με το online κομματι, απο οταν πρωτοβγηκε (2009) και συνεχιζουν μεχρι σημερα. Οπως ειπα, καποιος λεει ανοιξτε το port 24600 το εκανα αλλα τιποτα δεν εγινε. Οσο αναφορα αυτο που μου λες οτι δεν εχει κανει το steam κατι τετοιο, εμενα ενας χρηστης του forum που ειναι και ενεργος εκει περα παρα πολυ και ξερει γενικα περι των θεματων του παιχνιδιου μου ειπε πως κατι τετοιο μαλλον συμβαινει. Και ενας moderator σημερα μου εστειλε αυτο οσον αφορα το registration για το οnline: ''I dare say it is not because it is unregistered - Steam has handled that part for you already. Might be because it is steam..'' Δεν εννοουσα οτι το steam έχει βγάλει ειδική έκδοση, απλως δεν ειναι το collection που λεει η εταιρια ολα σε ενα, απλα το λεει collection επειδη στα δινει ολα μαζι και κανει 14 ευρω να τα παρεις και κερδιζεις καποια λεφτα αν τα επαιρνες ενα ενα ξεχωριστα.
chek2fire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Και πάλι δεν έχει σημασία αν είναι κολέκτορας η όχι. Εσένα αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να παίξεις online που λογικά θα μπορούσες να το κάνεις με οποιαδήποτε έκδοση θα υπήρχε είτε steam είτε κανονική. Μάλλον θα είναι πρόβλημα του game αφού έχει αναφερθεί και σε παλιότερα post στο official forum. Δες τι προτείνουν για λύσεις εκτός από το να ανοίξεις κάποια θύρα μήπως μπορέσεις να διορθώσεις το πρόβλημα.
stratigos24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ναι, κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει, ή να ειναι νεκροι οι servers ή να μην εχει κοσμο, ή να θελει καποια ειδικη διαδικασια λογω του οτι μποορει να μην ειναι καλοφτιαγμενο το online του κλπ. Πηρα σημερα και το civilization 5 και πιστευω αυτο να εχει κοσμο, οπως ειναι λογικο. Ελπιζω να βρω και καποια λυση για το elven στο online. Φαντασου καποιος μεσα στο forum κουραστηκε να το ψαχνει, δεν μπορουσε να παιξει με τιποτα και μιας το multiplayer του παιχνιδιου εχει internet, multiplayer, και lan, δινει το nickname του απο το hamachi και λεει οποιος θελει να παιξουμε ας με κανει add. Και καλα να παιξουν εικονικο lan μεσω hamachi....χααχχααχ. Κριμα και ειναι καλο παιχνιδι και να σου πω, πιο πολυ για το online το πηρα, αν και πρωτα θα επρεπε να κανω μια ερευνα αγορας να δω τι γινεται και να μην βρεθω σε αυτη την κατασταση που ειμαι τωρα.
chek2fire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 αυτός ο τίτλος από τι βλέπω έχει και single player και είναι και πολή καλοστημένο old school turn based
stratigos24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Nαι, ειναι καλο παιχνιδι και για εμενα τουλαχιστον, αρκετα δυσκολο... Θελει ταχυτητα για να κανεις τις διαφορες νικες με αποδοση gold, silver κλπ, αλλα και καλο στησιμο...να μην κανεις περιττες κινησεις, κατι που ειναι λιγο αγχωτικο.. Ειναι πολλες οι φορες που εχεις το μισο και λιγοτερο ακομα στρατο απο τους αντιπαλους σου..
stratigos24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Προφανως δεν εχει κοσμο το παιχνιδι online και αυτο ειναι ολο....δεν υπαρχει προβλημα...! Αλλαξα και region στο steam οπως κανω και στο civilization 5 για να βρω περισσοτερα ατομα και δουλευει κανονικα, ενω στο elven legacy παλι τιποτα... Δεν πειραζει....single μεχρι να τερματιστει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.